Inscrie firma »
LTH - Lamit To Home

LTH - Lamit To Home

Tip produs: internet prin satelit | VoIP | VPN
Producator: Lamit Company
 

Prezentare LTH - Lamit To Home

Compania Lamit va desfasura, in perioada 5 ianuarie-5 martie 2011, o promotie in cadrul careia echipamentele necesare conectarii la noile servicii de Internet bidirectional prin satelit vor fi oferite gratuit sau lasate in custodia clientilor, in functie de perioada contractuala solicitata.
In functie de impactul pe care campania il va avea asupra zonelor defavorizate din punct de vedere al telecomunicatiilor, de pe teritoriul Romaniei si de modul in care eforturile organizatiei vor fi apreciate de catre clientii noi, particulari de aceasta data, Lamit va aduce imbunatatirile ce se vor impune noii oferte.
Nu au fost ignorate nici necesitatile micilor intreprinzatori din zonele neacoperite de serviciile de telecomunicatii terestre, fiind deja create tipuri de abonamente particularizate pentru pensiuni, moteluri, mici birouri sau retele de oficii, postale sau de alta natura, care au nevoie de comunicatie permanenta (24/7). In plus, echipamentele VSAT au dimensiuni foarte reduse, sunt extrem de fiabile, au un design placut, suporta toate aplicatiile uzuale de tip TCP/IP si mai mult, pot fi controlate si depanate de la distanta, clientii beneficiind astfel de suportul permanent al inginerilor companiei Lamit.
Calitatea foarte buna a conexiunii suporta telefonie prin Internet, binecunoscuta VoIP, care include de asemenea serviciile de fax, alocarea numerelor de telefon necesare fiind asigurata tot de catre Lamit. Totodata este oferita gratuit gazduirea website-urilor si a casutelor de e-mail ale clientilor companiei.
Pentru mai multe informatii vizitati: http://ro.lamit.ro/lth-lamit-to-home.html
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
937 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: supraveghere video - internet de banda larga - tehnologie moderna