Inscrie firma »
Hrana dietetica umeda caini Specific suport pentru inima &amp  rinichi (CKW)

Hrana dietetica umeda caini Specific suport pentru inima & rinichi (CKW)

Producator: Dechra
 

Prezentare Hrana dietetica umeda caini Specific suport pentru inima & rinichi (CKW)

Hrana umeda Specific suport pentru inima & rinichi  (CKW) este o hrana dietetica completa pentru caini cu insuficienta renala, hepatica sau cardiaca.

Indicatii:

insuficienta renala cronica. insuficienta hepatica (exceptie facand pacientii cu colestaza). insuficienta congestiva cardiaca, hipertensiune, edem. urolitiaza cu oxalati, urati sau cistina.

Proprietati: 

    contine ambii acizi grasi Omega-3 (EPA si DHA) derivati din uleiul de peste. La cainii cu boli cardiace EPA contracareaza cahexia si reduce hipertensiunea si agregarea plachetara. La canii cu insuficienta renala, acizii grasi Omega-3 incetinesc progresia insuficientei renale. in insuficienta cardiaca congestiva excretia sodiului este redusa producandu-se retentia apei. Continutul redus de sodiu ajuta la spargerea cercului vicios al retentiei apei (hipertensiune arteriala si edeme), acest lucru fiind benefic in insuficienta renala, hepatica si cardiaca. continutul redus de fosfor este esential pentru a preveni hiperfosfatemia si pentru a incetini progresia insuficientei renale. continutul redus de proteine in asociere cu valoarea biologica mare a proteinelor si pH-ul alcalin reduc azotemia la cainii cu insuficienta renala. La cainii cu insuficienta hepatica reduce riscul de aparitie al hiperanemoniemiei si al encefalopatiei hepatice. Valoarea biologica mare a proteinelor asigura cainilor o cantitate suficienta de aminoacizi esentiali. continutul scazut de proteine reduce concentratiile urinare de urati, cisteina si oxalati. Impreuna cu pH-ul alcalin al urinei, acesta previne precipitarea oxalatului de calciu, cistinei si cristalelor de urati. Adaosul de citrat de potasiu reduce riscul precipitarii oxalatului de calciu. L-Carnitina si taurina sunt adaugate in dieta pentru a sustine functia musculara a inimii. dieta are un continut ridicat in vitamine hidrosolubile si de potasiu, care compenseaza pierderile urinare cauzate de diuretice, la pacientii cu probleme cardiace. dieta contine zeolit care se poate lega de amoniu reducand astfel uremia la canii cu insufucienta renala si hiperanemoniemia la cainii cu insuficienta hepatica.  chiar daca apetitul pacientilor este scazut, palatabilitatea exceptionala face ca cerintele nutritionale sa fie satisfacute. hrana dietetica pentru caini Specific Heart & Kidney Support (CKD), este special ambalata sub azot pentru a pastra in conditii optime nivelul crescut al acizilor grasi EPA si DHA proveniti din uleiul de peste.

Ingrediente principale: cereale, carne si subproduse animaliere, uleiuri si grasimi, celuloza pudra, minerale, oua si derivate din ou, celuloza pulbere, minerale, tegument de seminte de Plantago psyllium. Nu contine coloranti sintetici si nici arome artificiale.

Contraindicatii:

Pui si femele gestante sau in lactatie. Caini cu necesitati proteice crescute. Pacienti cu colestaza. Caini cu urolitiaza (struviti). Caini cu hiperlipidemie sau pancreatita.

Ambalare: conserva 300 g

Sfatul medicului veterinar:

Acest aliment poate fi continuu administrat la cainii care sufera de insuficienta renala. In cazul in care insuficienta renala este severa, trebuie sa mergeti periodic la medicul veterinar pentru a verifica si monitoriza nivelul ureei si creatininei din sange.

PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
699 416 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: petshop online - hrana - animale

PRODUSE ASEMANATOARE CU HRANA DIETETICA UMEDA CAINI SPECIFIC SUPORT PENTRU INIMA & RINICHI (CKW)

Hrana dietetica uscata caini Specific suport pentru inima &amp  rinichi (CKD)Hrana dietetica uscata caini Specific suport pentru inima &amp  rinichi (CKD)
Hrana dietetica uscata caini Specific su...
Hrana Specific suport pentru inima & rinichi (CKD) este o hrana dietetica completa pentru caini cu insuficienta ...
RON 352.9
Hrana dietetica uscata caini Specific suport pentru inima &amp  rinichi (CKD)Hrana dietetica uscata caini Specific suport pentru inima &amp  rinichi (CKD)
Hrana dietetica uscata caini Specific su...
Hrana Specific suport pentru inima & rinichi (CKD) este o hrana dietetica completa pentru caini cu insuficienta ...
RON 70.9
Hrana dieta pentru caini Renal Failure (Insuficienta renala) 10 kgHrana dieta pentru caini Renal Failure (Insuficienta renala) 10 kg
Hrana dieta pentru caini Renal Failure (...
Renal Failure (Insuficienta renala) - este o dieta echilibrata, special conceputa sa asigure cainilor sanatatea pe ...
RON 214.9
Hrana umeda pentru caini Renal Failure (Insuficienta renala) 400 gHrana umeda pentru caini Renal Failure (Insuficienta renala) 400 g
Hrana umeda pentru caini Renal Failure (...
Renal Failure (Insuficienta renala) - este o dieta echilibrata, special conceputa sa asigure cainilor sanatatea pe ...
RON 10.9
Hrana uscata pentru pisici cu Insuficienta renala 1,5 kgHrana uscata pentru pisici cu Insuficienta renala 1,5 kg
Hrana uscata pentru pisici cu Insuficien...
Hrana uscata pentru pisici cu Insuficienta renala - ofera pisicilor o dieta echilibrata si sanatoasa. Avantaje ...
RON 43.9
Hrana dietetica uscata Specific suport pentru piele &amp  articulatii (COD)Hrana dietetica uscata Specific suport pentru piele &amp  articulatii (COD)
Hrana dietetica uscata Specific suport p...
Hrana dietetica uscata pentru caini Specific suport pentru piele & articulatii (C&Omega D) este o dieta completa ...
RON 102.9
Hrana dietetica umeda pentru pisici Specific suport pt. inima &amp  rinichi (FKW)Hrana dietetica umeda pentru pisici Specific suport pt. inima &amp  rinichi (FKW)
Hrana dietetica umeda pentru pisici Spec...
Hrana dietetica umeda pentru pisici Specific suport pt. inima & rinichi (FKW) este o hrana dietetica completa ...
RON 5.9
Hrana umeda pentru caini PD s/d dizolvarea struvitilor 370 gHrana umeda pentru caini PD s/d dizolvarea struvitilor 370 g
Hrana umeda pentru caini PD s/d dizolvar...
Hrana umeda pentru caini Prescription Diet s/d Canine ajuta la dizolvarea urolitilor de struvit la caini. ...
RON 13.9
Hrana dietetica uscata pentru pisici Specific suport pt. inima &amp  rinichi (FKD)Hrana dietetica uscata pentru pisici Specific suport pt. inima &amp  rinichi (FKD)
Hrana dietetica uscata pentru pisici Spe...
Hrana dietetica uscata pentru pisici Specific suport pt. inima & rinichi (FKD)  este o dieta completa pentru ...
RON 83.9

HRANA DIETETICA UMEDA CAINI SPECIFIC SUPORT PENTRU INIMA & RINICHI (CKW) ESTE LISTAT IN: