Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
VoiceOnNet

VoiceOnNet

Tip produs: Apeluri | Convorbiri | VoIP
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare VoiceOnNet

VoiceOnNet ( Voice over Broadband) este Serviciul de transmitere a datelor si a pachetelor de voce prin intermediul Internet-ului.
Acest serviciu este oferit de CT in patru variante: ATA; IP Phone; Soft Phone; Asterisk

* ATA este prin definitie un Adaptor Telefonic Analogic cu functii de rutare prin intermediul caruia se pot aloca unul sau mai multe numere de telefon din reteaua Contact Telecom utilizabile de catre un abonat. Exista in variante de :2; 4; 6; 8; 16; 32 linii si poate fi adaptat la PBX ( Centrale Telefonice); poate fi utilizat independent sau conectat la un soft Asterisk.
* IP Phone este un telefon inteligent special construit pentru serviciile de voce transmisa prin internet (IP). Exista in variante de: 1; 2; 3; 4; 6 linii avand 1 sau 2 porturi ethernet. Nu au functii de rutare dar li se poate aloca numerotatie din reteaua CT si pot fi conectate la un soft Asterisk.
* Soft Phone este un program special creat pentru utilizatorii de PC sau Notebook ce le permite efectuarea de apeluri telefonice prin intermediul tehnologiei VoIP. Softul exista si in variante gratuite ce pot fi descarcate de pe Internet, fiind necesara doar instalarea lor cu User Name si Password obtinute de la Operatorul CT. Se poate aloca si numerotatie, ceea ce inseamna portabilitate maxima intrucat numarul de telefon este alocat practic pe Laptop-ul sau PC-ul Dvs.
* Asterisk este un Soft ce ruleaza pe un server dedicat. Acest soft este unul special conceput pentru domeniul Telecomunicatiilor , in special pentru subdomeniul VoIP intrucat lucreaza intr-un domeniu virtual. Administreaza si ruteaza numerotatia alocata, executa rutari si setari de Hunting, Forwarding, Teleconferinta, Hold si Transfer pentru unul sau mai multi clienti. Poate deservi independent mai multi clienti cu IP Phone, pentru acestia nemaifiind necesara achizitionarea unei centrale telefonice intrucat toate setarile for fi facute in softul principal.

Avantaje !!! Toate cele patru variante permit atat alocarea numerotatiei CT cat si a DID-urilor locale si Internationale, oferind clientilor nostri posibilitatea efectuarii unor combinatii avantajoase atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere al posibilitatilor tehnice permitand satisfacerea celor mai pretentioase si sofisticate cereri.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 253 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VoIP - Telecomunicatii Nationale - SIP

PRODUSE ASEMANATOARE CU VOICEONNET

DID ( Direct Inward Dialing)DID ( Direct Inward Dialing)
DID ( Direct Inward Dialing)
Numere de Acces Globale! Numere Virtuale: DID (Direct Inward Dialing) Contact Telecom ofera DID intr-o arie larga de ...
EUR 6.2
Numar Personal On LineNumar Personal On Line
Numar Personal On Line
Numar personal On Line ? De ce nu ?! Aboneaza-te si vei putea apela sau vei putea fi apelat oricand si oriunde. ...
VOICEONNET - PRODUSE SIMILARE