Inscrie firma »
R************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Senior Formula- complex de vitamine , minerale si alti nutrienti

Senior Formula- complex de vitamine , minerale si alti nutrienti

Tip produs: vitamine | minerale | antioxidanti
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Senior Formula- complex de vitamine , minerale si alti nutrienti

Senior Formula
Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda \"oferta speciala \".
Senior Formula este un produs naturist modern de la Calivita care contine substante dintre cele mai diverse pentru stimularea organismului adultilor si varstnicilor pe mai multe planuri: cardio-vascular, imunitar, cerebral, ocular, nervos. Contine si o substanta speciala considerata de specialistii nutritionisti ai ultimului deceniu drept stimulatorul "genei anti-imbatranire".
Senior Formula, o combinatie de vitamine (E, beta-caroten, C, B1, B2, B3, acid folic, acid pantotenic, B6, biotina, colina, inozitol, PABA, B12), minerale (potasiu, zinc, seleniu, cupru, fier, mangan, crom, molibden, iod) si alti nutrienti (extract din frunze de Ginko Biloba, extract din seminte de struguri, extract de scoarta de brad, luteina, superoxid dismutaza, betaina HCI, complex de bioflavonoide din citrice, complex hesperidinic, L-glutation).
Principala componenta a suplimentului natural si echilibratorului Senior Formula este extractul de GinkoBiloba, frunza legendarului copac supranumit "unic", o adevarata "fosila vie", simbol al longevitatii, vazut ca o minune a lumii datorita proprietatilor sale miraculoase.
Conform studiilor, extractul de GinkoBiloba are trei efecte principale asupra organismului uman:
1. Imbunatateste circulatia sanguina: are proprietati vasodilatatoare, imbunatatind circulatia in special la nivel cerebral, la nivelul ochilor si membrelor inferiare/superioare; amelioreaza simtomele ce apar odata cu imbatranirea si imbunatateste metabolismul, scazand oboseala.
2. Este un antioxidant puternic care fortifica mecanismul de aparare a organismului impotriva radicalilor liberi - agenti chimici cancerigeni; imunatateste calitatea transmiterii impulsurilor nervoase intre celulele nervoase, deci capacitatea de concentrare si memoria, stimuleaza activitatea cerebrala, inlatura ameteala cauzata de irigarea si oxigenarea deficitara a creierului.
3. Are proprietati anticoagulante, contribuind la refacerea dupa accidente ischemice si accidente vasculare cerebrale, prevenind in plus agregarea plachetelor. Reduce hipertensiunea arteriala, durerile de cap, acufenele.
4. Are un rol deosebit in cresterea capacitatii respiratorii, extrem de importanta in randul soprtivilor sau a persoanelor cu boli cronice ori astmatice.
5. Asociat cu celelalte elemente din compozitia produsului Senior Formula, intarzie procesul de imbatranire si degenerare a structurilor morfo-functionale ale organismului.
Vitaminele sunt substante indispensabile vietii. Fiecare vitamina are actiune specifica, dar actioneaza si sinergic, lucrand "in echipa". Deficienta unei singure vitamine poate duce la dezechilibre diverse urmate de boli mai mult sau mai putin grave.
Acidul folic, vitamina B6 si vitamina B12 incetinesc degradarea unor functii ale organismului (inerente odata cu trecerea anilor) cum ar fi: functiile cognitive, abilitatea de a gandi, de a invata, de a memora. De asemenea, acestea reduc si riscul aparitiei bolilor coronariene. Antioxidantii cu vitamina E, beta-carotenul si vitamina C intarzie formarea cataractei si degenerarea maculei. Vitaminele B sunt absolut necesare pentru buna functionare a sistemului nervos si a musculaturii, pentru fixarea fierului in hemoglobina, etc Aceste vitamine, de asemenea, contribuie la metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor, impiedica depunerea colesterolului pe peretii arteriali, incetinesc procesele de ateroscleroza si sunt indispensabile transmiterii influxului nervos.
Vitaminele nu pot fi insa asimilate in absenta mineralelor si nici nu isi pot exercita efectul. Spre deosebire de alti nutrienti, mineralele nu pot fi sintetizate de catre organmism, ele trebuind sa fie completate prin aport alimentar. Mineralele reprezinta 4-5% din greutatea corporala. Necesarul de minerale esentiale este de 100 mg/zi. Mineralele indeplinesc foarte multe roluri in organism, cele mai importante fiind de sustinere a unor enzime necesare in desfasurarea functiilor vitale in conditii optime.
Luteina din compozitie ofera ochilor protectie anti-oxidanta, scazand frecventa aparitie a retinopatiei la persoanele cu hipertensiune sau diabetice.

Un component important al produsului este Superoxid Dismutaza. La intrunirea anuala a Asociatiei Americane pentru dezvoltare Stiintifica din anul 1992, biologul Michael Ross de la Universitatea California a raportat descoperirea a ceea ce el a numit "gena anti-imbatranire". Aceasta gena este responsabila pentru reglarea producerii de superoxid-dismutaza (SOD). Multi oameni de stiinta sunt de parere ca procesele de imbatranire sunt un efect secundar al scaderii productiei de SOD si de alte enzime anti-oxidante.
Extractul de seminte de struguri si scoarta de pin constituie, de asemenea, un grup puternic de antioxidanti care sustin buna functionare a organelor. Extractul de pin a fost folosit inca din antichitate in intreaga lume si a confirmat proprietatile sale antioxidante. Acestea se datoreaza compusilor care se gasesc in scoarta de pin, cum ar fi, de exemplu, picnogenolii, care protejeaza inima si vasele sanguine fata de actiunea distructiva a radicalilor liberi si sprijina sistemul nervos, imun si vizual.
Senior Formula furnizeaza organismului varstnicilor substantele esentiale pentru o viata lunga si sanatoasa.
O tableta contine:
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
30 245 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vitamine - minerale - vitamine naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU SENIOR FORMULA- COMPLEX DE VITAMINE , MINERALE SI ALTI NUTRIENTI

Kids Green  -  imuno-stimulator, tonic, reglator metabolic si trofic nervosKids Green  -  imuno-stimulator, tonic, reglator metabolic si trofic nervos
Kids Green - imuno-stimulator, tonic, ...
Kids Green este un supliment alimentar realizat dupa indelungate si minutioase cercetari si contine 66 de substante ...
RON 95
Energy & Memory-stimulator al memoriei si energizant generalEnergy & Memory-stimulator al memoriei si energizant general
Energy & Memory-stimulator al memori...
Energy & Memory Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda ...
RON 80
Ginkgo XC extract hiper-concentrat de Ginkgo Biloba pentru circulatie cardio-vasculara si oxigenare cerebralaGinkgo XC extract hiper-concentrat de Ginkgo Biloba pentru circulatie cardio-vasculara si oxigenare cerebrala
Ginkgo XC extract hiper-concentrat de Gi...
Ginkgo biloba se numara printre cele mai studiate vegetale in zilele noastre. Spre deosebire de numeroase alte plante, ...
RON 55.9
Para Protex -extracte din plante pentru combaterea parazitozelor, micozelor, infectiilor si virozelorPara Protex -extracte din plante pentru combaterea parazitozelor, micozelor, infectiilor si virozelor
Para Protex -extracte din plante pentru ...
ParaProtex Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda "oferta ...
RON 125
Beauty Formula -formula frumusetii !Beauty Formula -formula frumusetii !
Beauty Formula -formula frumusetii !
Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda "oferta speciala ". Reda ...
RON 108
Vitamina C 500  (100 tablete)-cu absorbtie lenta pentru imunitate si regenerarea tesuturilorVitamina C 500  (100 tablete)-cu absorbtie lenta pentru imunitate si regenerarea tesuturilor
Vitamina C 500 (100 tablete)-cu absorbt...
Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda \"oferta speciala ...
RON 52
Panax Ginseng -  imbunatatirea activitatii cerebrale si fortifierea generala fizica si psihicaPanax Ginseng -  imbunatatirea activitatii cerebrale si fortifierea generala fizica si psihica
Panax Ginseng - imbunatatirea activitat...
Panax Ginseng -100 tablete /cutie Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin ...
RON 57
LOW DEUTERIUM OXY CRYSTALŸ!-puterea apeiLOW DEUTERIUM OXY CRYSTALŸ!-puterea apei
LOW DEUTERIUM OXY CRYSTALŸ!-puterea ape...
Un concentrat de apa saracita in deuteriu, structurat magnetic, imbogatita cu oxigen stabilizat. Apa saracita in ...
RON 188
MELATONIN PLUS - tratament naturist pentru insomnie si.....MELATONIN PLUS - tratament naturist pentru insomnie si.....
MELATONIN PLUS - tratament naturist pent...
Pentru reducere suplimentara de pret 7,5% fata de pretul redus afisat , accesati linkul de inregistrare Mecanismul ...
RON 73.1

SENIOR FORMULA- COMPLEX DE VITAMINE , MINERALE SI ALTI NUTRIENTI ESTE LISTAT IN: