Inscrie firma »
Sistem de tiketing cu numar de ordine

Sistem de tiketing cu numar de ordine

Tip produs: Sistem de tiketing cu numar de ordine | rezolvare cozi la ghiseu
 

Prezentare Sistem de tiketing cu numar de ordine

Sistemul de tiketing cu numar de ordine - ANDAN electron - este un sistem electronic modern folosit in intreaga lume fiind recomandat in special institutiilor publice sau private care desfasoara activitati specifice de relatii cu publicul.
Sistemul eficientizeaza timpul de care dispune atat persoana care beneficiaza de serviciile institutiei careia i se adreseaza, cat si operatorul de la ghiseu, intr-o atmosfera armonioasa si degajata in care cetateanul este tratat cu respect si beneficiaza de servicii de calitate, operativitate si promptitudine.
Sistemul oferit reprezinta solutia ideala pentru rezolvarea unora dintre cele mai importante si des intalnite probleme in activitatea de relatii cu publicul, respectiv aglomeratia, ineficienta si lipsa de operativitate in ceea ce priveste primirea/oferirea de servicii.
Astfel, prin introducerea sistemului ANDAN electron, persoanele care solicita serviciile institutiei careia se adreseaza, au posibilitatea de a-si gestiona mai bine timpul si energia.In acelasi timp, se produce o decongestionare a activitatii functionarului de la ghiseu, fapt ce conduce la o crestere a randamentului activitatii sale.
Sistemul ofera posibilitatea monitorizarii serviciilor si activitatilor, de a salva si furniza rapoarte, date statistice, cu privire la fluxul de persoane, pe servicii, functionari, ghisee, la anumite ore din zi, zile ale saptamanii,zile din luna, varfuri de afluenta;
Monitorizarea se realizeaza prin intermediul unui software de management Aceasta se poate efectua atat din unitatea principala a sistemului, cat si prin unul sau mai multe calculatoare conectate pe baza de IP si parola;
Totodata, sistemul oferit are un design foarte modern, ocupa un spatiu restrans, functioneaza si in regim wireless (fara cabluri), si necesita un consum foarte redus de energie electrica, fara a avea nevoie de alte resurse suplimentare.
Sistemul propriu-zis este alcatuit din urmatoarele componente :
1 unitate principala cu afisaj digital si touch-screen sau buton de comanda ;
2 afisaj electronic principal ;
3 afisaj electronic pentru fiecare ghiseu/birou ;
4 telecomanda - pentru fiecare ghiseu/birou ;
5 difuzor (voce sau ding).

Modul de utilizare a sistemului este foarte simplu, sistemul fiind usor de folosit atat de catre persoanele care solicita serviciile institutiei, cat si de catre angajatii acesteia care opereaza in acest sens.

Functionare generala.

Clientul intalneste unitatea principala (aparat care emite bonuri de ordine) iar procedurile pe care trebuie sa le urmeze sunt urmatoarele:
1. selectarea serviciului dorit - prin apasarea unui buton de comanda sau prin atingerea ecranului(touch screen).
2. ridicarea bonului de ordine eliberat de unitatea principala;

Bonul poate cuprinde mai multe informatii :

-un text de intampinare la alegere;
-numarul de ordine;
-denumirea serviciului solicitat;
-indicarea ghiseelor la care trebuie sa se prezinte clientul;
-numarul persoanelor in asteptare;
-timpul estimativ de asteptare;
-data si ora ridicarii bonului de ordine.

Dupa ridicarea bonului de ordine clientii vor astepta in locurile special amenajate, pana ce vor fi anuntati in vederea prezentarii la ghiseu printr-un semnal vizual atat pe afisajul principal cat si pe afisajul ghiseului corespondent dar si prin semnal sonor in regim voce sau ding.

Astfel orientarea si asteptarea devin mai comode si lipsite de tensiuni fiind asigurata o mai mare confidentialitate a operatiunilor, servirea devine mai fluenta si ajuta la optimizarea fortei de munca si a fluxului din unitatea in care este instalat sistemul ANDAN electron.

Controlor de opinie optional - sistemul ofera posibilitatea aplicarii de controlori de opinie pentru verificarea calitatii serviciilor prestate de functionari la ghiseu.
Astfel, operatorii economici (contribuabili, clienti ai institutiei) au posibilitatea de a acorda calificative de apreciere functionarilor de la ghisee.
Dispozitivul are atasata fotografia functionarului de la ghiseu si prezinta 3 butoane de apreciere a serviciului: SATISFACATOR; ACCEPTABIL; NESATISFACATOR.

Avand in vedere cele descrise mai sus, sistemul ANDAN electron poate fi considerat modalitatea ideala de ordonare a activitatii in ce priveste relatiile cu publicul, fiind un sistem util, modern si economic pentru orice institutie publica sau privata care isi respecta atat clientii cat si salariatii.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
3 756 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Sistem de tiketing cu numar de ordine - Panouri LED

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEM DE TIKETING CU NUMAR DE ORDINE

Panou publicitar video cu tehnologie LED RGBPanou publicitar video cu tehnologie LED RGB
Panou publicitar video cu tehnologie LED...
Panoul publicitar video cu tehnologie LED RGB pentru publicitate stradala, este un produs multimedia ce sclipeste din ...

SISTEM DE TIKETING CU NUMAR DE ORDINE ESTE LISTAT IN: