BERE ROBEMA &BERE BARLEY PILSNER
Tip produs: MALT | BERE | HAMEIProducator: S.C BERE SI MALT ROBEMA S.A.
Prezentare BERE ROBEMA &BERE BARLEY PILSNER
Unul din lucrurile pe care clientii nostri l-au remarcat, este acela ca toate sortimentele noastre de bere sunt fabricate din ingrediente naturale si materii prime de cea mai inalta calitate, precum: malt, orz, apa, porumb etc.
Berea este o bautura consumata in primul rand pentru efectele ei hedonice, pe care le ofera consumatorului, apoi pentru efectul euforizant, pentru satisfacerea senzatiei de sete, si mai rar, in mod constient, pentru valoarea ei nutritiva.
Intotdeauna o anumita bere trebuie sa-i ofere consumatorului, ceea ce el asteapta de la ea. Consumatorul doreste o bere cu o culoare placuta, tipica sortimentului, cu o limpezime perfecta, bine saturata in CO2, cu perlaj, cu spuma abundenta si persistenta, dar mai ales cu o aroma placuta si stabila. Toate acestea se pot regasi in sortimentele de bere marca "Robema".
1. BEREA "SELECT"
Caracteristici:
- bere blonda;
- extract primar: 9,20P;
- concentratie alcoolica: 3,18 m/m si 4,0 v/v;
- gust: caracteristic, placut, amareala fina (Valoare amara BE: 17);
- miros: placut cu aroma curata de hamei;
- culoare: deschisa, caracteristica;
- aspect: lichid limpede, fara sedimente sau impuritati;
- dioxid de carbon g/100ml: 0,42;
- spuma: compacta si persistenta, cu o degajare lenta a bulelor de dioxid de carbon.
- Prezentare: sticla ½ tip EURO
- materii prime: malt superior, hamei, nemalt, drojdie, apa selectate conform celor mai avansate standarde de calitate de la cei mai prestigiosi furnizori in domeniu.
2. BEREA "SELECT"
Caracteristici:
- Bere blonda;
- Extract primar: 9,20P;
- Concentratie alcoolica: 3,18 m/m si 4,0 v/v;
- Gust: caracteristic, placut, amareala fina (Valoare amara BE: 17);
- Miros: placut cu aroma curata de hamei;
- Culoare: deschisa, caracteristica;
- Aspect: lichid limpede, fara sedimente sau impuritati;
- Dioxid de carbon g/100ml: 0,42;
- Prezentare: sticla ½ tip NRW
3. BEREA "PROBIER"
Caracteristici:
- Bere blonda pasteurizata;
- Extract primar: 10,20P;
- Concentratie alcoolica: 3,55 m/m si 4,5 v/v;
- Gust: caracteristic, placut, amareala fina (Valoare amara BE: 18);
- Miros: placut cu aroma curata de hamei;
- Culoare: deschisa, caracteristica;
- Aspect: lichid limpede, fara sedimente sau impuritati;
- Dioxid de carbon g/100ml: 0,42;
- Prezentare: sticla ½ tip NRW si ½ tip EURO
4. BEREA "BARLEY"
Caracteristici:
- Bere blonda pasteurizata;
- Extract primar: 110P;
- Concentratie alcoolica: 3,6 m/m si 4,8 v/v;
- Gust: caracteristic, placut, amareala si aroma fine (Valoare amara BE: 27);
- Miros: placut cu aroma curata de hamei;
- Culoare: deschisa, caracteristica;
- Aspect: lichid limpede, fara sedimente sau impuritati;
- Dioxid de carbon g/100ml: 0,45;
- Prezentare: sticla ½ tip NRW.
- Se adreaseaza unui public rafinat care stie sa aprecieze calitatea
- Intra in categoria berilor superioare tip "Premium Pils"
- Se remarca prin gust, calitate si concentratie alcoolica suprioare;
- Designul deosebit si reclama agresiva a acestei beri o recomanda ca fiind una dintre cele mai promitatoare beri de pe piata romaneasca.
5. BEREA SELENA LUX
- Este cel mai nou sortiment de bere, marca Robema
- Bere blonda pasteurizata;
- Extract primar: 110P;
- Concentratie alcoolica: 3,6 m/m si 4,8 v/v;
- Gust: caracteristic, placut, amareala si aroma fine (Valoare amara BE: 27);
- Miros: placut cu aroma curata de hamei;
- Culoare: deschisa, caracteristica;
- Aspect: lichid limpede, fara sedimente sau impuritati;
- Dioxid de carbon g/100ml: 0,45;
- Prezentare: sticla ½ tip NRW.
- Se adreaseaza unui public rafinat care stie sa aprecieze calitatea
- Intra in categoria berilor superioare tip "Premium Pils"
- Se remarca prin gust, calitate si concentratie alcoolica suprioare;
- Designul deosebit si reclama agresiva a acestei beri o recomanda ca fiind una dintre cele mai promitatoare beri de pe piata romaneasca.
6. Sortimentele de bere "ROBEMA" si "BARLEY" - PET-uri de 2 L
Caracteristici:
- Cel mai nou sortiment de bere;
- Bere blonda pasteurizata;
- Ep 10,2 0 Plato;
- Concentratie alcoolica 4,5% vol/vol;
- Ambalare: flacon PET de 2 l.
7. BEREA "BURNAS"
Caracteristici:
- Extract primar: 11% ;
- Concentratia alcoolica: min. 3.6%
- Prezentare: butoaie tip KEG.
Prin aceasta gama diverisificata de sortimente, dorim sa fim in permanenta alaturi de clientii nostri , incercand sa raspundem celor mai exigente gusturi.
PRODUSE ASEMANATOARE CU BERE ROBEMA &BERE BARLEY PILSNER
BERE ROBEMA &BERE BARLEY PILSNER ESTE LISTAT IN:
BERE ROBEMA &BERE BARLEY PILSNER - PRODUSE SIMILARE
la bere
- berea
- bere
- ambalarea berii
- ambalaj bere
- export bere
- producator bere
- pret bere
- bere bio
- bere import