Inscrie firma »
Cisco Borderless Networks

Cisco Borderless Networks

Tip produs: Cisco | Retele | Mobilitate
Producator: Cisco
 

Prezentare Cisco Borderless Networks

Totul se transforma într-un maraton multi-tasking în care navigam aproape non stop pe Internet. Muncim, traim, ne jucam ºi invatam într-o lume care nu are granite ºi nu cunoaste limite. Retelele Borderless - o solutie Cisco - aduc noi experiente privind spatiul de lucru, conectand pe oricine, oriunde, conectând orice device, la orice resurse, într-un mod sigur, solid, fãrã limite. Reþelele Borderless Cisco se adreseazã provocãrilor din afaceri pentru a crea o experienþã relaþionalã veritabilã, aducând angajatul ºi clientul mai aproape.

Cu reþelele borderless, oricine se poate bucura de un spaþiu de lucru dincolo de convenþii.
Reþelele Borderless Cisco
Fac posibil un nou model de business facilitând o interacþiune mai apropriatã de client
Optimizeazã consumul resurselor
Cresc productivitatea folosind orice device, oricând, oriunde
Reduc costurile
Îmbunãtãþesc eficienþa operaþionalã
Evolueazã odatã cu scalarea ºi securizarea reþelei
Permit angajaþilor sã lucreze de la distanþã în totalã siguranþã



Noul spaþiu de lucru:
Planul Cisco în 5 etape pentru Borderless Networks furnizeazã un intinerariu cãtre caracteristicile ºi serviciile avansate care fac posibilã experienþa unui noi spaþiu de lucru, oricând ºi de oriunde.

Prima fazã: Serviciile de Reþea Borderless - Livreazã inovaþii în ºi pe reþea care optimizeazã disponibilitatea, performanþa ºi securitatea reþelei.

A doua fazã: Servicii pentru utilizatorul de reþea borderless - Integreazã servicii cheie pentru utilizatori de la mobilitate, la securitate ºi performanþa aplicaþiilor în toate elementele reþelei.

A treia fazã: Politica Borderless - Implementarea unei politici cadru unitare pentru managementul siguranþei, identitãþii ºi accesului la reþea sau la resursele de reþea.

A patra fazã: Integrarea Cadrului Borderless - Aduce inteligenþã în reþea de la un capãt la altul, de la reþea pânã la terminal prin interfaþe deschise ºi extensibile.

A cincea fazã: Experienþa Borderless - Convergenþa serviciilor ºi sistemelor provoacã experienþe superioare pentru utilizatori, indiferent de locaþie, device sau aplicaþia folositã
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
341 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Cisco - sisteme de comunicatii - tehnologia informatiei