Inscrie firma »
Echipamente fundatii speciale

Echipamente fundatii speciale

Tip produs: FUNDATII SPECIALE | PILOTI FORATI | MICROPILOTI
Producator: SOILMEC
 

Prezentare Echipamente fundatii speciale

SOILMECROM este reprezentata exclusiva a SOILMEC S.P.A. Italy, in Romania, asigurand distributia de echipamente de forat destinate industriei ingineriei solului. Compania functioneaza respectand principiile si "know-how-ul" acumulat de catre compania SOILMEC S.P.A. in decursul celor 40 de ani de existenta, printre primii mari producatori de echipamente. Datorita unei actualizari si largiri constante a gamei de utilaje, a unei capacitati de productie ridicate, suntem un etalon international in domeniul ingineriei solului.

Politicile de productie respecta atat normele de protectie a mediului inconjurator, cat si a personalului operativ, conformitatea cu standardele de siguranta fiind o garantie a respectului pe care il purtam clientului. Inca de la inceputurile sale, SOILMEC a investit continuu in siguranta, inovatie, tehnologii de ultima ora, asigurand industriei de constructii, solutii pentru intregul spectru de echipamente, aceasta fiind si misiunea SOILMECROM.

Echipamentele furnizate de catre compania noastra acopera o gama larga de nevoi, precum, constructia de poduri, viaducte, autostrazi, tuneluri, linii subterane, cai ferate si cladiri de orice natura. In acest sens oferim echipamente pentru coloane forate, piloti secanti, micropiloti, pereti mulati, ancoraje, consolidari, jet grouting , lucrari tunele, lucrari geotermale si foraje pentru puturi de apa.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 108 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: piloti forati - micropiloti - fundatii speciale

ECHIPAMENTE FUNDATII SPECIALE ESTE LISTAT IN: