Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Vitalin - 30 comprimate

Vitalin - 30 comprimate

Producator: WavePharma, Anglia
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Vitalin - 30 comprimate


- VITALIN este un supliment alimentar care contine o combinatie unica de vitamina B12 (sub forma de metilcobalamina), provitamina A (beta caroten), acid alfa-lipoic (sau acid tioctic), vitamina B1 (nitrat de tiamina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), picolinat de crom, seleniu (dioxid de seleniu monohidrat), vitamina B4 (acid folic) si vitamina B7 (biotina).



- Vitamina B12 (sub forma de metilcobalamina) constituie unul dintre cei mai potenti factori antianemici. Metilcobalamina este forma activa a vitaminei B12 preluata si utilizata direct si imediat de catre organism. Vitamina B12 participa activ la metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor, contribuie la functionarea normala a celulelor, in special a celor din maduva osoasa; are rol benefic asupra sistemului nervos si a tractului gastrointestinal; actioneaza in mod esential in formarea globulelor rosii la nivelul oaselor, in sinteza proteinelor care participa la edificarea diferitelor tesuturi, precum si in sinteza nucleoproteinelor.



- Provitamina A (beta caroten) este un antioxidant puternic, care ajunge in organism prin aport alimentar si este transformat de ficat in vitamina A, in functie de necesitati. Vitamina A contribuie la profilaxia si ameliorarea tulburarilor de vedere, creste rezistenta organismului fata de infectiile cailor respiratorii si este un factor important in mentinerea sanatatii pielii, a parului, danturii si gingiilor. De asemenea, participa si la biosinteza imuno-globulinelor, stimuleaza activitatea sistemului imunitar, previne si amelioreaza depigmentarile cauzate de bolile ficatului sau de batranete. Beta carotenul protejeaza mucoasele, fiind un adjuvant eficient in tratamentul infectilor respiratorii, accelereaza dezvoltarea fizica si creste rezistenta sistemului osos, impiedica oxidarea lipoproteinelor de mica densitate, reducand riscul aparitiei aterosclerozei si al infarctului miocardic.



- Acidul alfa-lipoic (sau acidul tioctic) este un antioxidant cunoscut, care are o capacitate de penetrare si neutralizare a radicalilor liberi mai mare decat a altor antioxidanti. Acidul alfa-lipoic are capacitatea de a recicla antioxidanti, cum ar fi vitaminele C si E, si de a-i aduce la parametri functionali. Acidul alfa-lipoic actioneaza ca un component important in complexele enzimatice esentiale implicate in reglarea metabolismului energetic in special a celui glucidic.



- Vitamina B1 (nitrat de tiamina) are importanta deosebita in metabolismul proteinelor si al glucidelor, in functionarea normala a sistemului nervos, a tubului digestiv si a glandelor endocrine, in procesul de crestere si la absorbtia intestinala a grasimilor. Vitamina B1 favorizeaza depunerea glicogenului in ficat, accelereaza procesul de eliminare a urinei, fiind indispensabila in transformarea hidratilor de carbon in lipide, mijlocind astfel obtinerea de surse suplimentare de energie. Vitamina B1 imbunatateste tonusul muscular.



- Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) are rol important in: formarea hemoglobinei, metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor si lipidelor (indeosebi al acizilor grasi esentiali), are influenta benefica asupra pielii, precum si in procesul de crestere; intervine in mod esential in buna functionare a sistemului nervos, a maduvei osoase, producerea de globule rosii si de anticorpi; controlarea echilibrului sodiului si al potasiului, al sistemului muscular si osos, in metabolismul colesterolului, impiedicand depunerea acestuia pe peretii interiori ai arterelor.



- Picolinatul de crom are un rol important in metabolismul glucidic. Cromul intensifica efectul insulinei, stabilizeaza glicemia, accelereaza metabolismul proteinelor si intensifica majoritatea proceselor metabolice. In lipsa cromului, insulina nu e capabila sa participe la metabolismul glucidic. Lipsa cromului creste sensibilitatea la glucide si poate duce la cresterea in greutate sau la diabet zaharat. De asemenea, carenta de crom duce la cresterea nivelului de colesterol si a riscului de boli cardiovasculare.



- Seleniul (dioxid de seleniu monohidrat) prin rolul sau antioxidant, contribuie la apararea organismului fata de radicalii liberi. Seleniu este microelement biologic activ care intra in compozitia unei serii de hormoni si enzime, in stransa legatura cu toate organele si sistemele. Administrarea seleniului la diabetici contribuie la scaderea glicemiei, ceea ce permite micsorarea dozei de insulina si de alte medicamente. Seleniul sustine functionarea sistemului imunitar, contribuie la formarea anticorpilor si la mentinerea functionarii normale a sistemului cardiovascular.



- Vitamina B4 (acid folic) are o contributie importanta in metabolismul glucidelor si al proteinelor, in formarea globulelor rosii, in producerea acizilor nucleici (ADN si ARN) si diviziunea celulara.



- Vitamina B7 (biotina) intervine in metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor. Actiunea benefica a biotinei sporeste la asocierea cu vitaminele A, B2, B3 si B6.





Indicatii:



◦ neuropatie diabetica



◦ reducerea durerii asociate neuropatiei



◦ ameliorarea microcirculatiei



◦ normalizarea glicemiei





Compozitie:



Fiecare capsula de VITALIN contine:



◦ Vitamina B12 (metilcobalamina) 500 mcg



◦ Provitamina A (Beta-caroten dispersie 30%) 5,165 mg



◦ Acid alfa-lipoic (sau acid tioctic) 100 mg



◦ Vitamina B1 (nitrat de tiamina) 2,5 mg



◦ Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 1,5 mg



◦ Picolinat de crom 200 mcg



◦ Seleniu (dioxid de seleniu monohidrat) 75 mcg



◦ Acid folic 1,5 mg



◦ Biotina 30 mcg





Mod de administrare:



Administrare orala - cate 1 capsula pe zi.



Capsulele se inghit intregi cu un pahar cu apa.





Atentionari:



◦ Acest produs este un supliment alimentar si nu poate inlocui un regim alimentar variat.



◦ A nu se depasi doza zilnica recomandata.



◦ A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.





Contraindicatii:



Hipersensibilitate la oricare din componentele produsului.





Forma de prezentare:



Cutie cu 3 blistere a cate 10 capsule.


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 064 181 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU VITALIN - 30 COMPRIMATE

Vitalin *30 comprimateVitalin *30 comprimate
Vitalin *30 comprimate
- VITALIN este un supliment alimentar care contine o combinatie unica de vitamina B12 (sub forma de metilcobalamina), ...
RON 30.4
Vitalin *30cpsVitalin *30cps
Vitalin *30cps
Un studiu care a avut ca obiectiv analizarea efectului metilcobalaminei asupra simptomatologiei si studiilor de ...
RON 35
Vitalin *30cpsVitalin *30cps
Vitalin *30cps
Un studiu care a avut ca obiectiv analizarea efectului metilcobalaminei asupra simptomatologiei si studiilor de ...
RON 31.6
Completia Diabetic Multivitamin *30tabCompletia Diabetic Multivitamin *30tab
Completia Diabetic Multivitamin *30tab
Asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale pentru persoanele diagnosticate cu diabet. Avantaje: -formula ...
RON 67
Tiolin *60 capsuleTiolin *60 capsule
Tiolin *60 capsule
Proprietatile TIOLIN: TIOLIN este un supliment alimentar care contine acid alfa-lipoic (sau acid tioctic) 300 mg. ...
RON 46.7
Tiolin - 60 capsuleTiolin - 60 capsule
Tiolin - 60 capsule
Proprietatile TIOLIN: TIOLIN este un supliment alimentar care contine acid alfa-lipoic (sau acid tioctic) 300 mg. ...
RON 46.7
Completia Diabetic Multivitamin *30tabCompletia Diabetic Multivitamin *30tab
Completia Diabetic Multivitamin *30tab
Asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale pentru persoanele diagnosticate cu diabet. Avantaje: -formula ...
RON 62.6
Tiolin *60cpsTiolin *60cps
Tiolin *60cps
Acidul alfa-lipoic ( sau acid tioctic) actioneaza ca o coenzima impreuna cu pirofosfataza pentru a converti acidul ...
RON 45
Tiolin *60cpsTiolin *60cps
Tiolin *60cps
Acidul alfa-lipoic ( sau acid tioctic) actioneaza ca o coenzima impreuna cu pirofosfataza pentru a converti acidul ...
RON 45

VITALIN - 30 COMPRIMATE ESTE LISTAT IN:

VITALIN - 30 COMPRIMATE - PRODUSE SIMILARE