Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Radacina Kudzu 500mg *60cps

Radacina Kudzu 500mg *60cps

Producator: Swanson
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Radacina Kudzu 500mg *60cps


Radacina Kudzu este cunoscuta inca dinainte de Medicina Antica Chineza avand o varietate de aplicatii in sanatatea naturala. Suplimentele pe baza acestei radacini ajuta la detoxifierea ficatului si sa imbunatateasca functia lui in totalitate. Poate de asemenea sa aibe efecte asupra neurotransmitatorii din creier pentru a reduce nevoia de tigari si alcool. Pentru ca actioneaza in creier impotriva diferitelor dependente poate avea aplicatii si in alte vicii daunatoare dar inca nu au fost studiate si dovedite.



Oricum ar fi, radacina Kudzu are o gramada de beneficii pentru sanatatea dumneavostra daca este administrata corect.



Radacina Kudzu a fost disponibila de mii de ani dar studii mai recente va vor arata ce pot face aceste suplimente si cate beneficii naturale puteti gasi pentru sanatatea dumneavoastra. Cu atatea din care sa puteti alege va depinde doar de dumneavoastra sa explorati optiunile disponibile si sa gasiti suplimentul potrivit pentru dumneavoastra.



In studiile care au fost facute cu suplimentele de radacina de Kudzu a fost aratat ca este capabila sa reduca nevoile pentru alcool in mod semnificativ astfel incat oamenii sa poata sa revina la un stil normal de viata fara sa mai fie atat de dependenti.



Spre deosebire de multe medicamente, radacina kudzu nu are alte efecte secundare, fiind naturala. Nu va veti imbolnavi in mod violent si nu veti risca viata daca veti bea ceva accidental in perioada in care administrati acest supliment (un risc cu multe medicamente chimice de pe piata actuala). Scopul este de a ajuta la reducerea dependentei de alcool si de a imbunatati sanatatea ficatului iar acest supliment pentru asta ar trebui folosit in mod precis.



Suplimentele naturale sunt mult mai bune pentru dumneavoastra decat va puteti imagina. Totusi, inainte sa le cumparati trebuie sa va acordati putin timp pentru a verfica aceste produse, a invata despre ele, si a va asigura ca nu vor interfera cu medicamentele pe care deja le luati. Desi radacina Kudzu este naturala, ar putea sa aibe rare cazuri de interferente cu anumite medicamente sau conditii medicale motiv pentru care trebuie sa stiti ce suplimente si medicamente luati. Luand toate acestea in considerare, radacina Kudzu este perfecta in ajutorul reducerii dependentei de alcool daca doriti sa va lasati de baut sau sa beti mai putin.



Beneficii Generale: O baza in plante medicinale japoneze si chinezesti, de peste doua mii de ani, Kudzu este inca folosit si astazi pentru a furniza compusi de plante pentru a sustine un stomac sanatos, ficat, colon, tractul digestiv in general si sanatatea gastro-intestinala. Planta ofera de asemenea suport natural pentru a mentine o circulatie sanatoasa a sangelui, nivelul de zahar in sange si nivelul tensiunii arteriale aflate deja in limite normale si a sanatatii cardiovasculare. Femeile au folosit Radacina Kudzu ca un ajutor natural pentru menopauza.


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 069 466 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU RADACINA KUDZU 500MG *60CPS

Radacina Kudzu 500mg *60cpsRadacina Kudzu 500mg *60cps
Radacina Kudzu 500mg *60cps
Descriere   Radacina Kudzu este cunoscuta inca dinainte de Medicina Antica Chineza avand o varietate de aplicatii in ...
RON 62
Divine *60cprDivine *60cpr
Divine *60cpr
Aceste comprimate pe care vi le oferim fac parte dintr-o gama conceputa special pentru amplificarea feminitatii - gama ...
RON 42
Divine *60cprDivine *60cpr
Divine *60cpr
Aceste comprimate pe care vi le oferim fac parte dintr-o gama conceputa special pentru amplificarea feminitatii - gama ...
RON 42
Pueraria Lobata *30cpsPueraria Lobata *30cps
Pueraria Lobata *30cps
Compozitie Pueraria Lobata : kudzu pulbere (Pueraria lobata pulvis) 0,250g/cps. Sursa de fitoestrogeni, stimuleaza ...
RON 17
Pueraria Lobata *30cpsPueraria Lobata *30cps
Pueraria Lobata *30cps
Compozitie Pueraria Lobata : kudzu pulbere (Pueraria lobata pulvis) 0,250g/cps. Sursa de fitoestrogeni, stimuleaza ...
RON 17
Re CodeRe Code
Re Code
Indicatii ReCode : Avantajele aportului de re-code sunt constituite de efectul natural de detoxifiere, antioxidare, ...
RON 200
Liv-A-New *30cpsLiv-A-New *30cps
Liv-A-New *30cps
Combinatie de plante pentru un ficat sanatos. Imbunatateste functionarea ficatului. Protejeaza celulele ...
RON 29
Passiforte *40cpsPassiforte *40cps
Passiforte *40cps
Actiuni:  Â Â  calmant  Â Â  imbunatateste somnul  Â Â  sedativ usor  Â Â  antioxidant Indicatii ...
RON 17.4
Passiforte *40cpsPassiforte *40cps
Passiforte *40cps
Actiuni: calmant imbunatateste somnul sedativ usor antioxidant Indicatii (in baza studiilor ...
RON 20.9

RADACINA KUDZU 500MG *60CPS ESTE LISTAT IN: