Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Prostavit *30cpr

Prostavit *30cpr

Producator: Horizon Vita
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Prostavit *30cpr

Prostata afecteaza tot mai multi barbati, cauzand disconfort fizic si psihic. Principala sarcina a prostatei consta in sustinerea capacitatii de reproducere masculina si in protectia cailor urinare inferioare fata de infectii.

Odata cu trecerea anilor, ca o consecinta a modificarilor hormonale , la 80% din barbati apare adenomul de prostata, asa numitul benignus prostata hyperplasia (BPH), cauzand neplaceri doar la un sfert dintre ei.

In general, se dezvolta lent, treptat, iar multi barbati nici nu sesizeaza semnele debutului. Simptomele si neplacerile tipice sunt: urinari dese, mai ales noaptea, golirea dificila a vezicii, jet urinar subtire sau intermitent, incontinenta urinara, iar in cazuri mai grave, stagnarea urinei in vezica si constipatie. Alaturi de simptomele enumerate mai sus, pot aparea dureri si limitarea activitatii sexuale. In cazul in care nu se intervine la timp, adenomul de prostata se poate maligniza. Cancerul de prostata ocupa al doilea loc ca frecventa a tumorilor la barbati.

Pentru ameliorarea tulburarilor de functionare a prostatei, Horizon Vita a creat un produs eficient,  o combinatie de  vitamine, zinc si extracte de plante cu efecte benefice: Prostavit.

Palmierul pitic (Serenoa Repens): Contine fitosteroli cu actiune antiinflamatoare. Intervine in realizarea echilibrului hormonal, are actiune antiedematoasa si incetineste evolutia adenomului de prostata, inhiband factorii de crestere a prostatei are si efecte diuretice.Are efect benefic si in cazul alopeciei .

Extractul de Pygeum (radacina de Prunus africanus). Extractele obtinute din radacina contin multi compusi chimici care includ fitosteroli care au actiune antiinflamatorie, mentinand starea sanatoasa a prostatei si glandei urinare si avand un rol benefic in hiperplazia de prostata. Acesta contribuie la reducerea hipertrofiei glandei prostatice. Este eficient, de asemenea, in caz de mictiuni nocturne frecvente.
Combinatia optima de extract din fructe de Palmier pitic si extractul de Pygeum are un efect benefic accentuat asupra prostatei.

Urzica (Urtica dioica): Are efect diuretic si reduce inflamatia cailor urinare. Contine fitosteroli cu un puternic efect antioxidant. Radacina de urzica contribuie la reducerea volumului prostatei. Eficienta ei pare a fi mai mare daca este asociata fie cu palmier pitic, fie cu pygeum.

Dovleacul (Cucurbita pepo) : impiedica multiplicarea celulelor prostatei. Extractul din palmier pitic, impreuna cu uleiul de dovleac are capacitatea de a inhiba mecanismele responsabile de inmultirea celulelor prostatei din cauze hormonale. Cu toate acestea, este dovedit faptul ca nu intervin in echilibrul hormonal al organismului.

Vitamina E (tocoferolul): Fiind puternic antioxidant, vitamina E are un rol important in protejarea vitaminei A, a carotenilor si a uleiurilor vegetale. De asemenea, intervine favorabil in reproducere, in asigurarea functionarii normale a glandelor sexuale si a celor endocrine. Mareste puterea de aparare a organismului fata de infectii, fiind si anticancerigen, avand rol important in scaderea riscului aparitiei tumorilor de prostata.

Vitamina B6: este benefica in buna functionare a prostatei.

Zincul: preintampina afectiunile prostatei , avand un rol benefic in hipertrofia de prostata.Datorita necesitatii concentratiei mari de zinc la nivelul prostatei, lipsa acestui element produce tulburari de functionare. Are rol in crestere, respiratie, sistemul endocrin, imunitate, sexualitate. Organele sexuale masculine folosesc mai mult zinc dec�t oricare alta parte a organismului, fiind recunoscut efectul benefic al acestuia in imbunatatirea vietii sexuale prin cresterea nivelului de testosteron.

Ginsengul Siberian: e renumit pentru proprietatile sale antioxidante, antiinflamatoare si anticanceroase, creste rezistenta organismului la diversi factori nocivi ,exogeni si endogeni, restabilind echilibrul organismului. Fortifica organismul, mareste vitalitatea persoanelor batrane, mareste rezistenta la oboseala.

Ginkgo biloba: renumit pentru calitatile sale curative, este antioxidant puternic, se poate folosi ca tonic, regenerator si fortifiant general. Totodata, are un efect deosebit si in rezolvarea disfunctiilor erectile datorate unei irigari sanguine insuficiente.

Prostavit este recomandat in cazul urinarilor frecvente, a senzatiei de urinare incompleta, scaderii fluxului urinar, scaderea riscului aparitiei cancerului de prostata si functionarii normale a aparatului genito-urinar masculin.

PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 067 122 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROSTAVIT *30CPR

Prostavit *30cprProstavit *30cpr
Prostavit *30cpr
Prostata afecteaza tot mai multi barbati, cauzand disconfort fizic si psihic. Principala sarcina a prostatei consta in ...
RON 16
Prostavit - 30 capsuleProstavit - 30 capsule
Prostavit - 30 capsule
Despre produs Prostata afecteaza tot mai multi barbati, cauzand disconfort fizic si psihic. Principala sarcina a ...
RON 13.5
Prostadynon *50cpsProstadynon *50cps
Prostadynon *50cps
Prostadynon este o combinatie speciala de substante biologic active ce sustine o buna functionare a ...
RON 23.3
Prostatofort *30cpsProstatofort *30cps
Prostatofort *30cps
Formula naturala cu inalta eficienta pentru barbati. COMPOZITIE: fiecare capsula contine: Pygeum Africanum ...
RON 38.2
Prostata Force *30cpsProstata Force *30cps
Prostata Force *30cps
Compozitie Prostata Force : fruct palmier pitic pulbere (Serenoa repens fructus pulvis) 0,200g/cps; gheara matei pulbere ...
RON 38
Prostata Force *30cpsProstata Force *30cps
Prostata Force *30cps
Compozitie Prostata Force : fruct palmier pitic pulbere (Serenoa repens fructus pulvis) 0,200g/cps; gheara matei ...
RON 38
Prostadynon *50cpsProstadynon *50cps
Prostadynon *50cps
Prostadynon  este  o  combinatie   speciala  de  substante  biologic  active   ...
RON 21.3
Prostaden *30cpsProstaden *30cps
Prostaden *30cps
Pentru ameliorarea simptomelor prostatei, aceasta are nevoie de ingrijire complexa. S-a constatat ca adenomul de ...
RON 32
Prostate Perform *15cpsProstate Perform *15cps
Prostate Perform *15cps
PROSTATE PERFORM contine un blend unic de: Seroli + Sterolini (incluzand Stigmasterol si Campasterol) , Extracte din ...
RON 139.9

PROSTAVIT *30CPR ESTE LISTAT IN: