Miere cu Propolis *250 gr
Producator: Prisaca Transilvania3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Prezentare Miere cu Propolis *250 gr
Imbinand proprietatile miraculoase ale produselor apicole, suplimentul rezultat din mixul mierii si a propolisului da rezultate deosebire atat in rezolvarea unui spectru larg de afectiuni cat si de imbunatatire si stimulare a tonusului general.
Iata cateva din proprietatile materiilor prime ce intra in componenta sa:
PROPOLISUL este compus din rasini vegetale, balsam de diferite compozitii, ceara, uleiuri eterice, fier, microelemente - cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adauga polen, flavonoide, secretii ale glandelor salivare ale albinelor.
Compozitia sa chimica reprezinta un amestec de substante, in special: derivatii flavonici, acidul ferulic (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi.In medie, acesta contine 55% rasini si balsamuri, 30% ceruri si 10% uleiuri eterice.
MIEREA contine urmatoarele elemente: apa, zaharuri nereductoare, gome si dextine, substante minerale, proteine, acizi organici, fermenti,vitamine, hormoni, in total 435 de substante organice. Principalele vitamine regasite in miere sunt cele din complexul B, iar in cantitate mai mica vitaminele C, A, D, si K. Acizii organici: gluconic, fosforic, formic, lactic, citric etc., cu un rol deosebit in functionarea organismului uman.Substantele minerale: potasiul, magneziul, fosforul, clorul, calciul, sodiul, sunt prezente sub o forma biologica usor asimilabila de organism. Dintre care cele mai importante enzime prezente in miere amintim : amilaza, invertaza, catalazele, lipaza.
RECOMANDARI:
Raceli, dureri de gat, afectiuni respiratorii;
Adjuvant in combaterea bacteriilor si parazitilor si intestinali;
stimuleaza tranzitul intestinal;
prevenire afectiunilor pulmonare si ale ca�ilor aeriene superioare.
MOD DE UTILIZARE:
Ingerarea este bine sa se faca pe stomacul gol cu jumatate de ora inainte de mesele principale. Dupa inghitire, nu se vor bea lichide sau manca alimente pentru cel puti 20 de minute. Astfel propolisul poate sa actioneze pe zonele respiratorii.
Se vor lua urmatoarele doze:
Adulti: de 2-3 ori pe zi cate o lingura.
Copii: de 2-3 ori pe zi cate o lingurita.
Se recomanda 2-4 cure pe an (cate o luna la inceput de trimestru). Efectele cele mai intense apar in cazul unui consum zilnic si constant, pe perioade cuprinse intre 14 si 30 de zile.
PRECAUTII
Nu se administreaza copiilor cu varsta sub un an.
Contraindicat in:
enterocolita, diaree;
diabet zaharat.
RECOMANDARI DE PASTRARE:
Recomandat a se pastra sub temperaturi mai mici de 24°C.
Acest supliment poate sta īn raft fara nici o problema pentru 12 luni; totusi, ca la orice alt aliment, de īndata ce recipientul este deschis, este bine sa:
se consume continutul cāt mai repede posibil;
inchida atent ambalajului dupa fiecare utilizare a produsului.
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: