Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Fares Vermicin *60cps

Fares Vermicin *60cps

Producator: Fares
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Fares Vermicin *60cps

Sustine purificarea tractului intestinal

Ingrediente/capsula
Frunze de maslin (Olivae folium) 114 mg, cimbru (Thymi herba), extract total 10:1 de rizomi de Hydrasitis canadensis 76 mg, radacina de iarba mare (Inulae radix), cuisoare (Caryophylli flos) 38 mg.

Frunze de maslin, simbolul pacii si al longevitatii, au fost folosite in scop medicinal prima data in Egiptul antic. Cunoscute ca un puternic aparator impotriva imbolnavirilor, au facut obiectul a numeroase studii stiintifice care au demonstrat multiplele sale proprietati benefice. Efectele antimicrobiene, antivirale, antifungice si vermifuge le fac utile in parazitozele digestive (lambliaza, oxiuroza) si in enterocolitele infectioase. Contribuie de asemenea la refacerea imunitatii si a puterii digestive.
Hydrasitis canadensis (Piciorul cocosului), originar din America de Nord, a fost folosit pe scara larga de amerindieni, atat ca medicament cat si ca material de colorat. Contine substante active (berberina) cu actiune antibacteriana cu spectru larg si antiparazitara (asupra giardiei lamblia si a protozoarelor). Are si efect usor laxativ favorizand eliminarea din tubul digestiv a parazitilor intestinali. Stimuleaza pofta de mancare si are un efect tonic asupra intregului organism.
Cimbrul are o lunga istorie de utilizare populara pentru o gama larga de boli. Este foarte bogat in ulei esential, acesta continand substantele active responsabile pentru cele mai multe dintre proprietatile sale medicinale. Are efect puternic antibacterian asupra unui spectru larg de germeni patogeni si antihelmintic fata de oxiuri, ankilostome, tricocefali. Este antispastic si carminativ, indepartand colicile abdominale care insotesc adesea parazitozele intestinale.
Iarba mare, numita si Lacrimile Elenei, seamana cu floarea soarelui in miniatura. Numele sau provine de la Elena din Troia. Se spune ca iarba mare a rasarit acolo unde au cazut lacrimile Elenei. Planta era cunoscuta pentru virtutile sale terapeutice, inca de pe vremea lui Dioscoride si Pliniu. De asemenea vechii celti o considerau sacra. Studiile moderne au evidentiat in compozitia sa alantolactona, o substanta cu puternice proprietati antibacteriene si antihelmintice, fapt pentru care este recomandata in caz de enterocolite si parazitoze intestinale. S-a constatat ca o dilutie de 1:1000 din radacina de iarba mare distruge ascarizii in 16 ore. Are actiune tonica generala, in particular tonica digestiva, pulmonara si chiar renala.
Cuisoarele, originare din Indonezieia, isi trag denumirea de la forma mugurilor florali care se aseamana cu niste cuie mici. Sunt utilizate atat in medicina indiana Ayurveda, medicina chineza cat si in fitoterapia occidentala, in special pentru continutul in ulei esential care are proprietati analgezice (folosit pentru durerile dentare), antibacteriene, antivirale si antifungice. carminativeperistalsisCuisoarele au efecte carminative, imbunatatesc peristaltismul intestinal sianthelmintic[ 3 ] sunt un antihelmintic natural.

Efect
-antiparazitar
-antibacterian
-antispastic
-favorizeaza refacerea florei intestinale

Recomandari
-parazitoze digestive datorate infestarii cu limbrici, oxiuri si giardia lamblia.

Contraindicatii
Nu se recomanda copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare
Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Intrebuintare
1-2 capsule de 3 ori pe zi, dupa masa.
Durata unei cure: 10 zile, urmata de o pauza 2 saptamani. Cura se repeta de 3 ori consecutiv, sau conform recomandarii medicului.

Evaluarea eficientei
S-au administrat capsule “Vermicin” in 3 cure de cate 10 zile cu 2 saptamani pauza intre ele, la pacienti cu parazitoze digestive (oxiuroza, ascaridioza, lambliaza).
La toti pacientii au disparut simptomele asociate - greata, inapetenta, disconfort abdominal, la 70% s-a negativat si examenul coproparazitologic fara a necesita asocierea medicatiei alopate.
Preparatul nu a determinat reactii adverse, fiind bine tolerat .

Prezentare: 60 capsule a 380 mg

PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 066 316 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU FARES VERMICIN *60CPS

Fares Vermicin *60cpsFares Vermicin *60cps
Fares Vermicin *60cps
Sustine purificarea tractului intestinal Ingrediente/capsula Frunze de maslin (Olivae folium) 114 mg, cimbru (Thymi ...
RON 18.7
Fares Vermicin Sirop cu Miere si Propolis 100mlFares Vermicin Sirop cu Miere si Propolis 100ml
Fares Vermicin Sirop cu Miere si Propoli...
Contribuie la purificarea tractului intestinal Ingrediente: miere de albine min 63%; extracte de: frunze de boldo ...
RON 16.6
Antigiardia *60cprAntigiardia *60cpr
Antigiardia *60cpr
Parazitozele sunt boli datorate infestarii cu paraziti, cel mai frecvent intalnite fiind giardioza si helmintiazele. ...
RON 11.1
Antigiardia *60cprAntigiardia *60cpr
Antigiardia *60cpr
Parazitozele sunt boli datorate infestarii cu paraziti, cel mai frecvent intalnite fiind giardioza si helmintiazele. ...
RON 11.1
Wormex Sirop 100mlWormex Sirop 100ml
Wormex Sirop 100ml
Wormex este un sirop 100% natural avand in compozitie 11 extracte de plante care actioneaza eficient pentru eliminarea ...
RON 23
Wormex Sirop 100mlWormex Sirop 100ml
Wormex Sirop 100ml
Wormex este un sirop 100% natural avand in compozitie 11 extracte de plante care actioneaza eficient pentru eliminarea ...
RON 23
Fares Biosept *30cpsFares Biosept *30cps
Fares Biosept *30cps
Creste rezistenta organismului Sustine mecanismele de aparare ale organismului Ingrediente/capsula: Frunze de maslin ...
RON 15.1
Fares Biosept *30cpsFares Biosept *30cps
Fares Biosept *30cps
Creste rezistenta organismului Sustine mecanismele de aparare ale organismului Ingrediente/capsula: Frunze de maslin ...
RON 14.9
Worm End Sirop 100mlWorm End Sirop 100ml
Worm End Sirop 100ml
INGREDIENTE: Embelia ribes, Ocimum sanctum, Vernonia anthelmintica, Coriandrum sativum, Trachyspermum ammi, Piper ...
RON 26.8

FARES VERMICIN *60CPS ESTE LISTAT IN: