Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Colon Cleanser *180 capsule

Colon Cleanser *180 capsule

Producator: Smart Living
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Colon Cleanser *180 capsule


Daca sunteti interesati sa traiti o viata lunga, sanatoasa si frumoasa

- Acesta va fi cel mai important mesaj pe care l-ati citit vreodata !!!

Aflati aici de ce:



Westminster Abbey este cea mai faimoasa biserica din Anglia.



Constructia sa a inceput in 170 i.h.Asta inseamna ca aceasta biserica faimoasa are in ziua de astazi 1835 de ani. Este o adevarata capodopera arhitecturala, un loc de cult si locul de odihna vesnica al regilor, oameni politici, poeti, oameni de stiinta, razboinici si muzicieni.



SI...



Aceasta biserica ascunde un secret care va poate mentine tineri si sanatosi pentru o perioada foarte lunga!



Aflati aici povestea:



In interiorul bisericii exista seifuri si monumente ale unora dintre cei mai cunoscuti oameni de pe pamant. Cu toate acestea, unul dintre cele mai mici locuri de veci care se gaseste in biserica este cel al persoanei care a trait cel mai mult pe aceasta lume.

Numele sau a fost Thomas Parr, s-a nascut in Salopp, Anglia in anul 1483. A trait pana in noiembrie 1635. Asta inseamna ca...



... A trait 152 de Ani!



Nu numai ca Thomas Parr a trait cel mai mult, dar a dus o viata sanatoasa, viguroasa si activa. S-a casatorit cu prima sa sotie cand avea 80 de ani. S-a recasatorit in 1605 la varsta de 122. Primul sau copil a venit pe lume cand acesta avea 130 de ani.



Dupa moartea lui Parr, un doctor englez pe numele de William Harvey (recunoscut pentru faptul ca a descoperit circulatia sangelui) a fost angajat de catre regele Charles pentru a-i face autopsia lui Thomas Parr ca sa afle de ce acesta a trait atat de mult.



Raportul doctorului Harvey a fost scris in latina fiind prezervat pana in ziua de astazi in caz ca cineva va vrea sa-l citeasca. Organele lui Parr erau toate sanatoase, iar colonul acestuia era sanatos si nou ca al unui copil!



Ati auzit vreodata aceasta expresie?



Moartea incepe in Colon!



Aceasta fraza este a unui om de stiinta rus, Elie Metchnikoff, care a castigat premiul Nobel.. si.. este foarte adevarata!



Nu ai cum sa negi acest lucru, daca vrei sa duci o viata lunga si sanatoasa...cel mai important lucru pe care poti sa-l faci este....sa te Asiguri ca ai un colon curat si sanatos.



Te-ai intrebat vreodata daca corpul tau este la fel de curat pe interior la fel cum este pe exterior?

- Facem dus sau ne spalam in fiecare zi.

- Ne spalam pe dinti zilnic.

- Majoritatea dintre noi se spala pe cap zilnic.



Ne facem manichiuri si pedichiuri pentru a ne asigura ca unghiile de la maini si picioare sunt curate si atragatoare. Dar majoritatea dintre noi nu se asigura ca si interiorul sa fie la fel de curat...pana cand...apar simptome sau boli care ne trezesc la realitate.



Adevarul este ca tractul nostru digestiv ( in mod special colonul) este „sistemul de canalizare” al organismului nostru. Daca e sa ne bucuram de o viata frumoasa acest sistem necesita o curatare periodica.



- Daca suferiti de:

- Sindromul intestinelor iritabile (IBS)

- Constipare

- Dureri de stomac

- Lipsa de energie

- Probleme digestive



Este aproape sigur ca aveti un colon murdar si toxic. De fapt, un colon toxic contribuie cel mai probabil la aproape toate bolile de care sufera rasa umana.



De ce este un colon curat asa de important!?



Sunteti cu totii expusi la mii de toxine si chimicale nesanatoase, aproape zilnic. Le asimilam din mancaruri, din apa pe care o bem, aerul pe care il respiram si medicamentele prescrise pe care suntem nevoiti sa le luam.



Aceste toxine si chimicale periculoase, impreuna cu ”dieta” tipic americana duc la o digestie slaba, constipatie, cresterea in greutate, dureri de cap si multe alte oribile maladii umane. Sa va vina sa credeti sau nu, autopsiile au aratat ca colonul a 80 % dintre oamenii ce au decedat este plin cu deseuri.



Aceste deseuri ofere parazitilor un loc ideal de a trai. Aceste creaturi micute sunt in viata, si dese ori ranesc foarte grav aproape toate celulele din organism. De fapt, potrivit revistei "National Geographic"...



Parazitii au Ucis mai multi Oameni decat toate Razboaiele din Lume!



Dar vestea cea buna este ca acum exista o cale mai usoara de a va elibera organismul de toate deseurile, toxinele acumulate si paraziti!



Exista o cale usoara de a scapa de:



- Constipare

- Oboseala

- Infectie cu paraziti

- Balonare si gaze

- Respiratie urat mirositoare

- Sindromul intestinelor iritabile (IBS)

- Raceli frecvente

- Hemoroizi

- Infectii cu drojdie

.. si aproape orice fel de boala care exista !



Toate acestea se datoreaza faptului ca expertii nostri au dezvoltat un produs de curatare foarte eficient si sigur. Produsul nostru se numeste ”Cel mai bun produs de curatare a colonului” si a salvat mii de oameni de la diferite suferinte.



Acest produs va va elibera de TOATE deseurile toxice ce s-au adunat in intregul tract digestiv. Folosirea regulata a produselor noastre previne formarea unor noi deseuri toxice in organism.



Nu veti mai suferi de infundari cu deseuri toxice.



Formula noastra nu doar va mentine colonul curat, dar permite ca deseurile sa se miste repede si libere afara din organismul dumneavoastra. Rupe in bucatele si elimina toxinele care se gaseau in sistemul dumneavoastra digestiv ani la rand.



Cu formula noastra de ultima generatie nu trebuie sa urmati o dieta speciala sau un post. Nu trebuie sa fiti aproape de o baie mereu. Nu trebuie sa faceti clizme mereu sau irigari ale colonului. Sistemul nostru este foarte gentil si o sa dezvoltati propriul dumneavoastra ciclu in doar cateva zile.



Ar trebui sa stiti de asemenea ca...



Un colon curat este primul pas spre a va aplatiza stomacul!



Curatarea stomacului reprezinta un fel de buton de resetare, restaurand echilibrul si functionabilitatea sistemului digestiv. Cu un colon curat si sanatos, balonarea datorata gazelor din cauza unei digestii intarziate, dispare. Stomacul se simte mai ferm si aplatizat.



O sa vedeti ca o sa aveti mai multa energie. Asta datorita faptului ca sistemul dumneavoastra va fi mai eficient in convertirea mancarii in energie folosibila. Ceea ce inseamna ca puteti manca mai putin pentru a va satisface necesarul de calorii de care aveti nevoie zilnic. Drept bonus, va veti bucura de o piele mai curata si mai sanatoasa.



Adevarul este ca mentinandu-va un colon curat poate sa va dea o sansa sa duceti o viata lunga si sanatoasa...la fel ca..Thomas Parr.

180 de capsule Colon Cleanser special concepute ptr intretinerea colonului dvs la cel mai bun pret din Romania,care contine extracte din Saminta de Psyllium (Plantago ovata), Pectina din citrice, Extract din radacina de Golden Seal (Hydrastis canadensis), Scoarta de Cascara sagrada (Rhamnus purshiana), Jus din iarba graului (Triticum sativum), Frunze de Aloe Vera (Aloe barbadensis), Scoarta de crusin (Rhamnus frangula), Radacina de Gentiana (Gentiana lutea), Acidophilus (Lactobacillus Acidophilus)


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 064 181 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU COLON CLEANSER *180 CAPSULE

Colon Cleanser - 180 capsuleColon Cleanser - 180 capsule
Colon Cleanser - 180 capsule
Daca sunteti interesati sa traiti o viata lunga, sanatoasa si frumoasa - Acesta va fi cel mai important mesaj pe care ...
RON 103.9
Program de detoxifiere Natural Help 4 in 1 *450 grProgram de detoxifiere Natural Help 4 in 1 *450 gr
Program de detoxifiere Natural Help 4 in...
Detoxifierea organismului incepand din colon Cum sa invingem constipatia, colonul iritabil, balonarea, durerea de stomac ...
RON 199.9
Para Free *90cpsPara Free *90cps
Para Free *90cps
Toxinele din mediul inconjurator, hranirea necoraspunzatoare si parazitii sunt un real pericol pentru oameni. ...
RON 121.1
Para Free *180cpsPara Free *180cps
Para Free *180cps
Toxinele din mediul inconjurator, hranirea necoraspunzatoare si parazitii sunt un real pericol pentru oameni. ...
RON 217
Colon Cleanse Formula 454grColon Cleanse Formula 454gr
Colon Cleanse Formula 454gr
Produsul Colon Cleanse este un detoxifiant natural cu gust de portocale. Formula de curatire a intestinului gros Colon ...
RON 134.6
Colon Cleanse Formula 454grColon Cleanse Formula 454gr
Colon Cleanse Formula 454gr
Produsul Colon Cleanse este un detoxifiant natural cu gust de portocale. Formula de curatire a intestinului gros Colon ...
RON 134.6
Colon Cleanse *30cpsColon Cleanse *30cps
Colon Cleanse *30cps
Colon Cleanse este un supliment nutritiv pentru detoxifierea si curatirea colonului. Poate fi folosit intr-un program ...
RON 34.8
Colon Cleanse *30cpsColon Cleanse *30cps
Colon Cleanse *30cps
  Colon Cleanse este un supliment nutritiv pentru detoxifierea si curatirea colonului. Poate fi folosit intr-un ...
RON 31.7
Colon Cleanse *30 capsuleColon Cleanse *30 capsule
Colon Cleanse *30 capsule
Colon Cleanse este un supliment nutritiv pentru detoxifierea si curatirea colonului. Poate fi folosit intr-un program ...
RON 38

COLON CLEANSER *180 CAPSULE ESTE LISTAT IN:

COLON CLEANSER *180 CAPSULE - PRODUSE SIMILARE