Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Antioxidant+ *60cpr

Antioxidant+ *60cpr

Producator: Dacia Plant
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Antioxidant+ *60cpr

Antioxidantii sunt molecule care impiedica procesul de oxidare, avand capacitatea de a neutraliza radicalii liberi si de a impiedica oxidarea colesterolului \'\'rau\'\' (LDL-colesterol), prevenind astfel aparitia aterosclerozei si a complicatiilor acesteia.
Radicalii liberi pot fi definiti ca atomi sau molecule care contin in structura lor un electron neimperecheat. Aceasta configuratie imprima un caracter instabil moleculelor (sau atomilor), care vor manifesta tendinta de stabilizare, realizata prin captarea sau cedarea unui electron altei molecule care, la randul ei, va deveni radical liber, generandu-se astfel o reactie in lant, care va conduce la dezechilibre enzimatice si la modificari ale materialului genetic, avand ca efect transformarea maligna a celulelor. Din acest punct de vedere, antioxidantii pot fi definiti ca molecule care au capacitatea de a ceda sau de a primi electroni ai radicalilor liberi, pe care ii neutralizeaza, oprind astfel efectul de cascada al proceselor oxidative.

SURSE DE RADICALI LIBERI.
Radicalii liberi din organismul uman prezinta atat efecte benefice cat si efecte nocive. Principala sursa de radicali liberi din organism sunt mitocondriile, cei mai importanti fiind: radicalii liberi ai oxigenului (oxigenul singlet " 1O2 , superoxid " O2-. hidroxil " OH., alcooxil " RO., fenoxil " ArO. , peroxil " ROO.) si ai azotului (NO, NO2, NO3). Radicalii liberi produsi in organism intervin in diferite procese fiziologice, cum ar fi: apararea organismului impotriva atacului microbian (ei avand actiune bactericida in cursul procesului de fagocitoza), stimularea cresterii si a proliferarii celulare, inducerea apoptozei celulelor (apoptoza reprezinta moartea fiziologica a celulelor, ca rezultat al mecanismului de mentinere al homeostaziei). Factorii favorizanti care pot declansa eliberarea de radicali liberi in organism sunt: radiatiile ionizante si UV, razele X si microundele, telefoanele mobile, activarea neutrofilelor, xantinoxidaza, lanturile transportoare de electroni de la nivelul mitocondriilor, etc.
Sursele externe de radicali liberi, cum ar fi: aditivii alimentari chimici, fumul de tigara, gazele de esapament, medicamentele, metalele grele, pesticidele, impreuna cu factorii favorizanti, reprezinta un adevarat pericol pentru sanatatea organismului, excesul de radicali liberi manifestand o actiune distructiva, direct proportionala cu gradul de poluare, iradiere sau intoxicare cu substantele chimice provenite din colorantii si conservantii alimentari, precum si din alte surse externe.

EFECTELE NOCIVE ALE RADICALILOR LIBERI.
Datorita instabilitatii lor, radicalii liberi sunt molecule extrem de reactive, care pot produce: distrugerea membranelor celulare (prin oxidarea lipidelor din compozitia acestora), oxidarea colesterolului \'\'rau\'\' LDL (cu aparitia aterosclerozei si a complicatiilor acesteia), oxidarea proteinelor, iar la nivelul ADN-ului pot produce mutatii genetice, aberatii cromozomiale sau pot modifica bazele azotate din compozitia acestora, producand rupturi ale catenelor de ADN, conducand astfel la aparitia tumorilor, imbatranirii precoce, precum si a bolilor degenerative.

ANTIOXIDANTII.
Antioxidantii au rolul de a proteja organismului de stresul oxidativ (dezechilibrul dintre nivelul produsilor de oxidare si capacitatea antioxidanta a organismului). Antioxidantii endogeni sunt sisteme enzimatice cu rol antioxidant, cele mai cunoscute fiind: superoxidismutaza (SOD), catalaza, glutation peroxidaza, etc. De cele mai multe ori, acestea nu fac fata invadarii organismului de catre radicalii liberi proveniti din mediul extern, fiind necesara administrarea suplimentara de antioxidanti naturali, care sa sustina organismul in lupta pentru supravietuire.

ANTIOXIDANT reprezinta o asociere de plante si alge marine conceput in vederea asigurarii atat a unei protectii maxime a organismului impotriva efectului distructiv al radicalilor liberi, cat si pentru ameliorarea tulburarilor si a disfunctiilor generate de acestia, stopand evolutia procesului degenerativ.

Actiuni
MAJORE:
stopeaza efectul in cascada al proceselor oxidative, neutralizeaza radicalii liberi, impiedica oxidarea LDL-colesterolului si a lipidelor din compozitia membranelor celulare, creste nivelurile enzimelor antioxidante (superoxidismutaza, catalaza si glutation peroxidaza), impiedica evolutia proceselor degenerative si imbatranirea precoce, protejeaza organismul impotriva stresului oxidativ provocat de agentii poluanti din mediu, stimuleaza sinteza de rodopsina, mareste acuitatea vizuala, antioxidant, capilaro- si vasoprotector, neuroprotector, antimutagen, antitumoral.

ALTE ACTIUNI:
antiagregant-plachetara, vasodilatatoare, diuretica, imunomodulatoare.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant in: stres oxidativ, imbatranire precoce, afectiuni degenerative oculare (degenerescenta maculara, glaucom, cataracta, retinopatie diabetica) si neurologice (boala Alzheimer, sechele AVC), ateroscleroza, reumatism cronic degenerativ, tumori, expuneri la radiatii (terapeutic, accidental, radiatiile provocate de telefonul mobil, etc), pentru contracararea efectelor agentilor poluanti din mediu, aditivilor alimentari (coloranti, edulcoranti, conservanti, etc), fumatului, consumului excesiv de alcool si in geriatrie.

Contraindicatii
alergie la oricare dintre componentele produsului.

PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 066 316 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANTIOXIDANT+ *60CPR

Antioxidant+ *60cprAntioxidant+ *60cpr
Antioxidant+ *60cpr
Antioxidantii sunt molecule care impiedica procesul de oxidare, avand capacitatea de a neutraliza radicalii liberi si ...
RON 26.5
Coenzima Q10 Forte *60cprCoenzima Q10 Forte *60cpr
Coenzima Q10 Forte *60cpr
Coenzima Q10 este produsa in organismul uman, fiind prezenta in toate celulele, cele mai mari concentratii gasindu-se ...
RON 55.2
Coenzima Q10 *60cprCoenzima Q10 *60cpr
Coenzima Q10 *60cpr
Coenzima Q10 este produsa in organismul uman, fiind prezenta in toate celulele, cele mai mari concentratii gasindu-se in ...
RON 52.7
Antioxidant Forte *30cprAntioxidant Forte *30cpr
Antioxidant Forte *30cpr
Compozitie: Ceai verde, extract.....................75 mg Seminte de struguri, extract.......50 mg Scoarta pin ...
RON 10
Antioxidanti Complex *30cpsAntioxidanti Complex *30cps
Antioxidanti Complex *30cps
Compusii instabili ai oxigenului, denumiti radicali liberi, pot produce deteriorarea celulelor si tesuturilor. Formula ...
RON 16.4
Complex de Antioxidanti *30cpsComplex de Antioxidanti *30cps
Complex de Antioxidanti *30cps
Compusii instabili ai oxigenului, denumiti radicali liberi, pot produce deteriorarea celulelor si tesuturilor. Formula ...
RON 18
Cardio Q Gel *30cpsCardio Q Gel *30cps
Cardio Q Gel *30cps
Combinatie optima de Coenzima Q-10, vitamina E si acid alfa-lipoic intr-o formula speciala: pentru tratamentul si ...
RON 54.6
Q10 L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30cpsQ10 L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30cps
Q10 L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30c...
Coenzima Q10, L-Carnitina si acidul alfa lipoic sunt elemente esentiale ale metabolismului energetic celular. ...
RON 27.3
Q10 + L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30cpsQ10 + L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30cps
Q10 + L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *3...
Coenzima Q10, L-Carnitina si acidul alfa lipoic sunt elemente esentiale ale metabolismului energetic celular. ...
RON 28

ANTIOXIDANT+ *60CPR ESTE LISTAT IN: