Inscrie firma »
S********************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Zbor balon

Zbor balon

Tip produs: balon aer cald | zbor agrement | zbor balon aer cald
Producator: 2xperience
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Zbor balon

Cufunda-te in culorile vii ale rasaritului sau in cele mocnite ale apusului de soare...sfideaza orice bariera...traieste momente de liniste pura in care doar pulsul propriei inimi se mai aude...bucura-te de senzatia de a te desprinde de la sol si a te lasa purtat de vant sus, printre nori spre...necunoscut...savureaza imaginea puzzel-ului terestru ce ti se desfasoara in fata ochilor, a cladirilor, oamenilor, masinilor ce par a fi niste jucarii...ciocneste o sampanie cu persoana draga si simte-te stapanul intregii lumi ...macar pentru o ora...traieste...incearca...descopera ca nu exista nicio limita!


Spectacolul pregatirii zborului cu balonul cu aer cald este cel putin la fel de atractiv ca si zborul in sine. Vei fi implicat in acest proces si vei afla numeroase informatii interesante privind experienta pe care urmeaza sa o traiesti.

Senzatia traita o data cu ridicarea de la sol a balonul este una cu totul speciala: pare ca nu exista niciun curent de aer, ca vantul a disparut cu desavarsire, acest lucru datorandu-se faptului ca tu insuti te misti o data cu vantul. Nacela balonului asigura conditiile optime realizarii de fotografii si filmari spectaculoase. Ceea ce e cu adevarat unic in ceea ce priveste zborul cu balonul cu aer cald este faptul ca orice zbor se dovedeste a fi o experienta unica, aceasta depinzand de directia vantului.

Dupa efectuarea zborului vei primi un certificat personalizat care face ca experienta traita sa devina una cu adevarat memorabila.
PREZENTARE S**********************************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************************
1 761 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cadouri experiente - cadouri inedite - cadouri inspirate

PRODUSE ASEMANATOARE CU ZBOR BALON

Rasfat suprem pentru elRasfat suprem pentru el
Rasfat suprem pentru el
Surprinde-l in cel mai placut mod cu putinta! Nu-i cumperi un Aston Martin DBS6 ci il trasformi in centrul universului ...
Rasfat suprem pentru elRasfat suprem pentru el
Rasfat suprem pentru el
Surprinde-l in cel mai placut mod cu putinta! Nu-i cumperi un Aston Martin DBS6 ci il trasformi in centrul universului ...

ZBOR BALON ESTE LISTAT IN: