Inscrie firma »
Marker pentru detalii si contururi, CHAMELEON

Marker pentru detalii si contururi, CHAMELEON

Telefon: click aici0735 787 637
Producator: Chameleon
Pret: 24.00 RON
Persona Contact:
Marcel Metea
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Marker pentru detalii si contururi, CHAMELEON

Descriere produs:

Markerul pentru detalii si contururi CHAMELEON este perfect pentru a realiza desene, ilustratii, pentru a accentua detalii si pentru a contura sau evidentia linii. Cele doua varfuri tip \"fine line\" de 0.6 mm si respectiv 0.4mm sunt compatibile cu orice tip de cerneala pe baza de alcool. Conturul devine permanent atunci cand se usuca si este rezistent la apa evitand, astfel, aparitia petelor pe desen.

Markerul pentru detalii si contururi CHAMELEON, in combinatie cu Markerele cu tonuri multiple de culoare CHAMELEON este perfect pentru copii curiosi, amatori de arta, pasionati de colorat dar si profesionisti din domenii creative, artisti, graficieni si designeri!

Ofera complexitate si simplitate artei tale sau alege cadoul perfect! Comanda online din magazinul eRaft Markerul pentru detalii si contururi CHAMELEON si iti livram produsul acasa sau la birou!

Caracteristici produs

Cenreala neagra pe baza de pigment Va rugam sa retineti ca Markerul pentru detalii si contur nu este reincarcabil. 2 capete cu varfuri de 0.6 mm si 0.4 mm Permanent pe majoritatea suprafetelor Uscare rapida, nu lasa pete Non toxic, miros redus

Ai intrebari" Contacteaza-ne! Echipa eRaft.ro iti sta cu drag la dispozitie pentru mai multe informatii despre Markerul cu tonuri multiple de culoare Aqua Marine BG4, CHAMELEON

PREZENTARE SC Maxpal SRL
LIGHT
MEMBER
SC Maxpal SRL
256 867 accesari
Persoana de contact: Marcel Metea
Adresa postala: Str. Jepilor, nr.6A
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0735 787 637
Fax: +40 268 414 240
Website:

Activitate firma: birotica si papetarie - accesorii pentru birou - markere