Inscrie firma »
TEST PENTRU DEPISTAREA OPIACEE DXM SI ECSTASY

TEST PENTRU DEPISTAREA OPIACEE DXM SI ECSTASY

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare TEST PENTRU DEPISTAREA OPIACEE DXM SI ECSTASY


DESPRE OPIACEE:

Preparate farmaceutice care contin sau provin din opiu se numesc opiacee. Termenul este adesea folosit pentru medicamentele cu efecte similare, caz in care se foloseste ca sinonim termenul \"opioid\".
In acest grup intra apomor-fina, codeina, morfina si papave-rina. Opiaceele produc depresia sistemului nervos central, reduc durerea, stopeaza tusea si stimuleaza varsaturile. Cel mai important opiaceu, morfina si derivatii sai sintetici, diamorfina sunt narcotice, producand senzatia de euforie inainte de a induce stupoare. Este folosita doar pentru durerea foarte severa deoarece produce dependenta.


DESPRE DEXTROMETORFAN:

(sau DXM cum este cunoscut in randul consumatorilor de droguri) Este o substanta sintetica derivata din tebaina, fiind folosit ca antitusiv pe piata medicala. Cand este depasita doza normala (supradozare), dextrometorfanul actioneaza asupra receptorilor NMDA ca un disociativ halucinogen si partial analgezic. Desi are \"radacini\" opioide (tebaina fiind un alcaloid natural al plantei de mac, pe langa morfina sau codeina), dextrometorfanul in sine nu este un opioid, actionand asupra altor receptori nervosi decat celor folositi in cazul consumului de opioide.


Dextrometorfanul este cunoscut in randul consumatorilor de droguri ca un drog disociativ si psihedelic. (halucinatii vizuale/auditive, senzatia de \"plutire\", vise cu ochii deschisi sunt cateva dintre efectele supradozarii cu dextrometorfan).

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
996 528 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

TEST PENTRU DEPISTAREA OPIACEE DXM SI ECSTASY ESTE LISTAT IN: