Inscrie firma »
TEST DE FIDELITATE SEMEN SPY

TEST DE FIDELITATE SEMEN SPY

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare TEST DE FIDELITATE SEMEN SPY

Daca in ultimul timp partenerul(a) de viata se comporta ciudat, se aranjeaza mai des, se imbraca mai frumos de cat inainte, atunci ar cam trebui sa intrati la banuieli. De acum puteti afla daca va inseala, eliberativa de povara banuielii, puneti capat suspiciunilor si supuneti-l (supunetio) la testul de fidelitate Semen Spy!


Puteti evita clasicele metode de interogare care mai tot timpul nu dau roade si va puteti acuza reciproc de neincredere. Suspiciunile pot fi nefondate si de acea aveti nevoie de dovada suprema. Cu un simplu test de fidelitate, puteti afla daca iubitul sau iubita si-a petrecut noaptea cu altcineva in pat decat dumneavoastra. Atunci veti avea toate motivele si toate dovezile ca sa il (o) infruntati.


CE ESTE SEMEN SPY

Semen Spy este o trusa criminalistica asemenatoare cu cele folosite in seria de filme CSI. Aceasta se foloseste la depistarea si confirmarea urmelor de lichid seminal ramase in timpul unui act sexual. Acest test de infidelitate functioneaza asemeni testului de sarcina. Prin detectarea urmelor de lichid seminal ce raman pe articolele textile in urma actului sexual, cum ar fi: lenjeriea intima, lenjeria patului, canapea, bancheta masinii sau alte suprafete. Functioneaza pentru ambele sexe, conteaza doar sa fie o urma de lichid seminal pe obiectul/articolul testat.


Testul de fidelitate Semen Spy va confirma sau infirma daca exista urme de lichid seminal (lichid secretat de barbati in timpul actului sexual) pe articolele textile testate de dumneavoastra.


CUM FUNCTIONEAZA

In timpul partidei de amor, vor ramane urme de lichid seminal sau spermatozoizi, secretati de catre barbati pe articolele textile (lenjeriile partenerilor de sex, cearceafuri, banchete masina etc). Aceste dovezi nu se vad cu ochiul libel doarece sunt in cantitati foarte mici. Ba mai mult, barbatul va continua sa secrete lichid seminal in cantitate redusa si cateva ore dupa actul sexual, urmele ce vor ramane pe lenjeria lui intima. Oricat de mici ar fi urmele, utilizand cea mai buna metoda existenta, numita PSA, Semen Spy le va detecta , chiar si daca sunt vechi de cativa ani.



Cu ajutorul dispozitivelor incluse in trusa, se va preleva mostre de pe fiecare articol textil susper si se vor supune testului. Dupa cateva minute testul de fidelitate va arata daca este sau nu urma de lichid seminal. Trusa Semen Spy include 2 teste de fidelitate cu care veti putea testa simultan mai multe articole textile. Semen Spy este un test de fidelitate foarte precis iar daca acest test va iesi pozitiv, atunci cu siguranta veti stii daca partenerul(a) de viata a facut sex cu alta persoana.


FUNCTIONEAZA SI PENTRU BARBATI SI PENTRU FEMEI

Pentru ca Semen Spy va detecta urmele de lichid seminal de pe articole textile nu conteaza pe cine doriti sa testati. In timpul unui act sexual, de cele mai multe ori raman urme de lichid seminal ale barbatului pe hainele sau lenjeria ambilor parteneri sau in locul unde au facut sex (lenjerie, bancheta masinii, canapea etc).


VA AFECTA SEMEN SPY ARTICOLELE TEXTILE TESTATE

Nu. Semen Spy a fost facut pentru a testa discret orice articol textil. Nu va lasa urme si nu va deteriora materialul textil testat.


CAT DE PRECIS ESTE TESTUL DE FIDELITATE SEMEN SPY

Semen Spy este cel mai precis test de fidelitate. Este foarte renumit in America, unde a fost inventat de un criminalist specializat. Pentru testare foloseste exact aceeasi procedura ca si laboratoarele criminalistice din America, metoda numita PSA, care este cea mai precisa, cu o acuratete de 100%. Deci daca pe articolul testat exista urme de lichid seminal, Semen Spy le va gasi.

Semen Spy va functiona chiar si daca barbatul si-a efectuat o vasectomie.


DACA BARBATUL A FACUT DUS, A INTRETINUT SEX PARTIAL (ORAL) SAU A FOLOSIT PREZERVATIV

Chiar daca barbatul a facut dus dupa ce a intretinut raporturi sexuale, el va continua sa secrete cantitati foarte mici de lichid seminal timp de cateva ore, ce vor ramane intr-o cantitate foarte mica pe lenjeria intima. SemenSpy va functiona chiar si daca cantitatea de lichid seminal este foarte redusa. La fel se intampla si in cazul folosirii prezervativului sau in cazul sexului oral, glanda barbatului va secreta timp de cateva ore de la finalizare lichid seminal in cantitate reduse, ce va putea fi detectat de Semen Spy.


CAT DE VECHE POATE FI URMA DE LICHID SEMINAL PENTRU A FI DETECTATA DE SEMEN SPY

Urmele de lichid seminal sau sperma rezultate in timpul unei partite de sex pot ramane pe articol foarte mult timp. Semen Spy va detecta cea mai mica urma, chiar daca este veche de cativa ani. Singura conditie este desigur, articolul sa nu fie spalat.


DE CATE ORI SE POATE FOLOSI TESTUL DE FIDELITATE SEMEN SPY

Semen Spy contine toate uneltele si materialele necesare efectuarii a 2 teste distincte. In timpul unui test, se pot testa multiple articole, prelevandu-se mostre, de pe toate suprafetele pe care banuiti ca se afla urme de lichid seminal.


ESTE GREU DE FOLOSIT, AM NEVOIE DE CUNOSTINE IN DOMENIUL MEDICAL

NU. Testul de fidelitate Semen Spy vine cu toate accesoriile, uneltele si materialele necesare efectuarii testului incluse. Veti primi instructiuni in limba romana pas cu pas pentru a-l folosi .


EXEMPLE DE SITUATII IN CARE POATE FI UTILIZAT Testarea sotului pentru a afla daca a facut sex cu altcineva Testarea sotiei pentru a afla daca este infidela Testarea fiicei sau fiiului pentru a afla daca si-a inceput viata sexuala
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
996 528 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

PRODUSE ASEMANATOARE CU TEST DE FIDELITATE SEMEN SPY

TEST DE FIDELITATE SEMEN SPY DELUXETEST DE FIDELITATE SEMEN SPY DELUXE
TEST DE FIDELITATE SEMEN SPY DELUXE
Daca in ultimul timp partenerul(a) de viata se comporta ciudat, se aranjeaza mai des, se imbraca mai frumos de cat ...
RON 284
TESTER DETECTOR GEAM SPART TESTTREK PARADOX 459TESTER DETECTOR GEAM SPART TESTTREK PARADOX 459
TESTER DETECTOR GEAM SPART TESTTREK PARA...
Paradox TestTrek 459 v2.0 se foloseste pentru testarea GlassTrek. Acesta genereaza un ton de test pentru a verifca ...
RON 433.73
Lampa UV Criminalistica SS-PD01, autonomie 100 oreLampa UV Criminalistica SS-PD01, autonomie 100 ore
Lampa UV Criminalistica SS-PD01, autonom...
Probabil ca ati vazut in filme, cum sunt gasite de criminalisti urmele nedetectabile la lumina normala sau ochiului ...
RON 128
BUTELIE CU GAZ AEROSOL UTC FIRE & SECURITY SC008COBUTELIE CU GAZ AEROSOL UTC FIRE & SECURITY SC008CO
BUTELIE CU GAZ AEROSOL UTC FIRE & SECURI...
Butelie cu gaz aerosol UTC Fire & Security KR24B pentru testarea detectoarelor de CO. Spraiul SC008CO CO (monoxid de ...
RON 167.45
BUTELIE CU GAZ AEROSOL UTC FIRE & SECURITY SC 008 COBUTELIE CU GAZ AEROSOL UTC FIRE & SECURITY SC 008 CO
BUTELIE CU GAZ AEROSOL UTC FIRE & SECURI...
Butelie cu gaz aerosol UTC Fire & Security KR24B pentru testarea detectoarelor de CO. Spraiul SC008CO CO (monoxid de ...
RON 159
CENTRALA DE INCENDIU CU 4 ZONE GLOBAL FIRE ORION 4CENTRALA DE INCENDIU CU 4 ZONE GLOBAL FIRE ORION 4
CENTRALA DE INCENDIU CU 4 ZONE GLOBAL FI...
Global Fire ORION 4 este o centrala de detectie incendiu conventionala cu 4 zone de detectie si este fabricata intr-o ...
RON 573
LAMPA DE TESTARE SIEMENS LE 3LAMPA DE TESTARE SIEMENS LE 3
LAMPA DE TESTARE SIEMENS LE 3
Lampa de testare Siemens LE3 este utilizata pentru testarea functionarii tuturor detectoarelor de flacara. Acesta este ...
RON 18104.4
Microcamera mascata in sprinkler de incendiu Sony SS-CA48, 480p, 48dB, 3.7MMMicrocamera mascata in sprinkler de incendiu Sony SS-CA48, 480p, 48dB, 3.7MM
Microcamera mascata in sprinkler de ince...
Microcamera video de supraveghere mascata in sprinkler (stingator automat de incendii). Sprinklerul arata exact ca un ...
RON 383
TESTER PENTRU DETECTOR DE FUM TELETEK Tester OSDTESTER PENTRU DETECTOR DE FUM TELETEK Tester OSD
TESTER PENTRU DETECTOR DE FUM TELETEK Te...
Teletek Tester OSD este o unitate de testare cu aerosol, pentru detectori de fum sau monoxid de carbon, oferind o metoda ...
RON 1490.3

TEST DE FIDELITATE SEMEN SPY ESTE LISTAT IN:

TEST DE FIDELITATE SEMEN SPY - PRODUSE SIMILARE