Inscrie firma »
Sistem de alarma wireless Chuango CG-B11, GSM/PSTN

Sistem de alarma wireless Chuango CG-B11, GSM/PSTN

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Sistem de alarma wireless Chuango CG-B11, GSM/PSTN

Chuango CG-B11 este un sistem de alarma wireless cu un design modern, cu finisaj lucios si taste touch, ce se potriveste in orice ambient. Comunicarea bi-directionala este suportata si poate fi folosita ca un telefon fix. Se pot adauga pana la 50 de detectori wireless si 10 telecomenzi. Avand un ecran LCD si tastatura incorporata, Chuango CG-B11 imbina functionalitatea cu designul intr-un panou de alarma elegant, cu finisaje moderne. Acesta accepta o cartela SIM normala si o linie de telefon fixa de tip PSTN. Astfel ai protectie dubla pentru casa ta si cei dragi cu acest sistem de alarma profesional. Functia pentru salvarea energiei (Energy Save) se activeaza atunci cand senzorul PIR este declansat. Daca ai trecut pe langa senzorul PIR dureaza 3 minute pana cand senzorul se armeaza din nou. Astfel se economiseste baterie! Senzorul de miscare PIR-910 detecteaza cu acuratete miscarile corpului uman si elimina cu eficienta alarmele false date de interferente sau diferente de temperatura, folosind tehnologia cu infrarosu proprietara si un algoritm sofisticat. Este usor de configurat, ecologic si de incredere. Detectorul de miscare are imunitate pentru animale de companie de pana la 25 kilograme.

Chic & Cool

Operare usoara in camp deschis
Atingere si finisare placuta
Finisare eleganta si lucioasa

Oriunde, Oricand

Introduceti o cartela SIM si puteti opera de la distanta sistemul de alarma antiefractie Chuango CG-B11 cu mesaje text de tip SMS sau direct de pe smartphone-ul dumneavoastra, cu ajutorul aplicatiei noastre.
Conectati centrala Chuango CG-B11 la orice linie fixa PTSN si veti putea apela sistemul de alarma urmand instructiunile vocale pentru o operare usoara.

Putere dincolo de imaginatie

Modelul Chuango CG-B11 stocheaza pana la 6 numere de telefon dial-in , 6 numere dial-out , 2 numere CID de centrala si 150 de incidente. De asemenea, puteti inregistra pe cont propriu un mesaj de avertizare lung de 10 secunde.

Protectie silentioasa

Puteti introduce un cod personalizat pentru a dezarma sistemul de alarma Chuango CG-B11 in timp ce acesta inca va protejeza in caz de urgenta.

Dupa un program

Puteti seta un program de armare sau dezarmare pentru rutina dumneavoastra.

Numiti-l voi

Aveti libertatea de a denumi toate zonele de detectie si TAG-urile RFID dupa placut dumneavoastra.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
997 482 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

SISTEM DE ALARMA WIRELESS CHUANGO CG-B11, GSM/PSTN ESTE LISTAT IN: