Inscrie firma »
MODUL REPETOR WIRELESS SMANOS SR1000

MODUL REPETOR WIRELESS SMANOS SR1000

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare MODUL REPETOR WIRELESS SMANOS SR1000

Noul modul repetor sau amplificator Smanos SR1000, este folosit pentru o acoperire extinsa a semnalului in cazul in care aveti o suprafata mare de acoperit, cu multe obstacole (multi pereti), unde semnalul wireless nu este destul de puternic. SR1000 transmite un semnal wireless de la unitatea centrala pentru conectarea sigura a senzorilor si accesoriilor legate in sistem. Folosind tehnologia MCU, poate decoda semnalul in aer si poate imbunatati puterea de transmisie pentru a extinde distanta maxima de transmisie. Esuarea primirii semnalului de catre unitatea centrala de la senzorii wireless este o situatie des raspandita din cauza distantelor prea mari dintre componentele sistemului de alarma, situatie intalnita cu precadere in proiectele pentru spatiile comerciale, spatiile industriale sau locuintele prea mari.

Transmisie extinsa

Atunci cand repetorul este in stadiul \"conectat\", apasati butonul de conectare, apoi declansati un senzor wireless, de exemplu: apasati orice buton de pe telecomanda, sau separati transmitatorul de magnet, al contactului magnetic de usa. LED-ul albastru se aprinde timp de 2 secunde, apoi se stinge. LED-urile verzi si albastre vor incepe sa licareasca. Daca repetorul este in continuare in stadiul \"conectat\" puteti repeta operatiunea de mai sus pentru a adauga mai multe accesorii.

Distanta de transmisie

Folosind tehnologia noua MCU, SR1000 poate decoda semnalul din aer si poate consolida puterea de transmisie pentru a o extinde catre toate accesoriile.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
997 482 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

MODUL REPETOR WIRELESS SMANOS SR1000 ESTE LISTAT IN: