Inscrie firma »
Detector de miscare Quad PIR cu camera video Paradox HD78, 720P, 12 m, 110 grade

Detector de miscare Quad PIR cu camera video Paradox HD78, 720P, 12 m, 110 grade

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Detector de miscare Quad PIR cu camera video Paradox HD78, 720P, 12 m, 110 grade

HD78 reprezinta un dispozitiv de securitate profesional ce ofera solutii audio/video si de detectie pentru sistemele de securitate Paradox. Poate fi conectat prin Ethernet si permite conectarea prin UPNP pentru routerele compatibile, iar Paradox ofera conectare DNS prin server-l ParadoxMyHome. Acesta incorporeaza o camera IP cu senzor CMOS de 1.4 MP si un senzor de miscare Quad PIR cu acoperire de 12 x 12 m in unghi de 110°. Camera IP de 720p ofera vizualizare pe timp de zi/noapte si inregistrare audio Hi-Fi, avand o capacitate interna de stocare a evenimentelor de 40 minute, dintre care 20 minute pentru alarme si 20 minute Video on Demand (VOD)/Record on Trigger (ROT). Solutia completa de integrare cu sistemele de securitate permite inregistrarea bazate pe evenimente, urmarirea video fiind considerabil mai eficienta comparativ cu datele supraincarcate ale sistemelor CCTV. Fisierele video sunt atasate evenimentelor de securitate, facand posibila evitarea cautarilor lungi si consumatoare de timp. Fisierele ofera 3 secunde de inregistrare video pre-alarma, cu fisier inregistrat de la 10 secunde pana la 3 minute, bazat pe eveniment declansator.

HD78 inregistreaza evenimente de alarma, transmite imagini catre statia centrala de monitorizare (CMS) si catre utilizatori. Aplicatia mobila gratuita Insite GOLD, disponibila pe Android/iOS, permite utilizatorilor inregistrati sa vizualizeze de la distanta streaming-urile audio/video la o rezolutie de 720P. Evenimentele video si notificarile tip push sunt livrate pe smartphone-ul utilizatorului, iar camerele pot fi accesate pentru Video on Demand (VOD) prin intermediul aplicatiei. Detectorul se programeaza, se instaleaza si se gestioneaza cu aplicatia Insite GOLD, iar fisierele sunt stocate in aplicatie sau in Google Drive. Serviciul Paradox DNS asigura accesul permanent 24/7 la locatie. HD78 va putea transmite imagini video in timp real intr-un sistem local, similar cu camerele CCTV, iar orice camera poate fi folosita fara a participa la functiile de alarma.

HF78 se alimenteaza la 12 - 16 Vdc cu un consum maxim de 350 mA si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -20°C si +40°C.

Aplicatie compatibila

Controlul nu a fost niciodata atat de usor! Cu ajutorul aplicatiei Insite GOLD poti vizualiza de oriunde si oricand imaginile live direct de pe telefonul mobil iOS sau Android (disponibil pe App Store si Google Play).

Insite GOLD - Android

Descarca aplicatia Insite GOLD pentru Android apasand butonul \"Descarca de pe Google Play\" sau scanand codul QR direct cu telefonul

Insite GOLD - iOS

Descarca aplicatia Insite GOLD pentru iOS apasand butonul \"Descarca de pe App Store\" sau scanand codul QR direct cu telefonul

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
1 001 435 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

DETECTOR DE MISCARE QUAD PIR CU CAMERA VIDEO PARADOX HD78, 720P, 12 M, 110 GRADE ESTE LISTAT IN: