Inscrie firma »
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD19S

CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD19S

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD19S

Camera cu termoviziune Pulsar Quantum LD19S se bazeaza pe un senzor IR (microbolometru fara racire) cu o rezolutie microbolometru de 384 x 288 pixeli. Dispozitivul a fost proiectat sa functioneze in conditii meteorologice nefavorabile (ceata, fum si ploaie), pe timp de zi sau noapte si, sa vada prin obstacole aflate in fata obiectului vizat (ramuri, iarba, tufisuri, etc...). Spre deosebire de dispozitivele cu Night Vision, imaginea termica furnizata de camera cu termoviziune Quantum, nu are nevoie de o sursa de iluminare externa si nu este afectata de o expunere mare la lumina puternica. Seria de camere cu termoviziune Quantum sunt echipate cu un conector Jack, care permite atasarea unei surse externe de alimentare. Ele mai au si o iesire video pentru a efectua inregistrarea video pe dispozitive externe in timpul observatiei. Seria de camere cu termoviziune dispun de un timp de pornire rapid, mai putin de 10 secunde - timp intre apasarea butonului de pe dispozitiv si disponibilitatea de a incepe operatiunea. Pulsar Quantum LD19S propune trei moduri de operare, fiecare conceput pentru a oferi cea mai buna imagine posibila in conditii de vizionare specifice. Modurile sunt dupa cum urmeaza: \"City\" (contrast imbunatatit), \"Forest\" (contrast scazut) si \"“Identification”\" (redare imbunatatita a detaliilor obiectelor fierbinti). Puterea de marire este de 2.1x dar unitatea are si un zoom aditional de 2x digital. Quantum S propune trei moduri de calibrare: modul \"silent manual\" (\"M\"), automatic (\"A\") and semiautomatic (\"H\"). Modul \"A\" implica calibrare fara participarea utilizatorului (procesul de initiere (actionare a obturatorului) are loc automat). In modul \"H\" utilizatorul decide singur daca calibrarea este necesara pe baza calitatii imaginii. Butonul \"Cal\" este apasat in modul acesta. Calibrare manuala (\"M\") se realizeaza prin apasarea butonului atunci cand capacul obiectivului este inchis. Modul \"M\" este recomandat pentru vanatoare din cauza operarii silentoase. Quantum LD38S are o gama variata de aplicabilitate: Vanatoare pe timp de noapte, Observare si orientare pe teren, operatiuni de cautare si salvare.



Calibrare

Seria Quantum sugereaza 3 moduri de calibrare pentru vanatoare: modul silentios manual (\"M\"), modul automat (\"A\") si modul semiautomat (\"H\"). Modul \"A\" implica o calibrare fara implicarea utilizatorului (actionarea declansatorului automata). In modul \"H\" utilizatorul decide daca calibrarea este necesara, bazata pe calitatea imaginii. In acest mod butonul \"Cal\" este apasat. Calibrarea manuala \"M\" este efectuata prin apasarea butonului atunci cand capacul obiectivului este inchis. Modul \"M\" este recomandat pentru vanatoare, datorita functionarii silentioase.

Moduri de operare

Monocular Night Vision cu functie termala Pulsar Quantum LD19S permite 3 moduri de operare, fiecare este destinat sa ofere imagini specifice in orice conditie. Modurile sunt: \"City\" (contrast inalt), \"Forest\" (contrast scazut) si \"Identification\" (redare imbunatatita de detalii obiectelor fierbinti).

Raza de detectie

Rezolutia inalta a microbolometrului (384x288) asigura o imagine detaliata si o raza mare de detectie.

Temperaturi de operare

Monocularele Quantum sunt foarte eficiente la temperaturi scazute (-25 grade C) multumita ecranului OLED incorporat (imaginea ramane la aceeasi indiferent de temperatura).

Carcasa rezistenta

Carcasa confectionata din fibra de sticla intarita este capabila sa reziste la impact, praf si umezeala, fiind perfecta pentru orice conditii meteo. Blindajul de cauciuc asigura o prindere sigura si stabila.

Sursa de alimentare autonoma

Monocularul este alimentat de 4 baterii de tip AA (reicarcabile). Bateriile sunt stocate intr-un suport special, ce vine montat la randul lui in compartimentul dispozitivului.

Luminozitate si contrast

Rotita de control amplasata langa obiectiv, permite utilizatorului sa seteze luminozitatea si contrastul potrivit pentru conditiile de afara.

Sursa de alimentare externa

Timpul de functionare al dispozitivului poate fi prelungit semnificativ, datorita utilizarii surselor externe de alimentare (de exemplu: Pulsar EPS3/EPS5) ce poate fi conectat cu o mufa speciala. Atunci cand il utilizati in conditii de temperaturi scazute, sursa poate fi ascunsa sub haine.

Iesire video

Toate modelele Quantum sunt echipate cu o iesire video analogica, pentru a permite contectarea echipamentului extern de inregistrare sau pentru a trimite imaginile catre display.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
999 582 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

PRODUSE ASEMANATOARE CU CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD19S

CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM HD19SCAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM HD19S
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM HD...
Camera cu termoviziune Pulsar Quantum HD19S se bazeaza pe un senzor IR (microbolometru fara racire) cu o rezolutie ...
RON 9852
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD38SCAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD38S
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD...
Camera cu termoviziune Pulsar Quantum LD38S se bazeaza pe un senzor IR (microbolometru fara racire) cu o rezolutie ...
RON 12753
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD50SCAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD50S
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD...
Camera cu termoviziune Pulsar Quantum LD50S este bazata pe un senzor IR (microbolometru fara racire) cu o rezolutie ...
RON 11738
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM HD50SCAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM HD50S
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM HD...
Camera cu termoviziune Pulsar Quantum HD50S este bazata pe un senzor IR (microbolometru fara racire) cu o rezolutie ...
RON 15538
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM HD38SCAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM HD38S
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM HD...
Camera cu termoviziune Pulsar Quantum HD38S se bazeaza pe un senzor IR (microbolometru fara racire) cu o rezolutie ...
RON 13510
Camera cu termoviziune Flir LS-64Camera cu termoviziune Flir LS-64
Camera cu termoviziune Flir LS-64
Ce este" Flir LS64 este o evolutie naturala al camerei cu termoviziune PS32. Aceasta utilizeaza aceleasi dimensiuni ale ...
RON 28436
CAMERA CU TERMOVIZIUNE FLIR TS-32 (PRO)CAMERA CU TERMOVIZIUNE FLIR TS-32 (PRO)
CAMERA CU TERMOVIZIUNE FLIR TS-32 (PRO)
Camera cu termoviziune FLIR TS32 (Pro) a fost creata pentru detectarea de persoane / animale / mijloace de transport, de ...
RON 38655
CAMERA CU TERMOVIZIUNE FLIR TS-32R (PRO)CAMERA CU TERMOVIZIUNE FLIR TS-32R (PRO)
CAMERA CU TERMOVIZIUNE FLIR TS-32R (PRO)
Camera cu termoviziune FLIR TS32R(Pro) a fost creata pentru detectarea de persoane / animale / mijloace de transport, de ...
RON 54969
CAMERA CU TERMOVIZIUNE FLIR SCOUT PS 24CAMERA CU TERMOVIZIUNE FLIR SCOUT PS 24
CAMERA CU TERMOVIZIUNE FLIR SCOUT PS 24
Noua serie de camere cu termoviziune de la Flir sunt compacte si usoare, facute special pentru a se potrivi perfect in ...
RON 9297

CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR QUANTUM LD19S ESTE LISTAT IN: