Inscrie firma »
BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 10X26

BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 10X26

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 10X26

Balanta perfecta dintre performanta si dimensiune compacta: Binoclu Steiner Wildlife XP 10x26. Cu ajutorul puterii de marire, chiar si obiectele aflate in departare, sunt clare si identificate in mod distinct. In acelasi timp, este extrem de usor de manevrat si ofera o performanta puternica.

WILDLIFE XP — ROBUST, USOR DE TINUT SI EXTREM DE EFICIENT

Wildlife XP este conceput sa faca fata celor mai dure medii si exceleaza extraordinar in orice situatie. Cu lentilele optice Steiner HD puteti fi sigur ca va veti bucura mereu de imagini foarte clare cu contrast ridicat si culori stralucitoare bine definite. Lentilele din seria WildLife XP au un strat special pentru folosirea in exterior chiar si in conditii ineficiente de vizualizare, dar intotdeauna acestea va vor furniza imagini clare si luminoase. Binoclul compact ofera o focalizare rapida \"fast-close\" care permite focalizarea rapida si precisa de la 2 metri la infinit.



Nu conteaza daca sunteti in deplasare sau pe jos, pe bicicleta sau intr-un canoe, in arsita, frig, zapada sau pe ploaie torentiala, cu acest binoclu produs de un brand de top, STEINER Germany, veti avea o companie usoara, compacta, dura si credinciosa, care va vor salva chiar si in cele mai grele conditii.

CARACTERISTICILE REMARCABILE AL PRODUSULUI:

OPTICE STEINER CU CONTRAST INALT
Opticele Steiner cu contrast inalt ofera vizualizare remarcabila pentru incepatori sau pentru observatorii pasionati de natura! Toate lentilele si prismele sunt fabricate cu multa precizie si, acoperite cu un strat special. Veti obtine contrast mare si o perspectiva luminoasa cu culori naturale.

FAST-CLOSE-FOCUS

Focalizare rapida atunci cand schimbati distantele de la cele apropiate pana la infinit. Rotita de focalizare va permite o focalizare rapida, confortabila si usoara. Avantajele: rapiditate variabila, focalizare amortizata.


3 DIMENSIUNI STRALUCITOARE
Imagini impresionant de bogate cu reproducerea fantastic de naturala a culorilor.

SISTEM DE PRESIUNE CU AZOT STEINER
Aburirea sau formarea condensului in interiorul binoclului este total impiedicata de aceasta solutie High-Tech de la STEINER. Chiar si variatile de temperatura cuprinse intre -20 de grade Celsius si +70 grade Celsius, nu au efecte negative asupra functionalitatii binoclului STEINER umplute cu azot. Tehnologia \"2-way-valve\" face ca intretinerea sa fie posibila in orice moment, chiar si dupa multi ani de utilizare. Binoclul dumneavoastra este mereu gata de actiune in cele mai extreme sau in cele mai rele conditii meteorologice. Calitatile si precizia optica sunt mentinute zeci de ani.


REZISTENTA LA PRESIUNE
Tehnologia speciala de etansare face ca seria de binocluri STEINER WildLife XP sa reziste scufundarii de pana la 2 m! Interiorul binoclului nu va fi penetrat de praf, noroi sau umezeala. Aceasta tehnologie protejeaza binoclul de factorii externi.

OCULARE ERGONOMICE
Acest sistem inovativ ofera utilizatorului o vizibilitate confortabila superba si, protectie sigura impotriva luminii accidentale din lateral precum si impotriva vantului. Ocularele Ergonomice sunt construite dintr-un silicon non-iritant si durabil, care ofera un sentiment natural si confortabil asupra ochilor si, poate fi reglat in doua moduri:

Ergonomic - pentru conformitate ideala la forma fetei.

Pliate - utilizare cu ochelari.

STANDARDUL OUTDOOR STEINER

PRINDERE CONFORTABILA STEINER
Steiner garanteaza o manipulare unica si confortabila. Ergonomia binoclului permite degetului mare sa se odihneasca pentru o manevrare relaxata, chiar si dupa cateva ore de utilizare.



ATASAREA CURELEI CLIC-LOC STEINER
Cu atenta gandita curea de atasament STEINER, binoclul ramane intotdeauna ferm in curea! Cureaua poate fi deschisa si inchisa dintr-o singura miscare usoara. Cureaua confortabila si cureaua plutitoare pot fi schimbate rapid si usor.




REZISTENT LA TEMPERATURI
Chiar si variatiile de temperaturi cuprinse intre -20 de grade Celsius pana la +70 grade Celsius, nu vor afecta in mod negativ functionalitatea unui binoclu STEINER.



ROBUSTETE EXTREMA
Binoclurile Steiner dispun de o constructie extrem de compacta si robusta si, face fata cu brio la cele mai dificile situatii. Materialul Makrolon® utilizat in constructia binoclului, face ca acesta sa fie si mai rezistent la socuri si, astfel, mult mai robust.




DESIGN ERGONOMIC
Sta perfect in mana dumneavoastra iar caracteristicile de prindere ofera o manipulare sigura.



STEINER ECO GLASS
Binoclurile din seria OUTDOOR sunt fabricate folosind procese de productie in special ecologice - fara arsenic, antimoniu, plumb sau alte metale grele toxice, toate acestea NU sunt folosite la producerea acestora.



ACCESORII DE INALTA CALITATE
Fiecare binoclu este echipat cu curea de prindere, capac de protectie la ploaie pentru oculare, capace de protectie pentru obiective si, este livrat cu geanta de transport de inalta calitate.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
997 952 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

PRODUSE ASEMANATOARE CU BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 10X26

BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 8X24BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 8X24
BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 8X24
Binoclul Steiner Wildlife XP 8x24 este cel mai mic din serie, la doar 344 de grame, nici nu o sa il simtiti. Partenerul ...
RON 1214.14
BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 10,5X28BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 10,5X28
BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 10,5X28
Cu ajutorul binoclului Steiner Wildlife XP 10,5x28, nimic nu se va mai putea ascunde de dumneavoastra. Puterea de marire ...
RON 1417.19
BINOCLU STEINER SAFARI ULTRASHARP 10x30BINOCLU STEINER SAFARI ULTRASHARP 10x30
BINOCLU STEINER SAFARI ULTRASHARP 10x30
Noul model de binoclu Steiner Safari UltraSharp: puterea de marire 10x aduce obiectele indepartate mult mai ...
RON 1011.1
BINOCLU DE VANATOARE STEINER RANGER XTREME 8X32BINOCLU DE VANATOARE STEINER RANGER XTREME 8X32
BINOCLU DE VANATOARE STEINER RANGER XTRE...
Binoclul Ranger Xtreme 8x32 de la Steiner este asa de compact incat il veti lua oriunde cu dumneavoastra. Imbunatatirile ...
RON 2107.48
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30
"Mic dar deosebit" a fost tinta clara atunci cand au construit noul binoclu Commander XP 7x30 woc. Obiectivul lor a fost ...
RON 2534
BINOCLU DE VANATOARE STEINER COBRA 8X42BINOCLU DE VANATOARE STEINER COBRA 8X42
BINOCLU DE VANATOARE STEINER COBRA 8X42
Cu binoclul de vanatoare Steiner Cobra 8x42, veti descoperi viata salbatica ca niciodata pana acum. Stratul inovativ ...
RON 1667
BINOCLU DE VANATOARE STEINER COBRA 10X42BINOCLU DE VANATOARE STEINER COBRA 10X42
BINOCLU DE VANATOARE STEINER COBRA 10X42
Cu binoclul de vanatoare Steiner Cobra 10x42, veti descoperi viata salbatica ca niciodata pana acum. Stratul inovativ ...
RON 1755
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X30BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X30
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X30
Steiner Navigator PRO 7x30 7645 este un binoclu marin profesional creat pentru entuziastii sportului nautic, oferind mai ...
RON 1450
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X50BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X50
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X50
Descopera opticele si tehnologia viitorului cu binoclul Steiner Commander XP 7x50 7450. O noua dimensiune fundamentala ...
RON 5534

BINOCLU STEINER WILDLIFE XP 10X26 ESTE LISTAT IN: