Inscrie firma »
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X50

BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X50

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X50

Steiner Navigator PRO 7x50 7655 este un binoclu marin profesional creat pentru entuziastii sportului nautic, oferind mai multa valoare in schimbul pretului platit. Un ajutor important pentru o navigare precisa si o utilizare zilnica. Orice persoana care se afla pe apa ca un navigator ambitios sau capitan de vas, se poate baza pe toate caracteristicile noului binoclu Navigator Pro 7x50: Acesta este fiabil, simplu de utilizat si se mandreste cu legendara robustete STEINER. Lichidul de absorbtie a socurilor determina directia eficace, cu mare precizie. Carcasa din cauciuc NBR oferea compasului o protectie aditionala si va asigura intotdeauna ca \"Navigator PRO\" ramana un partener de incredere. Special adaptat pentru uzul marin, opticele cu contrast mare asigura imagini luminoase, cu contrast ridicat, culori naturale reale si adancime mare a campului vizual. Functia \"Sports-Auto-Focus\" face ca re-focalizarea sa fie necesara: de la o distanta de 20 de metri la infinit, imaginea devine din ce in ce mai clara, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa corecteze setarile.

CARACTERISTICILE REMARCABILE ALE PRODUSULUI:


STEINER \"HIGH-CONTRAST-OPTICS\"
Opticele cu contrast inalt de la STEINER, ofera o vizualizare remarcabila fie pentru incepatori, fie pentru comandantii navelor! Toate lentilele si prismele sunt fabricate cu precizie si au un strat special. Veti obtine contrast ridicat, vizualizari luminoase cu definirea de culoare naturala.

SISTEM DE PRESIUNE CU AZOT STEINER
Aburirea sau formarea condensului in interiorul binoclului este total impiedicata de aceasta solutie High-Tech de la STEINER. Chiar si variatile de temperatura cuprinse intre -20 de grade Celsius si +60 grade Celsius, nu au efecte negative asupra functionalitatii binoclului STEINER umplute cu azot. Tehnologia \"2-way-valve\" face ca intretinerea sa fie posibila in orice moment, chiar si dupa multi ani de utilizare.

REZISTENTA LA PRESIUNE
Toate modelele \"Navigator\" STEINER rezista la presiunea din apa, pana la o adancime de 5 m! Datorita tehnologiilor speciale de etansare. In binoclu nu va patrunde praful, murdaria sau umiditatea. Aceasta tehnologie protejeaza binoclul de factorii externi.

OCULARE STEINER \"CYLINDRIC-SOFT\"
Ca toate oculare de la STEINER si acestea sunt fabricate dintr-un silicon moale, pliabil si prietenoase cu pielea. Ele pot fi ajustate in doua moduri:

Cilindric - ca varianta de setare clasica.

Pliate - utilizare cu ochelari.

ATASAREA CURELEI CLIC-LOC STEINER
Cu atenta gandita curea de atasament STEINER, binoclul ramane intotdeauna ferm in curea! Cureaua poate fi deschisa si inchisa dintr-o singura miscare usoara. Cureaua confortabila si cureaua plutitoare pot fi schimbate rapid si usor.STANDARDUL MARIN STEINER:


REZISTENT LA TEMPERATURI
Chiar si variatiile de temperaturi cuprinse intre -20 de grade Celsius pana la +60 grade Celsius, nu vor afecta in mod negativ functionalitatea unui binoclu STEINER.


ARMURA DIN CAUCIUC \"NBR LONGLIFE\"
Armura din cauciuc durabila \"BNR-Longlife\" este rezistenta la efectele uleiului, acidului sau intemperiilor. Suprafata va fi tot timpul rezistenta la alunecare si usor de utilizat, chiar si in conditii extrem de umede, caldura sau frig.STEINER \"SPORTS-AUTO-FOCUS\"
Odata ajustata, functia unica Steiner \"Sport-Auto-Focus\" ofera intotdeauna imagini clare de la 20 m la infinit. Fara re-focalizare.
ROBUSTETE EXTREMA
Materialul Makrolon® utilizat in constructia binoclului, il face chiar si mai rezistent la socuri si, astfel, mult mai robust. Prismele au monturi \"plutitoare\". Asta inseamna ca ele sunt fixate cu un material siliconic rezistent, flexibil, pentru a proteja componentele optice valoroase din interior.


DESIGN ERGONOMIC
Sta perfect in mana dumneavoastra iar caracteristicile de prindere ofera o manipulare sigura.

ACCESORII DE INALTA CALITATE
Fiecare binoclu este echipat cu curea de prindere, capac de protectie la ploaie pentru oculare , capace de protectie pentru obiective si, este livrat cu geanta pentru unelte sau o cutie de inalta calitate.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
621 123 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

PRODUSE ASEMANATOARE CU BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X50

BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X30BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X30
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X30
Steiner Navigator PRO 7x30 7645 este un binoclu marin profesional creat pentru entuziastii sportului nautic, oferind mai ...
RON 1450
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO CU BUSOLA 7X30BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO CU BUSOLA 7X30
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO CU BUSOLA ...
Steiner Navigator PRO 7x30 7645 este un binoclu marin profesional creat pentru entuziastii sportului nautic, oferind mai ...
RON 1742.02
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30
"Mic dar deosebit" a fost tinta clara atunci cand au construit noul binoclu Commander XP 7x30 woc. Obiectivul lor a fost ...
RON 2534
BINOCLU STEINER COMMANDER XP CU BUSOLA 7X50BINOCLU STEINER COMMANDER XP CU BUSOLA 7X50
BINOCLU STEINER COMMANDER XP CU BUSOLA 7...
Cea mai importanta inovatie la binoclul cu busola Stenier Commander 7x50 7550 sunt opticele XP: imagini High Definition ...
RON 5995
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO CU BUSOLA 7X50BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO CU BUSOLA 7X50
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO CU BUSOLA ...
Steiner Navigator PRO cu busola 7x50 este un binoclu marin profesional creat pentru entuziastii sportului nautic, ...
RON 2188.74
BINOCLU STEINER SAFARI ULTRASHARP 10x30BINOCLU STEINER SAFARI ULTRASHARP 10x30
BINOCLU STEINER SAFARI ULTRASHARP 10x30
Noul model de binoclu Steiner Safari UltraSharp: puterea de marire 10x aduce obiectele indepartate mult mai ...
RON 1011.1
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X50BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X50
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X50
Descopera opticele si tehnologia viitorului cu binoclul Steiner Commander XP 7x50 7450. O noua dimensiune fundamentala ...
RON 5534
BINOCLU STEINER COMMANDER RACE 7X50BINOCLU STEINER COMMANDER RACE 7X50
BINOCLU STEINER COMMANDER RACE 7X50
Noua editie de binocluri Steiner 7x50 "Race Edition" este robust si functional, cu tehnologii si accesorii concepute ...
RON 4150
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30 CU BUSOLABINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30 CU BUSOLA
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30 CU BUS...
Cei de la Steiner s-au axat pe conceptul "Mic dar deosebit" atunci cand au creat noul binoclu Commander XP 7x30 WC. ...
RON 2996

BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X50 ESTE LISTAT IN: