Inscrie firma »
Aditiv reducere consum combustibil

Aditiv reducere consum combustibil

Tip produs: aditiv reducere consum | aditiv combustibil | reducere consum combustibil
Producator: ECOGAS Franta
 

Prezentare Aditiv reducere consum combustibil

ECO GAS

ECO GAS este un nou aditiv chimic produs cu scopul de a reduce consumul de carburant .
Cu ce este ECO GAS diferit fata de ceilalti aditivi de pe piata?
Aditivii existenti pe piata pana la crearea ECO GAS-ului actioneaza asupra motorului astfel (3 actiuni) :
-aerisea
-lubrefia
-curata
iar toate aceste actiuni duc la o economisire a combustibilului in medie pana la 6 % .
ECO GAS® efectueaza atat aceste actiuni (asupra motorului) dar in acelasi timp actioneaza activ asupra combustibilului rezultand o rata medie de economisire pana la 12%.
Actiunile ECO GAS-ului asupra motorului (3 actiuni):
In contact cu combustibilul, partile componente ale motorului devin murdare (conducte, pompe, injectoare, camera de ardere, etc). Puterea motorului scade. ECO GAS contine agenti care treptat vor curata motorul si il va aerisi si lubrifica. De asemenea va degripa motoarele vechi. Zgomotul motorului se va reduce.
Actiunile ECO GAS asupra combustibilului (4 actiuni):
Cu timpul rezervorul concentreaza impuritati si apa condensate. Aceste elemente ajuta la dezvoltarea murdariei, bacteriilor si microalgelor. ECO GAS va trata combustibilul prin scindarea particulelor de combustibil, ceea ce conduce la o suprafata mai mare de contact intre combustibil si oxigen si rezulta deci o mai buna ardere; deasemenea va dispersa apa de condens in carburant si o va dizolva; va dizolva deasemenea reziduurile de murdarie deja prezente; va elimina bacteriile si microalgele. Combustibilul astfel tratat (ECO GAS a dizolvat depunerile de pe fundul rezervorului, a actionat bacteriologic, a curatat impuritatile din combustibil, a dizovat reziduurile de apa din combustibil) va conduce la o ardere a sa mult mai eficienta/complete si va genera o reducere suplimentara a consumului.
Cele 7 actiuni (3 actiuni asupra motorului si 4 actiuni asupra combustibilului) combinate genereaza o reducere medie a consumului de 12% si o reducere cu pana la 50% a emisiilor poluante (monoxide de carbon, oxizi de azot, bioxid de carbon). Deasemenea zgomotul motorului va fi mai redus. Produsul ECO GAS este calificat ca fiind un produs ecologic .
In plus se obtin economii si din alte considerente ce rezulta ca urmare a utilizarii ECO GAS:
-reducerea costurilor de intretinere -reducerea cheltuielilor cu piesele de schimb (deoarece componentele masinii vor avea o durata mai mare de viata; se va reduce si gradul de uzura al pneurilor) -posibilitatea utilizarii de combustibili de mai slaba calitate (deci mai ieftini) -reducerea deprecierii masinii (inclusiv reducerea deprecierii ratei de inchiriere in situatia in care masina este destinata inchirierii)
Conducatorul auto va trebui sa isi schimbe atitudinea la condus deoarece fiind obisnuit cu un anumit zgomot al masinii tinde sa accelereze pana la zgomotul obisnuit anterior utlizarii ECO GAS, deci va merge mai repede (aceasta poate ascunde eficienta tratamentelor descrise mai sus). O combinare a 3 conditii (conditiile mecanice/tehnice ale masinii, caracteristicile combustibilului si atitudinea soferului in timpul condusului) conduce la o economie de combustibil pana la 20%. La un vehicul cu intretinere proasta tratamentul cu ECO GAS are un impact mai mare (economie de pana la 25%).
Cantitatea de ECO GAS necesara tratamentului masinilor:
Pentru un plin de 40 litri de combustibil (benzina, diesel sau combustibil de calorifer) sunt necesare 10 ml aditiv ECO GAS (deci 1 litru ECO GAS este suficient pentru 4.000 litri combustibil). Castigul utilizatorului este imediat (spre exemplu la un consum normal de combustibil de 20 litri/100 km, un camion normal care parcurge intr-o zi 600 km va consuma 20x6 = 120 litri de combustibil iar un camion ce utilizeaza ECO GAS va consuma 120 litri - 120x0,12 = 105,5 litri combustibil la o reducere de 12% si va consuma 120 litri - 120x0,20 = 96 litri combustibil daca reducerea este de 20%), deci camionul a consumat intr-o zi cu 14,5 pana la 24 litri de combustibil mai putin. Tinand cont ca la 120 litri combustibil (= 120 EURO) a consumat 30 ml ECO GAS (care costa 130 EURO/litru x 0,03 litri = 3,9 EURO), camionul a facut intr-o zi (deci la sfarsitul zilei cand a achizitionat si utilizat ECO GAS) o economie de 14,5 - 3,9 = 10,6 EURO pana la 24 - 3,9 = 20,1 EURO.
Remarca: pentru masinile uzate (Dacia) se obtine o economie de 12 -15% dupa al 2-lea plin de combustibil la care s-a utilizat ECO GAS; la camioane se ajunge pana la 20%; la masinile noi (Range Rover) dupa primul an se obtine o reducere de 6-7% dupa 3-4 plinuri de combustibil la care s-a utilizat ECO GAS.
Tinand cont de actiunea aditivului ECO GAS care are efect de diminuare a tendintei de incalzire a planetei, conform Normelor Europene, exista posibilitatea obtinerii de fonduri structurale pentru achizitionarea aditivului ECO GAS de catre marii consumatori din Romania de combustibil .
(Exemplu) Denumire produs: aditiv ECO GAS Diesel
Producator: Chemical Mascareignes Industry, Franta
Descriere: aditiv pentru combustie
Denumire chimica: Hydrocarbon No CASE: 90622-57-4
Ded-aromatize Benzene: sub 50 ppm
Sulf: sub 5 ppm
Chlorinate: 0
Masuri de control al focului: extinctor cu CO2
Material de ambalare: fier, polypropylene
Temperatura de pastrare: sub 35 gr.C
Forma: lichida
Culoare: albastru pentru Diesel, verde pentru benzina, maro pentru combustibil casnic (pentru incalzire)
Temperatura de descompunere: peste 200 gr.C
Densitate: 0,875 kg/litru
Solubil in: hidrocarburi
Substante care sa fie evitate: oxidanti puternici
Degradabilitate: biodegradabil incet
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
1 852 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: material management - consultanta constructii - control materiale