Inscrie firma »
Coloana extractibila 527 din fir metalic cu inchidere soft pentru corp lat de 400 mm

Coloana extractibila 527 din fir metalic cu inchidere soft pentru corp lat de 400 mm

Tip produs: coloana | compagnucci | coloane
Producator: COMPAGNUCCI ITALIA
 

Prezentare Coloana extractibila 527 din fir metalic cu inchidere soft pentru corp lat de 400 mm

Coloanele extractibile, cu tavi din fir metalic sunt destinate depozitarii, in general in bucatarie, a diferitelor tipuri de produse de la recipiente inchise cu inaltime mica pana la sticle de bauturi racoritoare, faina, orez,etc.
Diametrul firului precum si calitatea finisajului (Cromo3, Crominox si Stylinox) si au o mare importanta pentru calitatea, fiabilitatea si rezistenta in timp la contactul cu diverse substante.
De asemenea este importanta si calitatea sistemului de culisare(sa nu uitam ca ele sunt incarcate cu produse care au o greutate totala mare), iar sistemul de culisare trebuie sa reziste in timp.
Calitatea produselor Compagnucci Italia este verificata in timp, iar noi va recomandam achizitia acestor coloane extractibile.
(vezi imaginile si explicatiile de mai jos).

Caracteristici:

- inchidere cu amortizare lina (inchidere decelerata) in partea de sus si de jos a sistemului
- inaltime reglabila 1900 - 2080 mm
- adancime 505 mm
- 6 nivele (cosuri)
- 4 piese prindere front, testate la 20 N la deschidere si inchidere avand o incarcare de 132 kg., distribuite uniform
- finisare cromata a tavilor
- mecanism de glisare cu amortizare la inchidere, cu lungime de rulare de 494 mm, testat cu incarcare de 132 Kg. la 100.000 de cicluri de inchidere deschidere, fara erori si cu respectarea normelor de siguranta in domeniu.
- Capacitate de incarcare 120 kg.
- diagrama de gaurire si instructiuni de asamblare incluse

Unitate de ambalare:
bucata


Aceste grupe de produse sunt cunoscute sub denumirea populara de coloane si cosuri Jolly, fiind construite din fire metalice acoperite cu finisaje cromate sau vopsite in camp electrostatic.
Diferentele de calitate ale produselor copiate si executate in orient fata de cele occidentale recomanda achizitia de produse occidentale.


Timpul a demonstrat ca, achizitionand produse de calitate, se economiseste de fapt, prin fiabilitatea lor in timp, atat bani cat si timp, stres, etc.

Pentru detalii accesati www.protege.ro si www.eshop.protege.ro


Tehnologia de cromare CROMO 3
Solutii de varf in tratamente galvanice, rezultat imbatabil la infatisare

Utilizarea de crom trivalent imbunatateste calitatea procesului de productie si concomitent a produsului finit, dandu-i frumusete vizuala si tactila si astfel asigurandu-i stralucirea. Acest tratament garanteaza un produs fara defecte sau porozitati chiar si in cele mai dificile locuri cum ar fi sudurile.
In comparatie cu standardele din industrie are o valoare adaugata mai mare si mare oportunitate pentru clientii consumatori dintr-o piata din ce in ce mai constienta si atenta la produsele prelucrate precum si la procese de fabricare a lor.

IMPACT minim asupra mediului

Strategiile tehnice si de design puse in aplicare cu noua tehnologie de acoperire - cromare cu mai multe straturi sacrifica interesele financiare pe termen scurt ale companiei in favoarea celor pe termen lung si sunt dovada clara a convingerii companiei ca are un produs de calitate care este prietenos cu mediul inconjurator. Cromo 3 este un procedeu de acoperire prin cromare unic in Italia si aplicat numai in numai trei tari din Europa . Intreaga instalatie de finisare - acoperire este construita pe aproximativ 3200 metri patrati, are pe jos o mocheta rezistenta la acid si este echipata cu protectie la scurgerile de urgenta din tancurile de colectare. Acesta instalatie este conceputa pentru a oferi conditii de siguranta, mediu de lucru fara gaze, emisii de toxine in atmosfera foarte scazute, nu se fac devarsari directe in rauri si afluenti a apei industriale uzate ci este pe deplin tratata si reciclata.
Cu aceasta tehnologie inovatoare, compania face un pas inainte in directia certificarii 14000/Emas , cunoscuta ca certificarea de mediu. Aceasta certificare este un obiectiv impresionant pentru industria de acoperiri galvanice care, in mod normal, este foarte asociata cu poluarea.


Rezistenta imbatabila la coroziune:
Procesul de cromare dureaza aproximativ 2,5 ore. Eficacitatea acoperirilor galvanice deosebit de groase asigura in primul rand rezistenta la coroziune, care este intarita si de specificul materialelor utilizate �n straturile procesului de galvanizare, inclusiv cupru. Particulele cromului microcracked trivalent se fixeaza pe firul metalic ca o manta impermeabila, dandu-i conformitatea cu standardul UNI 9948 si garanteaza protectia imbatabila impotriva atacurilor agentilor atmosferici si a factorilor de coroziune termica a fierului, patentat sub denumirea de Crominox. Acesta ofera, de asemenea, elementului finit o rexistenta foarte mare, similara cu a otelului.


Lider �n tehnologie
Tehnologia de acoperire este complet computerizata si stricta in precizia managementului de prelucrare, calitate si siguranta, de monitorizare a tuturor parametrilor inainte, in timpul si dupa etapele de productie a acoperii cu crom.
Procesul implica galvanizare cu crom trivalent si inlocuieste procesele traditionale care utilizeaza acid cromic si crom hexavalent (interzise de altfel in UE).
Tratamentul include o linie de preparare (decapare si dur finisare) pentru a elimina toate deseurile precum si un ciclu de 4 faze de acoperire galvanica.

CROMINOX Si STYLINOX
- O noua era in ACOPERIRE

Cu 1500 de ore de testare intr-o camera de ceata salina, stratul de finisare brevetat cu numele de CROMINOX � si ulterior colorare, varianta numit STYLINOX, care combina acoperirile galvanice cu placarea cu plastic, clar ofera rezistenta excelenta la coroziune si da produsului finit doua caracteristicitehnice speciale: moliciune (elasticitate) si delicatete.
Diferenta se observa la atingere, din cauza senzatiei placute de moale, senzatie furnizata de acoperirea din plastic transparent cu rasina polimer, care da produsului impresionante proprietati de amortizare a zgomotului.


Anti-alunecare
Elementele plasate in interiorul programului pull-out sunt retinute de aderenta mecanica a stratului de suprafata. Acest lucru se realizeaza prin intermediul tehnologiilor COMPAGNUCCI, dezvoltate si produse cu o atentie deosebita la siguranta si care respecta reglemantarile de mediu. Tratamentul cunoscut sub numele de CROMINOXSTYLINOX cuprinde un proces de galvanizare cu aplicarea a doua straturi de nichel, de cupru si acid crom ecologice, urmate de scufundare intr-o rasina polimerica numita COMPUREX.
Exista doua tipuri de probleme de baza ale fiecarui strat din material plastic: aderenta mecanica si impactul asupra mediului.
COMPUREX le rezolva pe ambele.
Dezvoltat de echipa de cercetare a firmei Compagnucci, COMPUREX nu numai ca mentine aderenta dar are si excelente proprietati mecanice si rezistenta la coroziune a PVC conventional, garantat prin testeare timp de 1500 ore in camera cu ceata salina.
Aceasta imbunatatire se face prin inlocuirea componentelor care implica riscuri atat pentru produsul finit cat si pentru procesul de productie.
Noua procedura elimina componentele numite
ftalati, responsabile cu mirosurile neplacute si le inlocuieste cu compus de risc-free alternative, de asemenea, utilizate pentru fabricarea de produse medicale.
Aceasta realizare a adus COMPAGNUCCI SPA Italia in fruntea cercetarii industriale in domeniu.


Informatiile de mai sus sunt extrase din cataloagele si site puse la dispozitie de Compagnucci SPA

NOTA: Produsul a fost inlocuit. Pentru detalii tehnice si pret - sunati la 0751/307310.

PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
492 692 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: mobila - chiuvete - accesorii mobila pal

PRODUSE ASEMANATOARE CU COLOANA EXTRACTIBILA 527 DIN FIR METALIC CU INCHIDERE SOFT PENTRU CORP LAT DE 400 MM

Coloana extractibila 527 din fir metalic cu inchidere soft pentru corp lat de 300 mmColoana extractibila 527 din fir metalic cu inchidere soft pentru corp lat de 300 mm
Coloana extractibila 527 din fir metalic...
Coloanele extractibile, cu tavi din fir metalic sunt destinate depozitarii, in general in bucatarie, a diferitelor ...
Coloana extractibila 527 din fir metalic cu inchidere soft pentru corp lat de 450 mmColoana extractibila 527 din fir metalic cu inchidere soft pentru corp lat de 450 mm
Coloana extractibila 527 din fir metalic...
Coloanele extractibile, cu tavi din fir metalic sunt destinate depozitarii, in general in bucatarie, a diferitelor ...
Set suport 9623 colt , 1 nivel, crom  lucios, KAD 9623CSet suport 9623 colt , 1 nivel, crom  lucios, KAD 9623C
Set suport 9623 colt , 1 nivel, crom lu...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Set capace zamac pentru bara D16 mm, crom lucios, KAD TG-16ZCGV10Set capace zamac pentru bara D16 mm, crom lucios, KAD TG-16ZCGV10
Set capace zamac pentru bara D16 mm, cro...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Set capace plastic pentru bara D16 mm, crom lucios, KAD TG-16PMC251Set capace plastic pentru bara D16 mm, crom lucios, KAD TG-16PMC251
Set capace plastic pentru bara D16 mm, c...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Suport cu 3 nivele pt hartie si folii bucatarie, crom lucios, KAD 149Suport cu 3 nivele pt hartie si folii bucatarie, crom lucios, KAD 149
Suport cu 3 nivele pt hartie si folii bu...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Suport 150 cu 1 nivel pt hartie, crom lucios, KAD 150Suport 150 cu 1 nivel pt hartie, crom lucios, KAD 150
Suport 150 cu 1 nivel pt hartie, crom lu...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Suport  pentru  colt, crom lucios, KAD 147Suport  pentru  colt, crom lucios, KAD 147
Suport pentru colt, crom lucios, KAD 1...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Suport cu polita plexiglas pentru burete bucatarie, crom lucios, KAD 148Suport cu polita plexiglas pentru burete bucatarie, crom lucios, KAD 148
Suport cu polita plexiglas pentru burete...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...

COLOANA EXTRACTIBILA 527 DIN FIR METALIC CU INCHIDERE SOFT PENTRU CORP LAT DE 400 MM ESTE LISTAT IN: