Inscrie firma »
B******************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tehnica de umbrire

Tehnica de umbrire

Tip produs: Confort termic | tehnica de umbrire | orientare panouri solare
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tehnica de umbrire

Tehnica de umbrire

Tehnica de umbrire este unul dintre instrumentele tehnice importante de determinare de punct de vedere fiziologic si energetic . Viata si sanatatea umana biologic este controlat si reglat de lumina naturala. De la razele solare provin voia buna , bucuria mentala si fizica, activitatea sexuala, in special in timpul verii si opusul sau, depresia , oboseala , stare depresiva in zilele sumbre de iarna sau spatii arhitecturale inchise.
. Prin urmare,se va permite accesul luminii naturale in cladirile rezidentiale sau birouri .
In stadiul de proiectare a constructiei se poate efectua studiul efectelor de umbrire a reliefelor geografice, cladirilor adiacente, si pe aceasta baza se v-a selecta cea mai buna locatie a imobilului , care va fi realizat .

Este cunoscut faptul ca radiatia solara care ajunge pe suprafata pamantului este compusa din: ˜3% ultraviolete ; ˜ 55% infrarosii; ˜ 42% lumina vizibila. Fiecareia din aceste radiatii ii corespunde un spectru definit prin urmatoarele intervale de lungimi de unda:
1). radiatia ultravioleta de la 0,28 la 0,38 microni,
2). radiatia vizibila de la 0,38 la 0,78 microni,
3). radiatia infrarosie de la 0,78 la 2,5 microni .

Este stiut faptul ca energia solara care" intra " intr-o incinta printr-o sticla, este absorbita de obiecte , care se incalzesc si la randul lor emit o radiatie termica (situata in principal in infrarosu indepartat - mai mult de cinci microni).Sticla, este practic opaca la radiatii cu lungimi de unda mai mari de cinci microni. Energia solara intrata prin aceste ferestre, este practic retinuta in incapere, aceasta avand tendinta sa se incalzeasca. Deci daca razele solare daca ajung pe perdele , jaluzele draperie acestea vor functiona ca niste radiatoare .
Esenta tehnicii de umbrire consta in : a avea destula lumina naturala fara a supraincalzii incinta pe timpul verii dar pe timpul iernii sa putem beneficia de cat mai multa energie solara .
Cu acest program se poate proiecta umbrirea locuintelor sau birourilor , adica
prevenirea supraincalzirii incintelor, care a devenit o urgenta mai ales dupa aparitia primelor semne de incalzire globala , si a conceptului de " Confort termic " . Prin intermediul acestui program cu o investitie minima putem beneficia din plin de razele solare , confort termic si reducerea facturilor de incalzire .


Din energiile regenerabile , energia solara este o resursa de care oricine poate beneficia. Anual, in cele 2100 de ore, timp cat soarele este pe cer, se pierd aproape 1,3 milioane de wati de energie solara pe fiecare metru patrat . Panourile fotovoltaice sau colectorii solari stationari au un randament mai mic , au o pierdere de aproximativ 35 - 40 % .
Cu ajutorul acestui program putem analiza obiectele din mediul inconjurator si efectele de umbrire al cladirilor si vegetatiei aflate in perimetrul obiectivului , putem vizualiza bolta cereasca vazuta de Panoul fotovoltaic sau colectorul solar , si se poate calcula puterea energiei solare pe coordonatele geografice date in functie de orientare , inaltime si mediu inconjurator. Programul este capabil sa faca o evaluare a potentialului energetic, poate indica azimutul si elevatia optima pentru sistemele solare fixe, poate calcula castigul sau pierderile unui sistem deja montat sau poate evidentia erorile de executie.
PREZENTARE B*******************************************
MEMBRU
GRATUIT
B*******************************************
24 893 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B*******************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Placari cu sare - Cabina de sare - Colector solar

PRODUSE ASEMANATOARE CU TEHNICA DE UMBRIRE

Aparat salin AREC Aerosol RMB+Aparat salin AREC Aerosol RMB+
Aparat salin AREC Aerosol RMB+
Haloterapia reprezinta o metoda terapeutica antica relansata recent ce foloseste un mediu cuo concentratie controlata de ...
EUR 6500
Aparat salin AREC RMB FAMILYAparat salin AREC RMB FAMILY
Aparat salin AREC RMB FAMILY
Aparat salin AREC RMB FAMILY Haloterapia reprezinta o metoda terapeutica antica relansata recent ce foloseste un ...
EUR 1300
Placi de sarePlaci de sare
Placi de sare
Placile de sare se pot folosi pentru decorarea cavernelor , camerelor sau cabinelor de sare, Prezentam varianta ...
RON 300
Placi de sare cu 2 fete prelucratePlaci de sare cu 2 fete prelucrate
Placi de sare cu 2 fete prelucrate
Placile de sare se pot folosi pentru decorarea cavernelor , camerelor sau cabinelor de sare, Prezentam varianta cu ...
RON 250
Aplica de sareAplica de sare
Aplica de sare
Aplica de sare sare se va folosi doar in spatii interioare . Pentru un efect cat mai puternic pastrati becul aprins o ...
RON 50
Grenada De SareGrenada De Sare
Grenada De Sare
Grenada De Sare Mod De Utilizare:Grenada se dizolva in aproximativ 5-7 litrii de apa fierbinte,baia dureaza 10-20 de ...
RON 1.5
Ghiulea De SareGhiulea De Sare
Ghiulea De Sare
GHIULEA DE SARE Mod De Utilizare:Ghiuleaua se dizolva in aproximativ 100 de litrii de apa fierbinte,baia dureaza ...
RON 3
Lampa de sareLampa de sare
Lampa de sare
Lampa de sare reduce vibratiile electromagnetice si neutralizeaza; aerul incarcat pozitiv din camera;, lampa de sare ...
RON 50
SARE NEIODATA FINA ALBA 500GRSARE NEIODATA FINA ALBA 500GR
SARE NEIODATA FINA ALBA 500GR
Sarea (NaCl) ajuta la transportul substantelor nutritive spre celule, contribuie la echilibrul fluidelor in organism si ...
RON 2
TEHNICA DE UMBRIRE - PRODUSE SIMILARE