Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Masaj relaxare

Masaj relaxare

Tip produs: Masaj relaxare | Masaj relaxare | Masaj relaxare
Producator: Pretty me
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Masaj relaxare

Efectele fiziologice ale masajului
Efectul terapeutic al masajului este definit de Hipocrat, parintele medicinei, printr-o afirmatie foarte concisa:"vis medicatrix naturae", adica forta vitala, fortele naturale de recuperare ale organismului.
Terapia prin masaj promoveaza sanatatea sustinand propriile procese ale organismului si actioneaza benefic asupra corpului in intregime.
Masajul imbunatateste circulatia singelui si limfei. Pentru ca intregul corp sa fie sanatos, toate celulele sale trebuie sa fie sanatoase. Celulele individuale ale corpului depind de o alimentare din abundenta cu sange si cu limfa, deoarece aceste fluide aduc nutrienti si oxigen si indeparteaza deseurile si toxinele. Astfel, este usor de inteles importanta bunei circulatii pentru sanatate si efectul benefic al masajului pentru intreg corpul.
Beneficiile masajului
Masajul determina modificari in structura sangelui, imbogatindu-l cu oxigen cu 10-15 la suta mai mult.Masajul poate ajuta detensionarea muschilor contractati si ii poate stimula pe cei slabiti, flasci. Acest echilibru muscular poate ajuta postura si promova eficienta in miscari. Masajul nu mareste in mod direct forta musculara, dar fortifica muschii si imbunatateste conditia fizica generala. De asemenea, masajul intinde usor muschii si tesuturile, sustinand mentinerea elasticitatii lor.
Masajul mareste secretiile si excretiile corpului. S-a demonstrat ca masajul mareste producerea sucurilor gastrice, salivei si urinei. De asemenea, are loc o excretie marita de nitrogen, fosfor anorganic si clorura de sodium (sare), ceea ce mareste rata metabolica (utilizarea materialului absorbit de catre celulele corpului).
Masajul echilibreaza sistemul nervos, calmandu-l sau stimulandu-l, in functie de ce efect are nevoie individul in acel moment.
Masajul imbunatateste starea pielii. Masajul actioneaza in mod direct asupra functiei glandelor sebacee (uleioase) si glandelor sudoripare, care mentin pielea lubrefiata, curata si sanatoasa
O piele dura, lipsita de elasticitate, poate deveni moale si supla.
Poate ca nu stiati, insa masajul influenteaza si actvitatea organelor interne.
Prin stimularea directa sau indirecta a nervilor care alimenteaza organele interne, vasele de sange ale acestor organe se dilata si permit o alimentare marita cu sange.
Beneficiile terapiei prin masaj
Cunoasterea efectelor fiziologice ale masajului face posibila o mai buna intelegere a beneficiilor asupra sanatatii si starii de bine a corpului.
Ceea ce se produce in timpul unui masaj sub miinile terapeutului are o importanta profunda pentru cei interesati de sanatate, de armonia propriului corp.
Masajul poate ajuta in orice sport sau forma de exercitiu, in orice dieta de slabire sau cura de detoxifiere.
Masajul terapeutic poate ajuta la grabirea si imbunatatirea refacerii si reducerea disconfortului.
In acest mod, masajul ajuta, fiind asemenea unei punti intre neglijenta obisnuita din care rezulta in raniri usoare si o interventie medicala majora.
O constientizare marita a nevoii de sanatate aduce cu sine si o constientizare a nutritiei.
Dieta cea mai atent planificata este partial ineficienta daca vasele de sange nu sunt suficient dezvoltate si deschise astfel incit nutritia sa poata ajunge la celule.
Masajul poate ajuta si acest proces prin imbunatatirea circulatiei.
Relatia dintre stres si boala este un punct de interes pentru toti cei preocupati de mentinerea sanatatii.
Stresul determina eliberarea de hormoni care creeaza vasoconstrictie si diminuarea circulatiei.
Afectata de stres, inima lucreaza mai din greu, respiratia devine mai rapida si superficiala, iar digestia se incetineste.
Aproape toate procesele corporale degenereaza in aceste conditii. Studiile prihosomatice arata modul in care factorii de stres pot cauza migrene, hipertensiune, depresie, unele ulcere peptice etc. Cercetatorii au estimat ca 80 la suta din boli sunt legate de stres. Terapia calmanta si relaxanta prin masaj poate ajuta in multe boli, contracarand toate aceste efecte.
Masajul are un efect psihologic clar.
De asemenea, detensionarea musculara poate conduce la eliberarea de emotii reprimate.
Durerile de cap, insomnia, tulburarile digetive inclusiv constipatia, artrita, astmul, sinuzita, precum si dureri minore sunt numai cateva din problemele care se amelioreaza in urma terapiei prin masaj.
Terapia prin masaj este o forma de terapie fara medicamente.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
859 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: infrumusetare ploiesti - masaj ploiesti - unghii false