Inscrie firma »
S*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
MarkOS

MarkOS

Tip produs: case de marcat | magazin alimentar | Program gestiune
Producator: INFORMATIC SERVICE
 

Prezentare MarkOS

Am proiectat SOFTWARE-ul cu scopul de a realiza solutie unica; sunt disponibile diferite module pentru gestionarea centrelor de distributie, supermarketuri si magazine centralizate.

O caracteristica importanta a platformei este suportul multilingvistic, care in mod sigur a generat aprobari importante chiar si in afara teritoriului national.

O alta caracteristica este solutia modular; in faza de instalare se pot activa mai multe module si se stabilizeaza in categoria ceruta pentru o perfecta gestiune a activitatii Dvs.

Sistemul este dotat cu aplicatii specifice pentru conversia datelor dvs. vechi, actualmente aceasta operatie este complet automata pentru bazele de date cele mai raspandite, aceasta functie permite o imediata operativitate a solutiei recuperand cu precizie intreaga Dvs.arhiva.

Lansarea noii software MarkOS pentru gestionarea diverselor sectoare.MarkOS este un software destinat gestiunii complete sau partiale a magazinelor si supermagazinelor. Apropiatul fenomen al integrarii europene, va transforma comertul in sensul disparitiei micilor buticuri de cartier in favoarea aparitiei, mentinerii si dezvoltarii supermagazinelor de dimensiuni medii si mari.

Imbunatatirea permanenta a sistemelor de gestiune in orice domeniu este o exigenta pentru a fi competitiv si a face fata concurentei. MarkOS este un program performant si complet, care poate gestiona atat activitati de comert complexe (numeroase puncte de vanzare, numerosi clienti, furnizori, magazii, depozite, etc.) in pas cu cele mai moderne tehnologii existente, parti ale acestor activitati, dar si comertul prin magazine si supermagazine la un nivel mai restrans. Performanta si utilitatea sa provin din experienta celor care l-au creat, deoarece acest program este rezultatul unei experiente de cca 10 de ani in domeniul informatic si al tehnologiilor informationale, precum si dintr-o semnificativa experienta legata de toate procedurile, fluxurile si activitatile desfasurate in aceste unitati de comert.

MarkOS reuneste tehnologii diverse, care impreuna concura la realizarea unor servicii cu adevarat utile comerciantilor. MarkOS este un program software complex, dezvoltat pentru a imbunatati fluxul informational intre toate componentele presupuse de existenta unor magazine, supermagazine sau centre comerciale. MarkOS se remarca si prin faptul ca este un software multilingv, punand la dispozitia utilizatorilor optiunea de a-si alege limba in care doresc sa opereze dintre: limba romana, engleza si italiana.
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
827 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case de marcat
MARKOS - PRODUSE SIMILARE