Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Inchiriere Mercedes E cu sofer

Inchiriere Mercedes E cu sofer

Tip produs: inchiriere mercedes E | inchiriere mercedes | mercedes cu sofer
Producator: LIMOSTAR
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Inchiriere Mercedes E cu sofer

LimoStar este o companie al carei principal obiect de activitate este transportul de persoane cu autoturisme Mercedes Benz E Classe si S Classe, precum si inchirierea de autoturisme de teren. Avem tot timpul in centrul atentiei calitatea si profesionalismul serviciilor oferite clientilor prin serviciile noastre de inchirieri Mercedes si inchirieri autoturisme de teren.



Ofertele noastre de inchirieri Mercedes si de inchirieri autoturisme de teren acopera toata gama de nevoi a unei clientele doritoare de servicii la standarde europene. Avand o vasta experienta in domeniu, principalul nostru scop in rent-a-car business este sa oferim clientilor nostri o calitate ireprosabila a serviciilor, la preturi deosebit de atractive.

Personalul nostru a fost atent selectionat si are o pregatire deosebita, pentru a va asigura confortul, siguranta si discretia de care aveti nevoie, atat in calatoriile dumneavoastra de afaceri, cat si in calatoriile dumneavoastra turistice. Angajatii nostrii vorbesc fluent engleza, franceza si italiana.

Daca apelati la LimoStar pentru un tur al Bucurestiului, pentru deplasari in tara, pentru transferuri de la si catre aeroport sau pentru orice alte evenimente, va stam la dispozitie, dornici tot timpul sa va asiguram cele mai bune conditii de transport si cele mai bune preturi de pe piata.

De serviciile companiei noastre au beneficiat in timp numeroase delegatii oficiale, numerosi oameni de afaceri din toate colturile lumii, precum si alte persoane, toti clientii nostri beneficiind de calitatea parcului nostru auto si nu in ultimul rand de experienta si amabilitatea personaluilui nostru.

De asemenea, la cerere va putem pune la dispozitie ghizi specializati consultanta in alegerea unor destinatii, precum si servicii de paza si protectie, daca este cazul.

Numai impreuna cu LimoStar calatoriile dumneavoastra vor fi sigure si confortabile
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
692 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: inchirieri mercedes - transport auto afaceri - inchirieri auto