Inscrie firma »
I******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tuning motor auto

Tuning motor auto

Tip produs: motoare auto | auto | motoare
Producator: Metabond
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tuning motor auto

ECOTEK CB-26P, TUNING MOTOR - 640

ECOTEK CB-26P inseamna o ardere curata a unui motor de maxim 2,6 litri. La motoarele mai mari de 2,6 litri aveti nevoie de doua instalatii. Se poate monta aproape la toate motoarele cu benzina, inclusiv motoarele EFI si Turbo. Instalatia este o inventie si un produs englez.

Functionare: se leaga in mod direct sau prin furtunul servofranei la galeria de admisie. Instalatia actioneaza in trei moduri diferite.
1. In primul rand la relanti permite intrarea unei cantitati mici de aer, ceea ce imbunatateste emisia de noxe fara sa influenteze mersul uniform al motorului.
2. In al doilea rand: la turatie medie prin cuplare / decuplare (oscilare) aerul va avea un efect pulsator, ceea ce atrage dupa sine aparitia unei turbulente in galerie de admisie.
3. In al treilea rand: la turatii mari are ca efect vartejuri ale amestecului de intrare.

Toate acestea au ca rezultat o mai buna dispersie a moleculelor de combustibil, de aceea arderea devine mai efectiva si mai curata.

La testarile efectuate de Department of Trade and Industry (Ministerul Afacerilor si Industriilor) si de Laboratoarele Warren Spring s-au obtinut urmatoarele scaderi de emisie de noxe: hidrocarburi cu 4,8%, monoxidul de azot cu 17,1%. Bioxidul de carbon cu 21%, monoxidul de carbon cu 27,9%, oxizii si azoturile cu 21%, si ceea ce este cel mai important consumul de combustibil a scazut cu 21,8%.
ECOTEK CB 26P are o garantie mecanica de 2 ani si in acelasi timp are o garantie de responsabilitate pe produs pana la 5 milioane lire sterline. incercati si veti vedea!

CUM SE FACE MONTAREA? Este un proces relativ simplu, dar daca aveti dubii cereti ajutorul unui specialist. Daca Dvs. sunteti un specialist, cautati furtunul de alimentare cu aer a galeriei de admisie (cu un diametru interior de minim 4 mm)sau furtunul de vid a servofranei (vezi desenele de pe verso. Taiati furtunul in apropierea galeriei da admisie si montati instalatia ECOTEK CB-26P. Daca diametrul furtunului este prea mica, atunci mufati cu un furtun de alimentare cu combustibil sau de esapament de 9,5 mm si fixati cu un colier. Dupa montare verificati daca T-ul din plastic este corespunzator asezat (o cheie de 19 mm este corespunzatoare pentru acest scop) Acum reglati instalatia. Inchideti supapa (rotind complet in sensul acelor de ceasornic), incalziti motorul la temperatura normala de functionare, apoi desfaceti la turatia de relanti carcasa filtrului pana cand instalatia incepe sa suiere. Apoi inchideti instalatia pana cand dispare zgomotul. Verificati cu atentie ca sa fie exact in punctul unde zgomotul nu se mai aude. Inchideti instalatia (in sensul acelor de ceasornic) cu un sfert de rotatie (90 ) fata de punctul de mai sus, apoi fixati prin strangerea inelului de inchidere. Pentru verificarea functionarii ridicati turatia de sub capota si ascultati instalatia: trebuie sa auziti un zgomot aspru de absorbtie la incetinire, care se domoleste cu ajungerea la turatia de relanti. (La comanda putem sa va punem la dispozitie un filtru amortizor de tip pipercross) La doua instalatii montate in serie (recomandat pentru motoare peste 2600 cm3 ) inchideti amandoua instalatiile, si reglati prima data acea instalatie care este mai indepartata de galerie.

Produsele ECOTEK CB-26p au termen de garantie 2 an. Daca in aceasta perioada apare o defectiune, produsul se inlocuieste si in acelasi timp are o garantie de responsabilitate pe produs pana la 5 milioane lire sterline.
PREZENTARE I********************
MEMBRU
GRATUIT
I********************
11 578 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Tratamente Auto - Service auto - Curierat

PRODUSE ASEMANATOARE CU TUNING MOTOR AUTO

TRATAMENTE MOTORTRATAMENTE MOTOR
TRATAMENTE MOTOR
MEGALEN -100 lei Datorita scaderii frecarii si minimalizarii uzurii, durata de viata a motoarelor se va mari ...
Ulei AutoUlei Auto
Ulei Auto
METABOND PD TDI 5W40 ulei de motor ________________________________________ Ulei de motor sintetic multigrad, ...
Tratament motoareTratament motoare
Tratament motoare
Metabond Gold - 25o ml - 175 lei In cazul celor mai multor autoturisme, energia produsa de combustibil in 25% in ...
TRATAMENTE MOTORTRATAMENTE MOTOR
TRATAMENTE MOTOR
METABOND OLD Spezial 250 ml - 180 lei METABOND OLD SPEZIAL a fost dezvoltat datorita fenomenului de uzura aparut la ...
Ulei AutoUlei Auto
Ulei Auto
Ulei de motor produs cu tehnologie sintetica, multigrad, cu proprietati exceptionale "low SAPS" pentru motoare benzina ...
METABOND MMETABOND M
METABOND M
este un agent de înnobilare a suprafeþelor metalice cu efect excepþional de reducerea frecãrii. ...
Spalare interna motoare autoSpalare interna motoare auto
Spalare interna motoare auto
METABOND solutie pentru spalarea motoarelor CL - 81 lei Datorita componentilor sale diluante indeparteaza depunerile ...
TRATAMENTE MOTORTRATAMENTE MOTOR
TRATAMENTE MOTOR
METABOND solutie pentru spalarea motoarelor CL 250 ml - 81 lei Datorita componentilor sale diluante indeparteaza ...
Ulei AutoUlei Auto
Ulei Auto
METABOND SPEED 10W40 ulei de motor ________________________________________ METABOND Speed SAE 10W40 Ulei de motor ...