Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tambur de perete cu furtun 20m  Roll-up Automatic (Gardena 2648-20)

Tambur de perete cu furtun 20m Roll-up Automatic (Gardena 2648-20)

 

Prezentare Tambur de perete cu furtun 20m Roll-up Automatic (Gardena 2648-20)

Cu tamburul de perete cu furtun 20 Comfort Roll-up Automatic GARDENA udarea gradinii devine extrem de usoara si de confortabila. Tamburul infasoara pentru dvs. Trageti furtunul la lungimea dorita. Prin tragerea masurata a furtunului se activeaza dispozitivul de blocare din tambur. Dupa udare blocajul este dezactivat prin tragere blanda iar furtunul se infasoara automat si uniform. Elementul special al acestui tambur este suportul. Acesta poate fi montat pe perete sau pe sol. Tamburul insusi poate fi pivotat in toate directiile. Daca este montat pe perete poate fi pivotat la 180°; pe sol poate fi pivotat chiar si la 360°. Acest lucru permite udarea flexibila a gradinii. Tamburul poate fi demontat si transportat convenabil cu ajutorul manerului incorporat. Puteti uda chiar si cele mai mici colturi ale gradinii. Tamburul de perete cu furtun este complet echipat cu un furtun de calitate cu lungime de 20 m cu un furtun de conectare de 2 m cu o duza complet ajustabila (nr. articol 8114) si cu fitingurile Original GARDENA System necesare. trei conectori pentru robinet un conector Standard pentru furtun si o mufa cu stop . Mufa cu stop previne scurgerea dupa oprirea apei. Nu se iroseste niciun strop. Dotat cu suport practic pentru patru duze pulverizatoare sau perii de spalat. Acestea se afla intotdeauna la indemana. Prin montarea speciala pe perete (de exemplu pe peretele garajului) tamburul economiseste spatiu. Sunt incluse suruburi dibluri si instructiuni de montare pe perete sau pe sol. Montarea este extrem de usoara. Udatul poate fi atat de simplu cu tamburul de perete cu furtun Comfort 20 Roll-up Automatic.


Fara invartire si fara maini murdare


Datorita infasurarii automate a furtunului nu este necesar sa invartiti manivela. Nu este necesar sa va aplecati sau sa ghidati manual furtunul. Mainile dvs. raman curate.


Gata de utilizat


Dupa montare tamburul poate fi utilizat imediat deoarece este echipat cu toate accesoriile necesare cum ar fi furtun fitinguri pentru conectare si duza. In suport tamburul poate fi pivotat la 180°.


Fara imprastiere de apa


Dupa oprirea apei puteti conecta furtunurile la dispozitivul antipicurare incorporat. Nu se varsa si nu se iroseste apa in timpul transportului sau dupa utilizare.


Transport confortabil


Tamburul poate fi demontat din suport si poate fi transportat confortabil cu ajutorul manerului incorporat. Acest lucru permite transportul fara probleme intr-o alta zona sau intr-un loc ferit de inghet pe timp de iarna.


Totul la indemana


Suporturile incorporate pentru duze pulverizatoare si perii de spalare garanteaza faptul ca aceste accesorii sunt intotdeauna la indemana.

PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
818 033 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU TAMBUR DE PERETE CU FURTUN 20M ROLL-UP AUTOMATIC (GARDENA 2648-20)

Tambur de perete cu furtun 20m  Roll-up Automatic (Gardena 2648)Tambur de perete cu furtun 20m  Roll-up Automatic (Gardena 2648)
Tambur de perete cu furtun 20m Roll-up ...
Cu tamburul de perete cu furtun 20 Comfort Roll-up Automatic GARDENA, udarea gradinii devine extrem de usoara si de ...
Tambur de perete cu furtun 10m Roll-up Automatic (Gardena 2647-29)Tambur de perete cu furtun 10m Roll-up Automatic (Gardena 2647-29)
Tambur de perete cu furtun 10m Roll-up A...
Cu tamburul de perete cu furtun Comfort 10 Roll-up Automatic GARDENA furtunul dvs. este intotdeauna ...
Tambur de perete cu furtun 10m Roll-up Automatic (Gardena 2647)Tambur de perete cu furtun 10m Roll-up Automatic (Gardena 2647)
Tambur de perete cu furtun 10m Roll-up A...
Cu tamburul de perete cu furtun Comfort 10 Roll-up Automatic GARDENA, furtunul dvs. este intotdeauna gata de utilizat ...
Tambur de perete cu furtun 13 mm 1/2" 20m  Roll-up Automatic Plus (Gardena 2656)Tambur de perete cu furtun 13 mm 1/2" 20m  Roll-up Automatic Plus (Gardena 2656)
Tambur de perete cu furtun 13 mm 1/2&quo...
Tamburul de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic Plus este dotat cu accesorii de inalta calitate. Acestea includ un ...
Tambur de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic Plus (Gardena 2656-20)Tambur de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic Plus (Gardena 2656-20)
Tambur de perete cu furtun 20 Roll-up Au...
Tamburul de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic Plus este dotat cu accesorii de inalta calitate. ...
Tambur de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic Plus (Gardena 2656)Tambur de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic Plus (Gardena 2656)
Tambur de perete cu furtun 20 Roll-up Au...
Tamburul de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic Plus este dotat cu accesorii de inalta calitate. Acestea includ un ...
Tambur de perete cu furtun 20  Roll-up Automatic (20 m)Tambur de perete cu furtun 20  Roll-up Automatic (20 m)
Tambur de perete cu furtun 20 Roll-up A...
Cu tamburul de perete cu furtun 20 Comfort Roll-up Automatic GARDENA, udarea grãdinii devine extrem ...
Tambur de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic PlusTambur de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic Plus
Tambur de perete cu furtun 20 Roll-up Au...
Tamburul de perete cu furtun 20 Roll-up Automatic Plus este dotat cu accesorii de inaltã calitate. ...
Tambur de perete cu furtun 10 Roll-up Automatic (10 m)Tambur de perete cu furtun 10 Roll-up Automatic (10 m)
Tambur de perete cu furtun 10 Roll-up Au...
Cu tamburul de perete cu furtun Comfort 10 Roll-up Automatic GARDENA, furtunul dvs. este intotdeauna ...

TAMBUR DE PERETE CU FURTUN 20M ROLL-UP AUTOMATIC (GARDENA 2648-20) ESTE LISTAT IN: