Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pompa de apa murdara Clasic 7500 (Gardena 1795)

Pompa de apa murdara Clasic 7500 (Gardena 1795)

 

Prezentare Pompa de apa murdara Clasic 7500 (Gardena 1795)

Puternica robusta usor de folosit pentru scoaterea apei precum si pentru pomparea apei murdare din si dintre containere. Cu intrerupator plutitor pentru pornire si oprire. Reglabila prin panoul suportului de cablu. Intrerupator pentru trecere simpla la functionare manuala permanenta. Nu se foloseste la pompat apa sarata substante agresive si usor inflamabile precum si alimente. Turbina cu uzura redusa pentru o durata mare de folosire a pompei. Protectie automata a motorului la supraincalzire. Motor silentios care nu necesita intretinere. 10 m de cablu special de conectare pentru intrebuintari multiple si pentru drenarea excavatiilor si a iazurilor de gradina. Conectori universal pentru furtunuri cu diametrul de 13 mm (1/2”) 16 mm (5/8”) 19 mm (3/4”) 25 mm (1”)38 mm (1 �”). Filet de conectare: 419 mm (G 1 1/4). Se recomanda ancorarea pompei cu o franghie (nu este inclusa) pentru a evita deteriorarea pompei prin manevrarea de cablul electric.


Utilizare robusta si puternica


Pompa pentru apa reziduala are numeroase intrebuintari si poate transfera sau drena apa murdara cu impuritati cu diametru de pana la 25 mm.


Automat si flexibil


Pentru manevrare confortabila un intrerupator cu flotor porneste sau opreste automat pompa in functie de nivelul apei. Inaltimea de pornire si cea oprire pot fi reglate precis si flexibil prin intermediul cablului de suport al intrerupatorului cu flotor.


Operare manuala permanenta


Trecere la operare manuala permanenta fara probleme. Trebuie sa conectati intrerupatorul plutitor in dispozitiv pe pompa si gata.


Durata lunga de utilizare


O turbina rezistenta la uzura si carcasa robusta garanteaza functionarea de durata si fara probleme.


Conexiune individuala


Datorita conexiunii universale pot fi utilizate furtunuri de la 13 mm (1/2\") pana la 50 mm (2\").

PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
816 363 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

POMPA DE APA MURDARA CLASIC 7500 (GARDENA 1795) ESTE LISTAT IN: