Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
LifeSize Team MP fara Telefon

LifeSize Team MP fara Telefon

 

Prezentare LifeSize Team MP fara Telefon

LifeSize Team MP combina o experienta video high definition imersiva cu un set bogat de caracteristici pentru a oferi o solutie de comunicatie video puternica flexibila si usor de folosit. Precum toate produsele LifeSize , Team MP ofera calitate video si audio HD pentru o \"teleprezentare\" cat mai autentica. Va veti simti ca si cand ati fi in aceeasi incapere cu participantii la conferinta putand face astfel mult mai multe fara a fi nevoie sa va deplasati.


Fiind ideal pentru conectarea mai multor persoane din diferite locatii LifeSize Team MP este o solutie video completa. Stabilirea de apeluri video cu mai multi participanti este simpla si usor de facut prin bridge-ul multipoint HD incorporat. Puteti vedea 4 participanti simultan fara a fi nevoie de echipament extern programari in avans sau un tehnician.


Prezentari documente si multimedia pot fi transmise intre participanti permitand tuturor celor care au colegi dispersati in diverse locatii sa colaboreze mai eficient. Sistemele LifeSize sunt create sa fie cat mai simple de folosit. Atunci cand email-ul si telefonul nu sunt de ajuns bazati-va pe intalniri fata in fata prin video comunicatii.

High Definition sporeste productivitatea

Oferind o calitate aproape de 10 ori mai mare decat a sistemelor de video-conferinta existente (limitate la 352 x 288 pixeli) cei ce-l folosesc vor avea parte de o experienta unica in materie de comunicatii video. Rezolutia video HD (1280 x 720 pixeli la 30 de cadre pe secunda) vor face ca participantii sa para ca fiind la dimensiuni reale. Si datorita capabilitatilor avansate de procesare LifeSize Team MP ofera calitate video imbunatatita la orice lungime de banda incluzand rezolutii HD la 1Mb/s calitate DVD la 512Kb/s si calitate de cablu TV la 384kb/s.

Calitate audio high definition


Calitatea video high definition necesita calitate audio de acelasi tip. LifeSize MicPod ofera sunet clar de calitate pentru o experienta de tip conferinta cat mai veritabila. Cu 16 microfoane omnidirectionale procesare audio sofisticata si un difuzor puternic din titan telefonul LifeSize ofera claritate audio maxima.

Multimedia

Prezentarea unor concepte noi produse noi sau clipuri multimedia high definition vor lasa impresia ca totul se petrece practic in aceeasi incapere. Dezvaluiti cat mai multe detalii sau cereti pareri asupra unor idei noi si beneficiati de raspunsuri in timp real.

Simplitate

De la performanta interfata pentru utilizatori cu butoane contextuale on-screen pana la posibilitatea de apelare video de pe telefon LifeSize Room redefineste simplitatea.

Standarde

LifeSize este bazat pe ultimul standard H.264 si ofera suport pentru H.263 in vederea interoperabilitatii cu toate standardele sistemelor de video comunicatii.

Componentele sistemului

Sistemul complet cuprinde un codec high definition o camera high definition si o telecomanda wireless. LifeSize Team MP este integrat complet pentru a fi folosit instant prin plug-and-play cu orice monitor.

Rezultatele

Capacitatile high definition designul elegant si simplitatea in utilizare fac din LifeSize Team MP un candidat ideal pentru orice echipa ce trebuie sa lucreze din diferite locatii.


Video \"high definition\" (rezolutie 1280 x 720 30 fps)

Suporta conexiuni de la 128kb/s pana la 4Mb/s (point to point)

Suporta display pe un singur monitor

Suporta standardele H.263 H.263+ H.264 H235 si H.239

Poate realiza pana la 4 conexiuni pentru o conferinta multipoint

Interfata utilizator simplu de folosit

Suport Dual-stream H.239 pentru date PC si continut multimedia

Management complet prin software - LifeSize Control

Conectivitate IP-ISDN prin gateway-ul LifeSize Networker

Produs desigilat!
PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
815 622 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU LIFESIZE TEAM MP FARA TELEFON

LifeSize ExpressLifeSize Express
LifeSize Express
LifeSize Express este un sistem de video-conferinta high definition convenabil, usor de folosit, care este acum mai ...
LifeSize Team MP - PhoneLifeSize Team MP - Phone
LifeSize Team MP - Phone
LifeSize Team MP combina o experienta video high definition imersiva cu un set bogat de caracteristici pentru a oferi o ...
LifeSize Express - FocusLifeSize Express - Focus
LifeSize Express - Focus
LifeSize Express este un sistem de video-conferinta high definition convenabil, usor de folosit, care este acum mai ...
LifeSize Room - High Definition RoHS CompliantLifeSize Room - High Definition RoHS Compliant
LifeSize Room - High Definition RoHS Com...
LifeSize Room este un sistem de video-conferinta high definition care combina calitatea exceptionala cu simplitatea in ...
SISTEM AUDIO-VIDEO CONFERINTA LIFESIZE ROOMSISTEM AUDIO-VIDEO CONFERINTA LIFESIZE ROOM
SISTEM AUDIO-VIDEO CONFERINTA LIFESIZE R...
LifeSize Room este un sistem de video-conferinta high definition care combina calitatea exceptionala cu simplitatea in ...
LifeSize NetworkerLifeSize Networker
LifeSize Networker
Gateway imbunatatitLifeSize Networker ofera un gateway all-in-one ce face integrarea de la retelele IP la cele ISDN. ...
Telefon LifeSizeTelefon LifeSize
Telefon LifeSize
Pentru o experienta audio-video cat mai autentica este nevoie de echipamente audio high definition. LifeSize Phone este ...
LifeSize CameraLifeSize Camera
LifeSize Camera
LifeSize Camera este prima camera de tip pan-tilt-zoom high definition din industria video-conferinteleor. Introdusa ...
LifeSize MicPodLifeSize MicPod
LifeSize MicPod
LifeSize MicPod este un microfon usor de folosit creat pentru a oferi o experienta audio high definition cat mai ...

LIFESIZE TEAM MP FARA TELEFON ESTE LISTAT IN: