Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Camera web Logitech BCC950 Conference Cam

Camera web Logitech BCC950 Conference Cam

Tip produs: camera web logitech bcc950 confe
 

Prezentare Camera web Logitech BCC950 Conference Cam

Logitech BCC 950 - un webcam menit sa contribuie la facilitarea organizarii de video-conferinte specifice contextului business, care asigura un amplu camp de vizibilitate.

Caracteristici

* Dispozitivul este alcatuit dintr-un element cu rol de suport, la nivelul caruia a fost montat un webcam dotat cu un senzor suplimentar, menit sa acopere un unghi de 78 de grade, care se adauga campului sau vizual de 180 de grade.

* Logitech BCC950 este astfel in masura sa garanteze o ampla acoperire, fara a impune participantilor sa se limiteze la ocuparea unei zone restranse a incaperii, pentru a se plasa cat mai aproape de un computer sau de o camera video fixa.

* Senzorul ofera o rezolutie HD pentru garantarea unor imagini de cea mai buna calitate, gratie totodata sistemului de encoding integrat bazat pe standardul H.264, cu autofocus, care permite identificarea automata a celei mai bune configuratii posibile pe durata conferintei.

* Microfonul are o raza de actiune de circa 2,5 metri, permitand amplasarea dispozitivului la distante cat se poate de convenabile, controlul dispozitivului fiind asigurat prin intermediul unei telecomenzi dedicate, cu ajutorul careia se poate regla volumul, unghiul de inclinatie, precum si alti parametri specifici.

* Logitech BCC950 prezinta port USB 2.0, integrandu-se cu orice tip de platforma si cu majoritatea programelor care ofera facilitati pentru efectuarea de video-apeluri online.

Design All-in-One - video HD 1080p 30fps cu claritate de inalta calitate si difuzor full-duplex pentru conferinte video profesionale.

Perfecta pentru conferinte video cu grupuri mici!

Se conecteaza simplu! - tehnologia H.264 UVC ajuta la conectarea rapida plug-and-play pe PC-uri si Mac-uri - nu este necesar software pentru a instalare.

Utilizeaza Aplicatii desktop video - functioneaza pe aproape orice desktop si aplicatii UC - inclusiv Adobe Connect, Avaya, Cisco WebEx si alte aplicatii Cisco Video Conferencing, Citrix Go to Meeting, Conexiuni LifeSize, FaceTime, Google Hangouts si video chat-ul, Microsoft Lync si Office365, Vidyo, Skype . Nu necesita aparatura costisitoare pentru configurare.


Control de la distanta pentru intalnirile dvs. - controlati rapid intalnirile dvs. cu telecomanda - preluare / terminare apeluri, setati volum in sus / jos, zoom si mut, si altele.

Toti partcipantii vor fi vizualizati - un camp de vizualizare 78 grade, iar cu ajutorul telecomenzii de 180 grade, va asigura ca fiecare membru este vazut in timpul video conferintei.

Sunet Crystal-Clear - difuzorul full duplex si microfonul cu functia de anulare a zgomotului permite tuturor membrilor din intalnire sa auda si sa fie ascultati in mod clar de la distanta de baza pana la 8 metri.

Lentile Carl Zeiss® cu Autofocus - bucurati-va de imagini clare de la un obiectiv din sticla conceput cu ajutorul unui lider al industriei, Carl Zeiss �.

Prezinta-te din cel mai bun unghi! - extender-ul camerei web si lungimea cablului permite utilizatorilor sa ajusteze inaltimea camerei, astfel incat sa poata face cea mai buna impresie in timpul intalnirilor.

Sunetul Omni-directional si functia audio de anulare a ecoului face sa para ca se intampla conversatia in aceeasi camera.

ConferenceCam BCC 950 este optimizata pentru Microsoft � Lync ™ si Skype ™.

PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
813 075 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU CAMERA WEB LOGITECH BCC950 CONFERENCE CAM

Camera web Logitech C920 HD ProCamera web Logitech C920 HD Pro
Camera web Logitech C920 HD Pro
Logitech C920 HD Pro - camera web HD foarte performanta Detalii tehnice * Rezolutie video (pixeli):1920 x 1080* ...
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-37 (300m)AUDIO Baby Monitor Switel BCC-37 (300m)
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-37 (300m)
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-37 - dispozitiv pentru monitorizare bebelusi cu transmisie radio digitala fara zgomot ...
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-57 (300m)AUDIO Baby Monitor Switel BCC-57 (300m)
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-57 (300m)
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-57 - dispozitiv pentru monitorizare bebelusi, cu transmisie radio digitala fara zgomot. ...
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-58 (300m)AUDIO Baby Monitor Switel BCC-58 (300m)
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-58 (300m)
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-58 (300m) Receiver Display LCD cu lumina albastra de fundal Control digital al ...
Telefon Speaker Plantronics Calisto P825 PC + Mobil + Microfon wirelessTelefon Speaker Plantronics Calisto P825 PC + Mobil + Microfon wireless
Telefon Speaker Plantronics Calisto P825...
Versiunea Standard UC optimizata pentru aplicatiile UC si softphone-uri de la Avaya Cisco Skype si altele Management ...
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-50 (2000m) - cu functie walkie-talkieAUDIO Baby Monitor Switel BCC-50 (2000m) - cu functie walkie-talkie
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-50 (2000m)...
AUDIO Baby Monitor Switel BCC-50 (2000m) - cu functie walkie-talkie Caracteristici Transmisie radio HF - pana la ...
Telefon Speaker Plantronics Calisto P835 PC + MOBIL + FIX + Microfon WirelessTelefon Speaker Plantronics Calisto P835 PC + MOBIL + FIX + Microfon Wireless
Telefon Speaker Plantronics Calisto P835...
Versiune Standard UC optimizata pentru aplicatiile UC (unnified comunications) si sofphone-uri de la Avaya Cisco ...
Camera web Logitech C615Camera web Logitech C615
Camera web Logitech C615
Detalii tehnice * Rezolutie video (pixeli):1920 x 1080 * Rezolutie foto (pixeli):8 MP (interpolat) * Interfata:USB * ...
LifeSize ExpressLifeSize Express
LifeSize Express
LifeSize Express este un sistem de video-conferinta high definition convenabil, usor de folosit, care este acum mai ...

CAMERA WEB LOGITECH BCC950 CONFERENCE CAM ESTE LISTAT IN: