Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aparat foto compact Samsung Smart DV300F

Aparat foto compact Samsung Smart DV300F

Tip produs: aparat foto compact samsung smar
 

Prezentare Aparat foto compact Samsung Smart DV300F

Camera foto Samsung Smart DV300F captureaza si partajeaza convenabil imagini care merita prezentate persoanelor apropiate. Utilizati ecranul LCD de 15\" din fata camerei pentru a realiza fotografia perfecta cu dvs. si prietenii dvs. apoi incarcati-o pe Facebook™ Picasa™ Photobucket™ direct din camera. Trimiteti imaginile direct catre smartphone sau tableta utilizand Samsung Mobile Link. Acestea pot fi gestionate pe PC utilizand functia de Copiere automata de rezerva. Aparatul dispune de caracteristici amuzante precum fotografie in miscare functia imagine in imagine si functia de fotografie divizatace permit crearea instantanee de imagini si videoclipuri distractive si artistice.


* LCD dual (ecran LCD frontal de 15\")

Camera DV300F dispune de un ecran LCD frontal ce transforma fotografiile de grup si alte autoportrete dificile intr-un lucru usor de realizat. Redati o animatie in modul \"Copii\" pentru a retine atentia unui copil si dati de stire grupului cand sa zambeasca utilizand numaratoarea inversa vizuala a caracteristicii Autodeclansator. Faceti parte din fiecare imagine cu ecranul LCD frontal previzualizati autoportretele apoi faceti click si obtineti imagini perfecte fara efort avandu-va in centrul actiunii. Cu Fotografie in saritura 2.0 realizati rapid imagini cu prietenii dvs. in mijlocul sariturii apoi creati animatii GIF amuzante.


* Conectivitate Wi-Fi


Cu caracteristica Wi-Fi incorporata puteti partaja orice moment special sau incitant in miscare. Trimiteti fotografii incarcandu-le pe Facebook™ Picasa™ Photobucket™ sau prin e-mail direct din camera foto. De asemenea puteti incarca videoclipuri pe YouTube. DV300F va permite sa incarcati fotografii in servicii bazate pe cloud astfel incat sa nu va ingrijorati ca ati putea pierde imaginile cand sunteti pe drum.. Samsung Mobile Link permite trimiterea directa a imaginilor catre smartphone sau tableta. De asemenea puteti salva imaginile in PC cu un singur click cu functia \"copiere automata\" de rezerva. Este foarte simplu nu mai trebuie sa utilizati cabluri.


* Fotografiere in miscare


Cu functia \"Fotografie in miscare\" puteti opri in loc timpul in jurul unui obiect in miscare pentru a crea imagini incantatoare. Imortalizati imaginea unui prieten ce danseaza in timp ce imaginile din jur devin statice exact ca intr-o productie de la Hollywood. Filmati imaginile apoi selectati de actiune " fotografia din jurul acesteia va deveni statica. Este atat de usor de utilizat.


* Zoom de 5x / Obiectiv F25 25 mm / 161 megapixeli


Cand realizati imagini in cadrul unui spectacol oricare loc pe care l-ati avea devine cel mai bun datorita zoom-ului optic de 5X ce va ofera prim-planuri excelente chiar si de pe randurile din spate. Obiectivul superangular de 25 mm imortalizeaza toata actiunea de pe scena ar combinatia dintre cei 161 megapixeli si obiectivul F25 ofera imagini de calitate excelenta chiar si in conditii de luminozitate redusa.


* OIS (Stabilizare optica a imaginii)


Sistemul de stabilizare optica a imaginii (OIS) al DV300F va ofera imagini stabile chiar si atunci cand realizati fotografia din mers. Indiferent daca este vorba de luminozitate redusa zoom sau tremurat temporar al mainilor fotografiile vor fi clare si uniforme.

PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
815 622 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARAT FOTO COMPACT SAMSUNG SMART DV300F

Samsung Smart DV300FSamsung Smart DV300F
Samsung Smart DV300F
Camera foto Samsung Smart DV300F captureaza si partajeaza convenabil imagini care merita prezentate ...
Samsung ST200FSamsung ST200F
Samsung ST200F
Vã prezentãm o strãlucitoare camerã foto digitalã, deghizatã sub forma unui accesoriu ce atrage ...
Camera digitala Samsung WB150FCamera digitala Samsung WB150F
Camera digitala Samsung WB150F
Caracteristici * Dispune de posibilitatea de a fi conectate la retele wireless Wi-Fi , caracteristica ideala pentru a ...
Samsung WB850FSamsung WB850F
Samsung WB850F
De la strãzile istorice ale oraºului la luxuriantele pãduri tropicale, camera compactã Samsung WB850F ...
Aparat foto compact Samsung ST150FAparat foto compact Samsung ST150F
Aparat foto compact Samsung ST150F
Samsung ST150F - trimiteti amintiri minunate in cateva secunde Cu obiectivul luminos F2.5 si rezolutia de 16,2 ...
Aparat foto compact Samsung ST72Aparat foto compact Samsung ST72
Aparat foto compact Samsung ST72
Samsung ST72 - fotografii excelente in orice configuratie Va prezentam camera foto subtire ST72 cu obiectiv luminos ...
Samsung HMX-QF20Samsung HMX-QF20
Samsung HMX-QF20
Va prezentam un nou aspect al inregistrarii Full HD. Cu Switch Grip II Q20 puteti tine camera video in oricare mana si ...
Aparat foto Samsung WB800F (negru)Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA ...
Aparat foto Samsung WB800F (alb)Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA Samsung ...

APARAT FOTO COMPACT SAMSUNG SMART DV300F ESTE LISTAT IN: