Inscrie firma »
Dezinsectie

Dezinsectie

Tip produs: Dezinsectie gandaci | curatenie Dezinsectie
 

Prezentare Dezinsectie

Entitatea Vicdor Comex SRL descrie competenta necesara agentului DDD pentru pregatirea si efectuarea operatiei de dezinsectie in zona de procesat asigurand toate etapele preliminare necesare derularii operatiei de dezinsectie in conditii profesionale pentru combaterea insectelor daunatoare din obiectiv.
Tactica noastra de combatere consta in aplicarea insecticidelor de soc sau remanente, aplicarea insecticide simultan la nivelul intregului biotop (pe grupe de blocuri in sectorul particular), aplicarile repetate etc.
Insectele daunatoare nimicite prin procesul de dezinsectie sunt insectele zburatoare (muste, tantari, molii etc.), insectele taratoare (gandaci, plosnite, capuse, furnici, pureci, paduchi, paianjeni etc.). Printre speciile de astfel de insecte daunatoare se numara gandacul negru de bucatarie, gandacul rosu de bucatarie, gandacul covoarelor, molia de haine, plosnita de casa, plosnita porumbeilor, musca de casa, tantarul, puricele de om, paianjenul de casa, viespea, greierele de casa, greierele de camp, acarianul fainii, acarianul de fructe, musculita de branza, gandacul de faina, gargarita orezului, capusele cainelui si pisicii, musca de grajd etc. Substantele utilizate nu sunt toxice pentru om, nu dauneaza naturii si animalelor de casa. In plus sunt fara miros si nu pateaza.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
3 386 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dezinsectie - dezinfectie - deratizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU DEZINSECTIE

DeratizareDeratizare
Deratizare
Entitatea Vicdor Comex descrie competenta necesara agentului de dezinfectie, deratizare, dezinsectie pentru pregatirea ...
DezinfectieDezinfectie
Dezinfectie
Unitatea detine competenta necesara agentului DDD pentru pregatirea si efectuarea operatiei de dezinfectie in scopul ...

DEZINSECTIE ESTE LISTAT IN: