Inscrie firma »
S********************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Opel Astra

Opel Astra

Tip produs: opel | opel astra | opel GTC
 

Prezentare Opel Astra

O senzatie de adevarata putere.

Putine masini se pot mandri ca fiind la fel de atragatoare ca noul model sport Opel Astra GTC. Rareori s-a intamplat ca partea mecanica sa se imbine atat de bine cu eleganta liniilor pentru ca rezultatul sa fie atat de spectaculos. Aflat in spatiul generos si aerisit destinat soferului, veti simti puterea extraordinara a motorului turbo de 2.0 litri, oferit optional.

Daca doriti senzatii si mai puternice, apasati butonul Sport si veti schimba benzile rapid si fara efort inainte de a intra cu forta in linie dreapta o data cu trecerea lina in treapta a sasea. Acest lucru nu inseamna pur si simplu a conduce o Opel Astra GTC, este vorba de o experienta unica.

Veti savura cu totul altfel placerea de a conduce.

Noul Opel Astra combina liniile elegante cu o caroserie solida, impunandu-se astfel ca o prezenta aparte pe sosea. Fiecare calatorie este o incantare, iar satisfactia soferului este garantata. Secretul se afla in sistemul IDS cu sistem de Control Integrat al Sasiului. Acesta masoara si controleaza permanent suspensia pentru a asigura o manevrare optima. Gratie Controlului Continuu al Amortizoarelor care optimizeaza efectele de amortizare pe toate cele patru roti, aveti la dispozitie o masina care se adapteaza permanent la conditiile de rulare aflate in permanenta schimbare. Rezultatul este o calitate incredibila a rularii si o manevrabilitate excelenta.

Performanta si protectie.

Noul &Opel Astra nu este creat doar pentru a va aduce placere, ci si pentru a va proteja pe dumneavoastra si familia. Sistemul de siguranta SAFETEC® impune noi standarde de siguranta in aceasta clasa. Noul Opel Astra va protejeaza excelent gratie celor sase airbag-uri, sistemului ABS cu control al franarii in viraje, asistenta la franarea de urgenta si farurilor adaptive AFL.

Totul pentru ca viata dumneavoastra sa fie mai usoara.
Varianta Caravan inseamna un automobil Opel Astra& cu o incredibila capacitate de incarcare. Impreuna cu sistemul unic Opel FlexOrganizer®, beneficiati pentru inceput de 500 de litri spatiu de depozitare. Rabatati scaunele si veti obtine un spatiu impresionant de 1590 litri - pentru cumparaturi, bagaje, mobilier, bicicletele copiilor - orice. De asemenea, veti beneficia de o multime de echipamente pentru depozitare: plase, pereti despartitori si compartimente bine gandite pentru ca Opel Astra sa-si demonstreze caracterul practic.

Uluitor la exterior, inteligent la interior.

Dinamica impecabila.

Infatisare uluitoare, tehnologie inovatoare si dinamica exceptionala. Emotie si pasiune din abundenta. Create de specialistii Opel Performance Centre "OPC", noile versiuni imbina perfect aceste calitati pentru o experienta automobilistica perfecta. Si, modelul de varf este? Noul Opel Astra OPC - o masina sport de dimensiuni compacte, parte a gamei OPC.

PREZENTARE S**********************************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************************
4 216 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: autovehicol opel - dealer opel

PRODUSE ASEMANATOARE CU OPEL ASTRA

Opel Astra Classic IIOpel Astra Classic II
Opel Astra Classic II
Clasic prin nume, clasic prin stil. Gama Astra Classic II ofera tot ce isi poate dori un sofer de la o masina ...
Opel Astra TwinTopOpel Astra TwinTop
Opel Astra TwinTop
Flexibilitate Deoarece ceea ce este interesant cu privire la tehnologie este modalitatea prin care face ca lucrurile ...
Opel AntaraOpel Antara
Opel Antara
EXPLORE ... ... the City Limits. Nu te-ai dovedit niciodata timid cand a fost vorba sa explorezi un teritoriu nou, ...
Opel ZafiraOpel Zafira
Opel Zafira
Noul Opel Zafira Zafira este proiectata pentru un maximum de confort. O combinatie perfecta de spatiu, stil si pura ...
Opel MerivaOpel Meriva
Opel Meriva
Meriva mea. Viata mea. Ziua mea minunata. O masina de familie inseamna toata familia, astfel ca Meriva este ...
Opel InsigniaOpel Insignia
Opel Insignia
Descopera noul Opel Insignia Descopera o sinteza indrazneata intre designul dinamic, ergonomia intuitiva si ...
Opel CorsaOpel Corsa
Opel Corsa
Vrei sa te distrezi? C'MON! O noua dimensiune a condusului. OK, iti putem spune doar ca sasiul noului Opel Corsa ...
Opel AgilaOpel Agila
Opel Agila
In ciuda impresionantei economii de carburant, noul Opel Agila nu face compromisuri cand vine vorba de tehnologie si ...
Opel ComboOpel Combo
Opel Combo
Vehicule comerciale Opel. Imbunatatirea capitalului dumeavoastra circulant. Opelul Combo garanteaza acest angajament. ...