Inscrie firma »
Sare de la Marea Moarta

Sare de la Marea Moarta

Producator: Soapmill
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Sare de la Marea Moarta

Sare de la Marea Moarta 100% naturala, un produs cu reale efecte regenerative, antistres si antiinflamatorii. Creste imunitatea pielii si imbunatateste fluxul sanguin.


Sarea extrasa din apa acestei mari este recunoscuta la nivel mondial datorita proprietatilor unice in lume. Are un continut de saruri si minerale de aproximativ zece ori mai mare decat al altor mari si oceane, iar sodiul si mineralele din compozitie sunt la acelasi nivel cu cele din compozitia pielii. De aceea, calmeaza epiderma si creste imunitatea pielii.


Este un produs versatil, fiind folosit pe intreg corpul (scalp, par, ten, maini, picioare), dar si pentru aparatul respirator. Reduce durerile musculare si de articulatii, previne aparitia matretii, atenueaza rapid si cu succes acneea, imbunatateste respiratia in anotimpul rece.


Un produs vegan 100% natural, cu uleiuri esentiale si adaosuri. Deoarece nu contine niciun fel de chimicale, cum ar fi conservanti, coloranti sau arome sintetice, sarea de la Marea Moarta este 100% naturala. Ambalajul este reciclabil, de aceea intreg produsul este prietenos cu mediul inconjurator.

Beneficii:


Reduce efectele vizibile ale psoriazisului, eczemelor, inflamatiilor, datorita in principal continutului ridicat de magneziu.


Fundatia Nationala pentru persoanele afectate de psoriazis (SUA) recomanda sarea de la Marea Moarta ca tratament eficace impotriva psoriazisului.


Studii stiintifice au demonstrat ca folosirea regulata a sarii de la Marea Moarta pentru ten duce la micsorarea cu pana la 40% a ridurilor profunde si stoparea aparitiei acestora pe termen lung.

Detoxifica si calmeaza reactiile alergice, datorita continutului de bromura si magneziu.

Mentine pielea tanara si supla.

Previne aparitia cheagurilor de sange la nivelul membrelor.

Ingrediente: Sare de la Marea Moarta, uleiuri esentiale si adaosuri 100% naturala

Observatii: Ambalajul este reciclabil, din plastic, cu capac si ecran protector.

Termen valabilitate: 2 ani.


Produsul trebuie pastrat intr-un loc racoros, uscat, ferit de razele soarelui, deoarece nu contine conservanti chimici. Uleiurile esentiale sunt volatile, ca atare mirosul se poate atenua in timp.

Mod de folosire:


- pentru corp: se foloseste de aproximativ 2-3 ori pe saptamana. Se adauga aproximativ 30 grame in cada. Se lasa sa actioneze aproximativ 15 minute, pentru ca sarea, uleiurile esentiale si adaosurile sa isi faca efectul.


- pentru picioare: se foloseste de aproximativ 2-3 ori pe saptamana. Se adauga aproximativ 10-30 grame in cada umpluta cu apa calda sau fierbinte cat sa acopere talpile, in cadrul dusului zilnic. Se lasa sa actioneze aproximativ 10 minute, pentru ca sarea, uleiurile esentiale si adaosurile sa isi faca efectul, apoi se clateste corpul.


- pentru ten: se pot realiza comprese pentru ten si frunte. Compresele pentru ten cu sare marina de la Marea Moarta sunt considerate tratamente antiacneice cu rezultate excelente. Aceasta metoda se poate folosi de aproximativ 3-4 ori pe saptamana.


- pentru par: se poate folosi pentru spalarea parului. Se aplica aproximativ 30-50 grame (in functie de lungimea parului) de sare marina direct pe pielea capului si apoi sarea se intinde usor spre varful firului de par. Aceasta metoda previne aparitia matretii si este necesara doar o data pe saptamana.


- pentru respiratie: se foloseste de aproximativ 2 ori pe saptamana. Se adauga aproximativ 10-30 grame intr-un vas cu apa fierbinte. Se lasa sa actioneze aproximativ 10 minute, pentru ca sarea, uleiurile esentiale si adaosurile sa isi faca efectul si apoi se realizeaza inhalatii. De asemenea, se pot uda mainile pana la coate sau umeri.

Uleiuri esentiale:


Melissa, lamaie - combinatie originala Soap Mill cu un miros tineresc, proaspat si revigorant. Conform principiului yin si yang, energizeaza corpul si calmeaza spiritul.

Ylang-ylang, lime - combinatie originala Soap Mill cu un miros bogat, exotic, enigmatic, potrivita sfarsitului de zi. Are proprietati afrodisiace.

Portocala, grapefruit, lamaie - combinatie originala Soap Mill, cu un trio complet de citrice (dulce, amar, acrisor), ideala oricand pe parcursul zilei. Miros motivant, pentru un tonus psihic excelent.

Lamaie, lime - o limonada rece si racoritoare pentru corp. Revigoreaza si energizeaza.

Geranium, grapefruit - combinatie originala Soap Mill cu un miros floral, usor acrisor, ideala dupa antrenamente sportive, sedinte fitness sau in cazul aparitiei febrei musculare

Lamaie, ienupar, anason - combinatie originala Soap Mill cu un miros dulceag de anason, ideala in zilele in care aveti dureri asociate cu schimbarile hormonale

Lavanda, patchouli - o aroma calmanta si relaxanta de lavanda cu mici accente lemnoase de pathcouli. Ideala la sfarsitul unei zile obositoare si stresante.

Lavanda, bergamot - o aroma calmanta si relaxanta de lavanda cu mici accente amarui de bergamot. Ideala la sfarsitul unei zile obositoare si stresante.

Eucalipt, lavanda, tea tree - un rau rece de munte sau o briza racoroasa de vara. O combinatie perfecta pentru degeraturi sau extremitati reci, in antiteza cu mirosul racoritor.

Grapefruit, eucalipt - un miros amar, mentolat si proaspat, combinatie ideala pentru curatarea pielii si exfoliere

Eucalipt, menta - miros puternic mentolat si racoritor, de ajutor in cazul problemelor respiratorii.

Gramaj: 150 g

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 926 180 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - shop online - cumparaturi

PRODUSE ASEMANATOARE CU SARE DE LA MAREA MOARTA

Ulei de masaj 46Ulei de masaj 46
Ulei de masaj 46
Pentru o piele tanara si ferma, pentru un aspect suplu si o ingrijire delicata, rasfata-te cu Massage Oil in ...
RON 42
Ulei de masaj SweedishUlei de masaj Sweedish
Ulei de masaj Sweedish
Compozitia acestui ulei este incredibil de catifelata si vei descoperi cu mare placere ca pielea ta nu ramane cu ...
RON 46
Crema exfolianta pentru picioareCrema exfolianta pentru picioare
Crema exfolianta pentru picioare
Racoreste, improspateaza si revigoreaza picioarele. Activeaza circulatia sangelui, in mod deosebit circulatia ...
RON 26
Ulei de corp SoapmillUlei de corp Soapmill
Ulei de corp Soapmill
Te poti bucura pe tot parcursul anului de un produs care intra rapid in piele si nu lasa urme grase. Nici pe piele, ...
RON 36
Crema exfolianta pentru mainiCrema exfolianta pentru maini
Crema exfolianta pentru maini
Dezinfecteaza si elimina bacteriile, fiind extrem de util persoanelor active social. Exfoliaza si elimina straturile ...
RON 26
Saculet aromaterapeuticSaculet aromaterapeutic
Saculet aromaterapeutic
Noi ne-am gandit sa alegem sare de la Marea Moarta, cunoscuta pentru proprietatile sale antistres, plante calmante si ...
RON 15
Tonic Anti-StressTonic Anti-Stress
Tonic Anti-Stress
Daca iti doresti in plus si efecte calmante, relaxante, atunci Anti-Stress Toner este produsul perfect pentru tine! Si ...
RON 23
Tonic Anti-MosquitoTonic Anti-Mosquito
Tonic Anti-Mosquito
Am ales o combinatie de uleiuri esentiale sigura si cu actiuni pozitive in indepartarea insectelor (tantari, muste). ...
RON 17
Ulei anticeluliticUlei anticelulitic
Ulei anticelulitic
Este o combinatie interesanta si eficace, pe baza de ulei esential de lamaie bio, creand astfel un ulei de corp cu ...
RON 72

SARE DE LA MAREA MOARTA ESTE LISTAT IN: