Inscrie firma »
Keylogger USB WiFi Micro

Keylogger USB WiFi Micro

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Keylogger USB WiFi Micro

Keylogger-ul USB Wi-Fi este un dispozitiv mic care se conecteaza intre mufa tastaturii si mufa calculatorului.Odata conectat acesta va inregistra automat fiecare apasare de tasta,fiind util pentru a monitoriza activitatea de pe un calculator.Acest model de keylogger este fabricat in SUA,fiind mult mai avansat decat alte dispozitive similare,suportand si diacriticile din alfabetul romanesc.

Specificatii:


Totodata se conecteaza la reteaua wireless din locul unde este instalat prin Wi-Fi si va poate transmite raportul pe mail periodic pentru a-l putea accesa de la distanta nelimitata, oricand doriti sa vedeti ce s-a tastat.

Memoria flash de 8MB este mai mult decat suficienta,fiind capabila sa inregistreze peste 4.000.000 de tastari (echivalentul a peste 2.000 de pagini text) ..


Odata conectat intre mufa tastaturii si mufa calculatorului keylogger-ul va incepe automat sa inregistreze fiecare apasare de buton a tastaturii.Pentru a accesa raportul tastarilor si a face setari aveti 2 metode :


Cand doriti sa vedeti ce s-a tastat,puteti accesa memoria dispozitivului cu un cablu USB special . Acolo veti putea vedea,selecta si analiza datele culese.Totodata keylogger-ul vine si cu un software aditional inclus,pentru a accesa memoria lui mai usor,in cazul in care doriti sa luati keylogger-ul de la calculatorul care a fost monitorizat si sa analizati datele culese la un alt calculator in alta parte.


Keylogger-ul WiFi este capabil sa va trimita periodic raportul cu tot ceea ce s-a tastat pe mailul dumneavoastra.Puteti seta intervalul de timp la care sa trimita raportul (odata la 10 minute, 1 ora, odata la 12 ore,etc). Datorita acestei functii nu mai este necesar sa va deplasati la calculatorul unde este instalat keylogger-ul pentru a citi raportul , putand accesa oricand si de oriunde raportul prin mail ,chiar si dupa telefonul mobil !


Mai mult keylogger-ul poate fi configurat pentru a fi accesat de la distanta oricand doriti, astfel incat sa puteti citi raportul sau sa faceti anumite setari .Aveti nevoie doar de un calculator cu acces la internet, din reteaua de unde este instalat .


Aceasta metoda este foarte benefica, fiind mult mai comod si mai simplu de lucrat cu keylogger-ul . Nu va mai trebui sa va deplasati si sa interveniti la calculatorul pe care este instalat dispozitivul.Software-ul inclus pentru monitorizarea de la distanta suporta adaugarea mai multor keyloggere Wi-Fi , astfel incat puteti supraveghea simultan de la distanta toata calculatoarele pe care sunt instalate keyloggere . Datorita faptului ca trimite mailuri cu tot ce a inregistrat, dumneavoastra veti avea acces 24 din 24 de ore la raport, de oriunde si oricand, chiar si dupa telefonul mobil, tableta,etc .


Keylogger-ul micro Wi-Fi masoara doar 25 mm in lungime,fiind cel mai mic keylogger din lume . Fiind foarte scurt, odata conectat intre mufa tastaturii si mufa calculatorului, acesta se va confunda cu mufa tastaturii fiind mult mai greu de observat .Totodata este de aceeasi culoare cu mufa tastaturii (negru) ,nu scoate niciun sunet si nu are niciun bec pentru o discretie maxima .


Keylogger-ul USB WiFi nu va fi detectat de niciun antivirus si este invizibil fata de functionarea calculatorului . Nu necesita niciun software si este compatibil cu toate sistemele de operare . Fiind un keylogger hardware,nu se instaleaza pe calculator si nu intervine in functionarea lui.Chiar daca calculatorul va fi sters complet acesta va functiona in continuare,fiind superior produselor software tip keylogger. Criptarea memoriei este pe 128 de biti astfel incat numai utilizatorul care are combinatia corecta de taste va putea sa il acceseze.


Acest model de keylogger USB este superior fata de alte modele disponibile pe piata pentru ca este mai usor de folosit,are o interfata prietenoasa si are multiple functii si setari . Pe langa afisarea a tot ceea ce s-a tastat,puteti cauta dupa un anumit cuvant cheie (de exemplu ID-ul de messenger) sau identifica si sorta automat adresele web vizitate sau adresele de mail . Totodata se poate dezactiva memorarea tastele speciale (ENTER,SPACE,DELETE,ESC etc) pentru o analiza mai usoara a raportului .

Specificatii:


Compatibilitate tastatura: USB - inlusiv cele multimedia

Memorie Keylogger: 8MB (2000 de pagini text sau 4 milioane de tastari)

Conectare internet: Wi-Fi -la retele wireless cu router

Parola wi-fi suportata: WPA-2, WPA, WEP64, WEP 128

Metode setare si accesare local: Prin software-ul inclus, Afisare directa a memoriei

Metode setare si accesare de la distanta: Trimite mail cu raport periodic (interval setabil)

Posibilitate acces raport oricand din reteaua de internet prin software-ul inclus

Sistem de operare: Toate sistemele de operare Windows sau LINUX

Alimentare Keylogger: Direct de la calculator

Dimensiuni (cu mufe): 35 x 20 x 12 mm

Pachetul contine:


Keylogger USB Wifi Micro

Cablu USB special

Manual de utilizare

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
877 127 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - shop online - cumparaturi

PRODUSE ASEMANATOARE CU KEYLOGGER USB WIFI MICRO

Keylogger USB WiFiKeylogger USB WiFi
Keylogger USB WiFi
Keylogger-ul USB Wi-Fi este un dispozitiv mic care se conecteaza intre mufa tastaturii si mufa calculatorului.Odata ...
RON 689
Keylogger PS2 WiFiKeylogger PS2 WiFi
Keylogger PS2 WiFi
Keylogger-ul PS/2 Wi-Fi este un dispozitiv mic care se conecteaza intre mufa tastaturii si mufa calculatorului.Odata ...
RON 599
Keylogger USB 8MBKeylogger USB 8MB
Keylogger USB 8MB
Keylogger-ul USB micro este un dispozitiv mic care se conecteaza intre mufa tastaturii si mufa calculatorului.Odata ...
RON 352
Keylogger USB 2GBKeylogger USB 2GB
Keylogger USB 2GB
Keylogger-ul USB este un dispozitiv mic care se conecteaza intre mufa tastaturii si mufa calculatorului.Odata conectat ...
RON 443
Keylogger USBKeylogger USB
Keylogger USB
Keylogger-ul USB este un dispozitiv mic care se conecteaza intre mufa tastaturii si mufa calculatorului.Odata conectat ...
RON 306
Keylogger PS/2Keylogger PS/2
Keylogger PS/2
Keylogger-ul PS2 este un dispozitiv mic care se conecteaza intre mufa tastaturii si mufa calculatorului.Odata conectat ...
RON 306
Modul Keylogger USB 4MBModul Keylogger USB 4MB
Modul Keylogger USB 4MB
Modulul de keylogger este varianta speciala a keylogger-ului USB si se integreaza in orice tastatura USB , pentru a fi ...
RON 323
Modul Keylogger PS2 4MBModul Keylogger PS2 4MB
Modul Keylogger PS2 4MB
Modulul de keylogger este varianta speciala a keylogger-ului PS/2 si se integreaza in orice tastatura cu mufa PS/2 , ...
RON 306
Keylogger PS2 2GBKeylogger PS2 2GB
Keylogger PS2 2GB
Keylogger-ul PS2 este un dispozitiv mic care se conecteaza intre mufa tastaturii si mufa calculatorului.Odata conectat ...
RON 429

KEYLOGGER USB WIFI MICRO ESTE LISTAT IN: