Inscrie firma »
Dermaspray Intensive 50ml

Dermaspray Intensive 50ml

Producator: Salcura Ltd
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Dermaspray Intensive 50ml

Suferiti de eczeme, psoriazis, dermatita, urticare, aveti pielea uscata sau mancarimi? Preluati controlul asupra lor cu Dermaspray Intensive! Dermaspray Intensive este o solutie simpla, usor de folosit, eficienta si 100% naturala. Mancarimea dispare inca de la prima aplicare!


Dermaspray Intensive nu contine steroizi, parabeni sau substante chimice. Este 100% natural si poate fi folosit de catre oricine cu varsta de peste 12 luni. Dermaspray Intensive are o formula naturala, unica, ce contine vitamine, minerale si uleiuri, ce vor actiona imediat asupra afectiunilor dumneavoastra. Imediat dupa aplicare veti simti un efect de calmare si usurare a usturimii pielii si de regenerare.


Spray-ul lichid patrunde adanc in piele si calmeaza si trateaza afectiunile de care suferiti. 2 - 3 aplicari pe zi asupra zonei afectate sunt suficiente pentru a trata problema, iar flaconul de 50 ml este suficient pentru 400 de aplicari. Nu trebuie decat sa agitati flaconul si sa aplicati spray-ul in zona afectata. Nu este necesar sa masati zona dupa aplicare. Astfel, veti evita infectarea cu bacterii a zonei respective.

Nu lasa urme si nu pateaza, asadar poate fi folosit oriunde!

Printre ingredientele din Dermaspray Intensive se numara:


Catina Alba - contine Omega 3, 6, 7 si 9 si ajuta procesul natural de vindecare a pielii;

Uleiul de Manuca - este un puternic agent antibacterian, antihistaminic si antifungic;

Uleiul de lemn de Santal - recunoscut pentru efectul sau antiinflamator.

Mentineti sub control afectiunile pielii pentru perioade lungi de timp cu Dermaspray Intensive!

Mod de utilizare:


1. Aplicati initial de 3-4 ori pe zi, pe zona afectata.

2.Reduceti frecventa aplicarii pe masura ce inflamatia si roseata dispar.

3.Cand pielea revine la normal, continuati sa folositi produsul pentru a-i asigura pielii nutrientii necesari. Pentru a tine simptomele sub control, continuati sa aplicati de 2-3 pe saptamana.4.Cand aplicati pe fata sau in jurul ochilor, va recomandam sa folositi o discheta demachianta pentru a evita contactul cu ochii.Ingrediente:

Apa, vitamine si minerale, minerale din Marea Moarta, glicerina vegetala, ulei de catina alba, ulei de arbore de ceai australian, ulei esential de arbore ericifolia, ulei de eucalip, ulei de manuca, ulei de lemn de santal, ulei de arbore de lamai, ulei de menta, ulei de levantica, ulei de rozmarin, ulei de germeni de grau, ulei de Aloe-Vera, ulei de Floarea-Soarelui.


DermaSpray Intensive poate ameliora rapid simptomele in cazul in care pacientul prezinta eczeme, psoriazis, dermatita, urticare, piele uscata sau mancarimi. Dermaspray Intensive NU contine steroizi, parabeni sau substante chimice, este 100% natural si se poate folosi de la 12 luni. Nu lasa in urma reziduuri si nu face pielea lipicioasa.

Mod de prezentare: spray de 50 ml

Mod de administrare: 2-3 aplicari/zi; pe masura ce iritatia se reduce, se scade numarul de aplicari pana la 2-3/saptamana dar nu mai putin, in asa fel incat sa se tina situatia sub control. NU se maseaza zona dupa aplicare.

Producator: Salcura Ltd, Marea Britanie


Compozitie: ulei de catina alba, ulei de manuca, ulei de lemn de santal, ulei de arbore de lamai, ulei de menta, ulei de levantica, ulei de rozmarin, ulei de germeni de grau, ulei de aloe vera, ulei de floarea soarelui, ulei de arbore de ceai australian, ulei esential de arbore ericifolia, ulei de eucalipt, apa, vitamine si minerale, minerale din Marea Moarta, glicerina vegetala.

Atentionare: in cazul persoanelor care au folosit in trecut alte produse inclusiv steroizi, efectul poate apare mai greu.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 932 395 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - shop online - cumparaturi

PRODUSE ASEMANATOARE CU DERMASPRAY INTENSIVE 50ML

Dermaspray Intensive 100mlDermaspray Intensive 100ml
Dermaspray Intensive 100ml
Dermaspray Intensive este o solutie simpla, usor de folosit, eficienta si 100% naturala. Mancarimea dispare inca de la ...
RON 109
Dermaspray Intensive 250mlDermaspray Intensive 250ml
Dermaspray Intensive 250ml
Dermaspray Intensive nu contine steroizi, parabeni sau substante chimice. Este 100% natural si poate fi folosit de ...
RON 199
Spray TopidaSpray Topida
Spray Topida
Tot de la producatorul DermaSpray Intensive, va prezentam spray-ul Topida, cel mai eficient produs al nostru pentru ...
RON 69
Antiac 50 mlAntiac 50 ml
Antiac 50 ml
Spray purificator antiacneic, cu o formula multifunctionala, care curata si calmeaza pielea. Produsul nostru unic, ...
RON 69
Antiac 250 mlAntiac 250 ml
Antiac 250 ml
Produsul nostru unic, Antiac, oferit de producatorul DermaSpray Intensive, a fost creat pentru a va oferi o solutie ...
RON 199
Dermaspray Gentle 50 mlDermaspray Gentle 50 ml
Dermaspray Gentle 50 ml
Salcura DermaSpray Gentle este o versiune mai gentila a lui Salucra DermaSpray Intensive si este cel mai bine vandut ...
RON 69
Dermaspray Gentle 100 mlDermaspray Gentle 100 ml
Dermaspray Gentle 100 ml
Salcura DermaSpray Gentle este o versiune mai gentila a lui Salucra DermaSpray Intensive si este cel mai bine vandut ...
RON 109
Dermaspray Gentle 250 mlDermaspray Gentle 250 ml
Dermaspray Gentle 250 ml
Salcura DermaSpray Gentle este o versiune mai gentila a lui Salucra DermaSpray Intensive si este cel mai bine vandut ...
RON 199
Zeoderm 250mlZeoderm 250ml
Zeoderm 250ml
O crema hidratanta unica, care va ofera o piele sanatoasa si regenerata. Veti uita de mancarimi si inflamatii! De la ...
RON 199