Inscrie firma »
Crema de curatare-demachianta

Crema de curatare-demachianta

Producator: NoniCare
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Crema de curatare-demachianta

Contine un cocktail de ingrediente active exclusiv din suc proaspat de fructe de noni, ulei de masline, de palmier de fructe extract, Acai Berry, rodie si musetel, folosind elemente tensioactive blande, pe baza de ulei de nuca de cocos. Un demachiant crema delicat ce indeparteaza machiajul si impuritatile, oferind un sentiment de prospetime si confort extraordinar.

Specificatii:


Elementele tensioactive blande pe baza de ulei de nuca de cocos, nu usuca pielea. Crema cu o formula special creata pentru a satisface nevoile crescande de nutritie si hidratare a pielii mature. Optimizeaza activitatea glandelor sebacee, are proprietati anti-inflamatorii si de vindecare.


Uleiul de masline catifeleaza pielea, restabilestc bariera hidro-lipidica a pielii. Musetelul elimina iritatiile si inrosirea. Extractele de rodie si Acai previn aparitia ridurilor si au un efect antioxidant. Protejeaza impotriva efectelor nocive ale apei dure.


Principalele ingrediente active: extracte de fructe Noni, aloe vera, rodii, Acai fructe de padure, de musetel, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, acid lactic, si vitamina E.

Compozitie: Aqua, Lauryl Glucoside, glycerine (derivata din plante), Stearic Acid, glyceryl stearate, Cetearyl Alcohol (din surse naturale), caprylic/capric triglycyride (din cocos), Coco Glucoside, helinathus annuus (floarea soarelui) seed oil, Olea Europaea Oil, Potasium Hydroxide, Morinda citrifolia (noni) fruit extract, aloe barabdensis extract, Chamomilla Recutita Extract euterpe olearacea (acai) fruit extract, punica granatum (rodie) fruit extract, Tocopheryl acetat (vitamina E-antioxidant natural), benzyl alcool**, Lactic acid, Sodium Benzoate**, Potasium Sorbate**, Parfum*, Benzyl Benzoate*.

(* din uleiuri esentiale naturale, * pentru conservare)

Rezultat: Crema de curatare pregateste pielea ideal pentru depunerea ulterioara a produselor cosmetice si creste in mod semnificativ eficienta utilizarii lor. Ofera un sentiment de prospetime extraordinara si de confort. Dupa curatare pielea arata proaspata si radianta. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv sensibila.

Adresabilitate: Recomandat pentru tipurile de piele normala, uscata si mixta, pentru varsta de peste 40 de ani ca o ingrijire primara, iar peste 35 de ani timp de 28-30 de zile.

Mod de aplicare: Spumati crema cu o cantitate mica de apa. Folosind miscari usoare circulare aplicati pe pielea fetei si a pleoapelor. Crema in exces poate fi indepartata cu apa sau eliminata folosind discurile demachiante. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa.

Gramaj: 100 ml

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 945 495 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - shop online - cumparaturi

PRODUSE ASEMANATOARE CU CREMA DE CURATARE-DEMACHIANTA

Crema pentru ochi maturiCrema pentru ochi maturi
Crema pentru ochi maturi
Crema delicata avand o consistenta ultra- usoara, pentru refacerea intensiva a pielii din jurul ochilor, cu efect de ...
RON 21
Crema anti-rid de noapteCrema anti-rid de noapte
Crema anti-rid de noapte
Ideal pentru intretinerea pielii mature, care necesita o atenta ingrijire.O crema revigoranta ce contine o combinatie ...
RON 24
Crema de zi anti-imbatranireCrema de zi anti-imbatranire
Crema de zi anti-imbatranire
Ideal pentru intretinerea pielii mature, care necesita o atenta ingrijire.Este o crema cu textura usoara, iar ...
RON 24
Masca regenerantaMasca regeneranta
Masca regeneranta
Masca sub forma de crema a fost conceputa pentru a regenera si a hrani pielea fetei si a gatului. Datorita ...
RON 12
Gel de curatare hidratantGel de curatare hidratant
Gel de curatare hidratant
Un gel spumant delicat bazat pe un cocktail de suc de fructe noni, extracte de aloe vera, ulei de masline, avocado si ...
RON 23
Crema hidratanta de ochiCrema hidratanta de ochi
Crema hidratanta de ochi
Textura unica a cremei ce contine suc de noni, aloe vera, ulei de masline, avocado si grapefruit se absoarbe usor dand ...
RON 21
Crema de zi cu protectie UVCrema de zi cu protectie UV
Crema de zi cu protectie UV
Contine suc din fructe Noni, ulei de nuca de cocos, ulei de floarea-soarelui, aloe vera, ulei de palmier pitic, acid ...
RON 20
Crema hidratanta pentru tenCrema hidratanta pentru ten
Crema hidratanta pentru ten
O hidratare intensiva si ingrijire pentru 24 de ore! Mentine pielea hidratata zi de zi. Activeaza celulele pielii, ...
RON 24
Lotiune de corp tonifianta cu protectie UVLotiune de corp tonifianta cu protectie UV
Lotiune de corp tonifianta cu protectie ...
Explozie de emotii si briza marii, toate combinate intr-o lotiune ce ofera o hidratare intensa a pielii corpului. ...
RON 28

CREMA DE CURATARE-DEMACHIANTA ESTE LISTAT IN: