Inscrie firma »
AFA Blue Green Algae

AFA Blue Green Algae

Tip produs: alga afa | mai multe
Producator: Blue Green Foods
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare AFA Blue Green Algae

Celule stem din alge albastre verzui din zona lacului Klamath. Algele albastre-verzi din zona lacului Klamath, Oregon, sunt o forma de microalge fitoplancton care difera de spirulina prin faptul ca prefera apele dulci, nu ce cele sarate. Microalgele fitoplancton sunt la baza lantului trofic si sunt pe pamant de mai bine de 2,8 miliarde ani.

Microalgele sunt responsabile de 80-90% din cantitatea totala de alimente si oxigen a Terrei. Ele isi obtin energia prin fotosinteza. Prin fotosinteza acestor alge, Pamantul si-a schimbat atmosfera…devenind ce este astazi, cu o cantitate generoasa de oxigen. Algele albastre-verzi sunt deosebit de rezistente, adaptandu-se perfect la lumina, caldura, cantitati diferite de oxigen, dioxid de carbon si alte fenomene naturale.

Algele albastre-verzi sunt o sursa importanta de clorofila, printre cele mai bogate dintre plantele care se gasesc pe pamant.

Afanizomenon flos-aquae (AFA) este o specie particulara de alga albastra-verde. AFA este o alga fixatoare de azot, preluand azotul dein atmosfera si transformandu-l in proteine. Algele albastre verzi contin o cantitate mare de antioxidanti, minerale ( in special fier, zinc, selenium,magnezium), aminoacizi ( este o proteina completa), vitamine, enzime si multi alti nutrienti.

Comparata cu spirulina, AFA contine mai multa clorofila (10 gr. de AFA contin aprox. 300 mg. clorofila, in spirulina se gasesc 120 mg.), mai multe ficocianina (15% fata de 7% in spirulina), ,ai multa vitamina C ( de 5 ori mai multa decat in spirulina), mai multi acizi grasi esentiali. Din ce rezulta aici, reiese ca algele albastre verzi AFA sunt superioare spirulinei, insa spirulina este mai bine suportata de catre om din punct de vedere metabolic si� digestiv. Insa, incercati-le pe amandoua si vedeti care vi se potrivesc mai bine.

Sursa de proteine:

Alga AFA este o sursa completa de proteine, continand 60 % proteine. 18 aminoacizi sunt prezenti in aceasta alga. Proteinele si aminoacizii din alga AFA sunt foarte usor de asimilat de organism, in comparatie cu proteinele de la animale , ceea ce le face sa consume mai putina energie in digestie. Proteinele sunt folosite pentru constructia, mentinerea si repararea tesuturilor din organism incepand cu oase, dinti,muschi, nervi, glande, inima, sange, ficat, piele, par si lista poate continua. O carenta in proteine duce la o musculatura slabita, vindecare lenta si o activitate neurologica dezechilibrata. Un exces de proteine animale duce la boli de inima, cancer,diverse boli ale rinichilor si in special la cancer de colon. Devine din ce in ce mai evident ca o dieta bazata pe plante cu sursa de proteine complete joaca un rol din ce in ce mai important pentru viitor.

Unele dintre peptidele aminoacide libere gasite in AFA ajuta la detoxifierea organismului de metalele grele. Dr. Gillian McKeith in lucrarea sa, Miracle Superfood : Wild Blue-Green Algae a constatat din experienta clinica cu AFA, ca aceasta alga elibereaza din organismul uman toxine si metale grele cum ar fi cadmium sau mercur. Ea recomanda consumarea a 6-10 gr. din acest tip de alga zilnic in cazul unei toxicitati severe cu metale grele.

Cutia contine 90 de capsule.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 947 913 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - shop online - cumparaturi

PRODUSE ASEMANATOARE CU AFA BLUE GREEN ALGAE

Crema cu SpirulinaCrema cu Spirulina
Crema cu Spirulina
Spirulina sau alga albastra este un cockteil oferit de natura ce contine agenti antioxidanti, vitaminele A, C, B1, B6 ...
RON 14
Detergent rufe SensitiveDetergent rufe Sensitive
Detergent rufe Sensitive
Detergentul sensitive este recomandat pentru hainutele copiilor si a persoanelor cu pielea sensibila, nu contine ...
RON 41
Gel de dus cu alge si silicaGel de dus cu alge si silica
Gel de dus cu alge si silica
Chiar si cea mai sensibila piele are parte de un tratament cu un produs cu pH neutru. Corpul este stimulat in mod ...
RON 30
Gel de dus Bio revigorantGel de dus Bio revigorant
Gel de dus Bio revigorant
Un gel de dus natural plin de prospetime cu ulei esential de menta baltica si extracte de alge. Pielea se simte ...
RON 45
Slim & FitSlim & Fit
Slim & Fit
Te-ai gandit vreodata cat de usor ai putea slabi daca n-ar mai trebui sa te lupti cu senzatia de foame? Slim & Fit te ...
RON 84
Crema de zi cu alge si silicaCrema de zi cu alge si silica
Crema de zi cu alge si silica
Ingrijirea si hidratarea optima a pielii optimizarea echilibrului hidro-lipidic al pielii. Gama de cosmetice naturale ...
RON 38
Ser antirid cu extract de alge si struguriSer antirid cu extract de alge si struguri
Ser antirid cu extract de alge si strugu...
Mixul de extracte de alge si de struguri rosii are efect puternic de regenerare, de restructurare, de stimulare a ...
RON 51
ALGA WP Ingrasamant ECOALGA WP Ingrasamant ECO
ALGA WP Ingrasamant ECO
ALGA WP (1kg) - ingrasamant natural, foarte concentrat,certificat ECOLOGIC, avand la baza alge marine. Descriere: ALGA ...
RON 170
FigureBitesFigureBites
FigureBites
V-ati dori sa slabiti in timp ce mancati cea mai ravnita mancare din lume, ciocolata?.V-ati saturat sa tineti diete ...
RON 89

AFA BLUE GREEN ALGAE ESTE LISTAT IN:

AFA BLUE GREEN ALGAE - PRODUSE SIMILARE