Inscrie firma »
C*********************************************************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Team building

Team building

Tip produs: comunicare organizationanala | cursuri perfectionare | formare profesionala
Producator: Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Cluj-Napoca
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Team building

Oferim solutii personalizate de dezvoltare organizationala si individuala, concepute pentru a crea performanta prin leadership, management performant si schimbare organizationala.
Interventia noastra in organizatii se bazeaza pe parteneriat si comunicare eficienta intre consultantii nostri si clientii nostri. Impreuna cu organizatia client identificam si analizam problemele si alegem instrumentele si programele adecvate necesitatilor clientului.
Parteneriatul astfel creat are ca obiective pe de o parte cresterea performantei globale a afacerii partenerului furnizor, si pe de alta dezvoltarea bazei de cunoastere si expertiza comune a celor doi parteneri. icebergconsulting ii asista pe clientii in a intelege, dezvolta, implementa si cuantifica performanta programelor si politicilor de dezvoltare organizationala.
Obiectivul nostru este de a crea rezultate masurabile in afaceri prin schimbarea pozitiva pe care o cream la nivelul fiecarui individ ce face parte din organizatia client.
Programele de consultanta urmaresc cresterea performantei globale a firmei, prin interventia unor echipe mixte ; consultanti si manageri din organizatie; care vor cauta solutii pentru remedierea cauzelor generatoare de disfunctionalitati si vor proiecta si implementa noi strategii si politici de dezvoltare.
Interventiile pot fi punctuale, sau generalizate la nivelul tuturor subsistemelor firmei si al tuturor proceselor organizationale. Ele pot fi testate in proiecte pilot si apoi extinse la nivelul intregii organizatii.
PREZENTARE C***********************************************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
C***********************************************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curs perfectionare - training - formare profesionala

PRODUSE ASEMANATOARE CU TEAM BUILDING

Cursuri de utilizare a calculatorului ECDL - Permisul European de Conducere a Calculatorului StartCursuri de utilizare a calculatorului ECDL - Permisul European de Conducere a Calculatorului Start
Cursuri de utilizare a calculatorului EC...
Descriere curs: Permisul European de Conducere a Calculatorului Start Planul de perfectionare si modulele - 4 ...
Cursuri de perfectionareCursuri de perfectionare
Cursuri de perfectionare
MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE CONTENCIOS ADMINISTRATIV MANAGEMENT PUBLIC ARHIVAREA DOCUMENTELOR ACCESAREA FONDURILOR ...
Cursuri de formare profesionala acreditate C.N.F.P.A.Cursuri de formare profesionala acreditate C.N.F.P.A.
Cursuri de formare profesionala acredita...
Denumire: MANAGEMENTUL PROIECTELOR EXPERT ACHIZITII PUBLICE INSPECTOR RESURSE UMANE AUDIT IN DOMENIUL ...
Curs de formare profesionala acreditat CNFPA Expert Achizitii PubliceCurs de formare profesionala acreditat CNFPA Expert Achizitii Publice
Curs de formare profesionala acreditat C...
Expert Achizitii Publice CPV: 80530000 - 8 - Servicii de formare profesionala Unitatea de masura: lei/ ...