Inscrie firma »
Situl tau gratis

Situl tau gratis

 

Prezentare Situl tau gratis

Cu siguranta, aceasta introducere necesita explicatii/va intriga. Desigur ca aveti la firma dumneavoastra un furnizor pentru automatul de cafea. Acesta se ocupa de toate ingredientele necesare unei cafele excelente, dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic. Noi lucram intr-un mod similar numai ca in domeniul web. Noi va cream site-ul, sigla si sloganul, va dezvoltam strategia optima de marketing pe Internet, ne ocupam de hosting si de domeniu, de comunicarea cu clientii, de tot ceea ce este necesar pentru promovarea cu succes a imaginii companiei dumneavoastra. Mai mult, puteti vizita http://www.websentinelle.com/ si puteti beneficia de un antivirus gratuit pe viata.
Singurul cost il constituie cel pentru hosting si este in valoare de 2€/luna, fara limita de spatiu sau trafic. Alegerea unei colaborari cu noi va asigura in plus 10 casute mail cu filtre antispam si antivirus, furnizate de catre partenerul nostru, Kontrolemail.
Oricare ar fi domeniul dumneavoastra de activitate, va vom construi un site potrivit, dupa modelul pe care il alegeti dumneavoastra -model pe 3 pagini - si vom alege totodata o strategie optima de promovare online. Un portal, un magazin online, un site cu sute de pagini : noi avem solutia eficienta pentru oricare din propunerile dumneavoastra !
Obiectivul nostru este sa oferim servicii complete pentru prezenta pe web, in functie de modelul ales, dar putem lucra de asemenea la comanda unei aplicatii unice si personalizate.
Daca va sperie labirintul Internetului sau daca v-ati ratacit pe drumul catre promovarea cu succes a produselor sau a serviciilor dumneavoastra, va stam la dispozitie.
NOI suntem cea mai scurta cale catre succesul dumneavoastra !
Foarte important ! Odata ce ati ales site-ul telefonati la 0268/477679 sau la [email protected] si o sa va contactam noi pe dvs. Vizitati de asemenea site-ul http://www.websentinelle.com si cereti un antivirus gratuit pe viata !
PREZENTARE W********
MEMBRU
GRATUIT
W********
8 621 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
W********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Software de protectie

PRODUSE ASEMANATOARE CU SITUL TAU GRATIS

Antivirus Virus BusterAntivirus Virus Buster
Antivirus Virus Buster
Virus Buster Professional Statii de lucru -Windows95/98/ME/NT/2000/XP Numarul de virusi care ...
Web-SentinelleWeb-Sentinelle
Web-Sentinelle
Websentinelle reprezinta un soft de securitate ,control activitatii salariale,salvare de date , depanaj online cat si ...

SITUL TAU GRATIS ESTE LISTAT IN:

SITUL TAU GRATIS - PRODUSE SIMILARE