Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

S.C. GeromTour S.R.L.va ofera Transporturi Agabaritice si Macarale, automacarale de inchiriat HYDROM 18 T, U.M.T. 12,5T si TELEMAC 12,5T toate automacaralele cu brat telescopic.

Unul dintre serviciile pe care le oferim, este acela de inarcare a marfii dumneavoastra ce se efectueaza cu macaralele din dotare: HYDROM 18 T, UMT 12,5 T si TELEMAC 12,5 T. Macaralele intrunesc toate conditiile tehnice necesare de folosire conform standardelor ISCIR.

-inchirierea se efectueaza in baza unui contract care se incheie intre parti.

-perioada de inchiriere este de minim 8 ore/zi;

-pretul se poate negocia cu beneficiarul in functie de perioada de inchiriere

Alt serviciu pe care vi-l punem la dispozitie este TRANSPORTUL marfii dumneavoastra.Acest serviciu presupune ca noi sa ne ocupam de mutarea de la o locatie la alta a marfiidumneavoastra.

Va garantam ca marfa dumneavoastra va fi INCARCATA, TRANSPORTATA si DESCARCATA in conditii de maxima siguranta si promtitudine de catre personalul nostru calificat si de catre utilajele noastre.Va serviciul complet si astfel va scutim de incovenientul ca macaraua nu se coreleze cu transportul.Firma noastra va pune la dispozitie atat macaralele necesare cat si transportul.

Speram ca viitoarea noastra colaborare sa va fie de un real folos in executarea lucararilor si de asemenea sa genereze profit pentru firma dvs.



Manager Suhan Gheorghe
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
18 779 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Automacarale - INCHIRIRI AUTUMACARALE - transport mobilier

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GEROM TOUR SRL

Oferta firmei SC Gerom Tour SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC GEROM TOUR SRL ESTE INSCRISA IN