Inscrie firma »
STICLA TERMOPAN REFLEXIVA LOW-E SECURIZATA 4 SEASON

STICLA TERMOPAN REFLEXIVA LOW-E SECURIZATA 4 SEASON

Tip produs: sticla termopan | STICLA TERMOPAN REFLEXIVA | ferestre termopan
Producator: Astra Roger
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare STICLA TERMOPAN REFLEXIVA LOW-E SECURIZATA 4 SEASON

GEAM TERMOIZOLANT

Geamul izolant mareste performanta termica a unei ferestre PVC, aluminiu sau alu-lemn. Cel mai simplu pachet de geam termoizolator reduce cu peste 50% rata de transfer termic prin comparatie cu geamurile monolitice traditionale. Prin adaugarea unor foi de sticla termoizolante cu straturi acoperitoare color, reflective si LowE se pot mari considerabil performantele termice ale ferestrelor sau usilor PVC, aluminiu sau alu-lemn cu geam termopan in functie de cerintele de proiectare.

Geamul izolant este realizat din doua sau mai multe foi de sticla care formeaza camere ermetic inchise in care se afla aer sau gaz inert, unite prin baghete distantoare sigilate in doua etape: cu butil si poliuretan dublu-component.
Prin utilizarea geamului termoizolant se pot obtine numeroase avantaje:
- diminuarea costurilor de intretinere (sisteme de incalzire, aer conditionat)
- eliminarea aproape integrala a zonelor reci din vecinatatea ferestrelor cu geam termopan
- iarna: Termopanele au aport mare de lumina solara si de caldura prin sistemul vitrat
- vara: Geamul termopan ofera protectie inalta la patrunderea caldurii din exterior spre interior

FereAstra Roger este echipata in standard cu geam termoizolant Low-E. Spatiul dintre cele doua foi de sticla sunt separate printr-o bagheta metalica umpluta cu silicagel (granule care au proprietatea de a absorbi umiditatea).
Grosimea foilor de sticla in cazul tamplariei PVC cu geam termopan poate fi in mod obisnuit intre 4 si 6 mm. O grosime mai mare a foii de sticla ofera o performanta ridicata pentru termopane din punct de vedere termic si fonic.

Indicatorii care trebuie luati in calcul in alegerea geamului termoizolant sunt:

1. Coeficientul de Transfer Termic U (W/m2K) - fluxul de caldura ce traverseaza o suprafata de un mp, in conditiile unei diferente de termperatura de un grad intre interior si exterior (in conditiile unei temperaturi exterioare de 0sC, o temperatura interioara de 20sC si o viteza a vantului de 4.4 m/s)
2. Coeficientul de Transmisie Luminoasa T (%) - reprezinta procentul de lumina din spectrul vizibil transmis prin sticla. Cu cat acest coeficient este mai mare cu atat sticla de geam termopan este mai performanta, permitand unei cantitati mari de lumina sa o strabata, fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu iluminatul.
3. Coeficientul de Reflexie Luminoasa R (%) - reprezinta procentul de lumina din spectrul vizibil reflectat de suprafata de sticla de geam termopan. Cu cat acest coeficient este mai mare cu atat perceptia ochiului dincolo de sticla este mai slaba. Sticla cu un coeficient ridicat de reflexie asigura intimitatea si confidentialitatea caminului dumneavoastra, evitand astfel dotarea cu rulouri si jaluzele. Tehnologiile avansate au permis crearea de sticle termoizolante care sa aiba o transmisie si reflexie luminoasa buna precum si un factor solar acceptabil. Se recomanda ca ferestrele PVC sau aluminiu cu geam termopan de la locuintele / cladirile orientate spre sud sa fie dotate cu sticla cu factor solar mic, astfel reducandu-se costul cu racirea incaperii, precum si decolorarea obiectelor din incapere.
4. Coeficientul de izolare fonica Rw (dB) - defineste capacitatea tamplariei PVC sau aluminiu cu geam termopan de atenuare a zgomotelor. Cu cat acest coeficient este mai mare cu atat capacitatea de izolare fonica a termopanului este mai ridicata, fapt ce confera locuintei tale o poluare fonica redusa si un confort sporit.

Principalele tipuri de sticla utilizate sunt:

Sticla LowE - (emisivitate redusa)prezinta o pelicula magnetronica ce contine mai multe straturi de oxizi metalici, metal, argint, sau aliaje care sunt aproape invizibile. Acest strat are proprietatea de a ridica substantial proprietatile termoizolante ale geamului, deoarece reflecta o mare parte a radiatiei termice inapoi in incapere, reducand pierderea de caldura prin sticla.

Sticla Four Season - (sticla pentru cele 4 anotimpuri) datorita faptului ca inglobeaza in ea calitatile unei sticle LowE si ale unei sticle reflexive: pe timp de iarna are un coeficient de izolatie termica tot de 1.1 w/mpK, iar vara, spre deosebire de LowE are un factor solar situat intre cel al unei sticle reflexive si cel al unei sticle colorate in masa. Cu alte cuvinte, avantajul acestei sticle in comparatie cu sticla LowE consta in faptul ca pe timp de vara ofera o protectie solara ridicata fata de sticla LowE standard. Un alt avantaj fata de sticla reflexiva standard este ca are un factor de transmisie luminoasa mult mai bun.

Sticla antiefractie duplexeste un tip de geam obtinut prin imbinarea plana a doua foi de sticla cu un strat de rasina speciala. Cel mai des utilizata este sticla de 6 mm formata din doua sticle de 3 mm si o folie de 0.38mm. In cazul spargerii acestui tip de geam, cioburile nu se desprind ceea ce duce la reducerea riscului de accidentare. Acest tip de sticla duplex se recomanda pentru cladirile nonrezidentiale, unde suprafata vitrala este mare, conferindu-le acestora si o izolare termica si fonica imbunatatita.

Sticla reflexiva asigura intimitatea caminului tau, nepermitand vizualizarea din exterior in interior pe timpul zilei. Sticla reflexiva se obtine prin aplicarea unei pelicule de oxizi metalici pe sticla clara sau colorata in masa. Acest tip de sticla se caracterizeaza printr-un factor de reflexie solara mare si printr-un factor de transmisie luminoasa scazut.

Sticla securizata are o rezistenta de 3-4 ori mai mare la stresul mecanic si termic decat sticla netratata. In caz de spargere, se descompune in bucati foarte mici anuland riscul unor accidentari.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
34 315 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: geam termopan - tamplarie pvc - accesorii ferestre

PRODUSE ASEMANATOARE CU STICLA TERMOPAN REFLEXIVA LOW-E SECURIZATA 4 SEASON

FereAstra DELUXEFereAstra DELUXE
FereAstra DELUXE
Tamplaria din aluminiu placat cu lemn, reprezinta varful de gama in ceea ce priveste tehnologia ferestrelor. ...
FereAstra CLASSICFereAstra CLASSIC
FereAstra CLASSIC
Fereastra PVC cu geam termopan. Profil cu 5 camere si 2 garnituri de etansare, deosebit de usor de intretinut si foarte ...
FereAstra PREMIUMFereAstra PREMIUM
FereAstra PREMIUM
ARMARILE MARI DIN OTEL garanteaza cea mai ridicata stabilitate a formei si functie durabila. CADRU DIN ALUMINIU pentru ...
FereAstra DESIGNFereAstra DESIGN
FereAstra DESIGN
SISTEMUL DE 5 CAMERE si 2 elemente de etansare impiedica puntile termice si transmiterea zgomotului. STABILITATE ...
Plase insectePlase insecte
Plase insecte
PLASELE DE INSECTE sunt o completare necesara pentru ferestre si usi PVC sau aluminiu cu geram termopan. Plasele de ...
RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU SAU PVCRULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU SAU PVC
RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU SAU PVC
RULOURI - Folia reflectorizanta speciala asigura cea mai buna izolatie termica, pe langa termopan; - Tablele ...
FERONERIE FERESTRE TERMOPANEFERONERIE FERESTRE TERMOPANE
FERONERIE FERESTRE TERMOPANE
Feroneria reprezinta partea care asigura mobilitate si functionalitate. Feroneria pe care o folosim la fiecare dintre ...
GLAFURI EXTERIOARE INTERIOARE PVC SI ALUMINIUGLAFURI EXTERIOARE INTERIOARE PVC SI ALUMINIU
GLAFURI EXTERIOARE INTERIOARE PVC SI ALU...
GLAFURILE INTERIOARE pot fi in diferite nuante, cu imitatii ale marmurei sau ale unor nuante de furnir (mahon, stejar ...
STICLA TERMOPAN REFLEXIVA LOW-E SECURIZATA 4 SEASON - PRODUSE SIMILARE