Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Folie imitatie de carbon

Folie imitatie de carbon

Tip produs: imitatie carbon | folie auto | colantare auto
 

Prezentare Folie imitatie de carbon

Folia adeziva imitatie de carbon este un produs din gama premium, fiind fabricat de o serie restransa de companii cu traditie in productia de autocolante.
Acest autocolant imita destul de realist textura carbonului, conferind un aspect placut suprafetelor pe care este aplicat.

Ajantajul principal il constituie faptul ca atunci cand va plictisiti de folia mata dupa masina aceasta se indeparteaza cu minim de efort, putand fi aplicata alta, alta culoare sau ramane vopseaua originala a masinii.

Pe langa avantajul estetic aceasta folie confera si un strat protector masinii dumneavoastra impotriva zgarieturilor, pietrelor care se gasesc la tot pasul pe sosele, punctelor de zmoala care se lipesc de caroserie si a insectelor.

Nu se recomanda aplicarea foliei pe masini revopsite in alte ateliere decat cele acreditare sau masini care prezinta vopsea deteriorata, puncte de rugina sau alte cause, deoarece cand doriti indepartarea foliei nu va garantam ca vopseaua va ramane intacta.

Puteti aplica folie pe astfel de masini atunci cand doriti sa ascundeti diverse defecte ale caroseriei, insa daca este vorba de puncte de rugina sau zgarieturi foarte adanci este bines a reparati inainte de aplicare aceste defecte.

Aplicarea se face destul de usor cu un minim de instrumente si putina indemanare, insa un aspect foarte important de care trebuie sa se tina cont atunci cand sunteti hotarati sa aplicati autocolantul este temperatura mediului;conditiile optime ar fi 16-30 grade Celsius.

Folia adeziva imitatie de carbon se poate aplica pe toate suprafetele, cum ar fi metal, plastic, tabla, lemn, etc...


Autocolantul imitatie de carbon este termoform, in prezenta caldurii devenind extrem de flexibil si maleabil, insa intinderea materialului nu trebuie dusa la extrem, deoarece in timp este posibil ca materialul sa se contracte, acest lucru avand ca efect in timp dezlipirea pe margini.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
9 441 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tuning auto - colantare auto - folie carbon

PRODUSE ASEMANATOARE CU FOLIE IMITATIE DE CARBON

Folie adeziva mataFolie adeziva mata
Folie adeziva mata
Folia adeziva mata este solutia pe care o puteti adopta daca dotiti o schimbare de look pentru masina dumneavoastra, ...
Folie carbon 3 mFolie carbon 3 m
Folie carbon 3 m
Folia carbon 3M este disponibila in 4 culori: negru, antracit, argintiu si alb. Caracteristici: Folia nu isi ...
Folie adeziva transparentaFolie adeziva transparenta
Folie adeziva transparenta
Foliile transparente sunt destinate in special aplicarii pe stopuri, proiectoare precum si pe lampile interioare ale ...

FOLIE IMITATIE DE CARBON ESTE LISTAT IN: