Inscrie firma »
Ciocolata BIO

Ciocolata BIO

Tip produs: ciocolata BIO
Producator: Zotter Austria
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Ciocolata BIO

Cu circa 20 de ani in urma, Josef Zotter a deschis o cofetarie in orasul Graz, unde maistrul cofetar crea bomboane si praline. In anul 1999 a fost vanduta cofetaria, iar familia Zotter s-a specializat in producerea ciocolatei. Cladirea parintilor sai din Riegersburg (Oststeiermark), folosita pana atunci doar in scop agricol, a fost transformata in fabrica. Familia Zotter a inceput productia de ciocolata cu doar 2 colaboratori. Cu 3 ani in urma, in 2003, presati de o piata care cerea ciocolata Zotter din ce in ce mai mult, a fost data in folosinta noua manufactura. Azi muncesc aici 100 de colaboratoare implicate atat in productie, cat si in primirea vizitatorilor. Zotter este unul dintre foarte putinii ciocolatieri din Europa care produce de la bobul de cacao pana la tableta de ciocolata.
In mod sigur se poate afirma ca ambalajul extravagant, mai degraba artistic, a contribuit foarte mult la reusita ciocolatei Zotter in a se impune pe piata. Pentru realizarea ambalajului, cat si pentru modul artistic in care este acesta realizat, ii putem multumi lui Andreas Huber Gratze. Acesta s-a nascut in orasul Graz, dar in prezent locuieste la Berlin. Scenograf de meserie, dar si un veritabil artist, Andreas Huber Gratze a contribuit prin munca lui la crearea unui ambalaj care face ca ciocolata Zotter sa fie inconfundabila.
PREMIUL ""Trophee Gourmet" in 2004 pentru "produse neobisnuite"
PREMIUL "Trigos" in Styria in 2007&2008
CIOCOLATA PREMIATA LA "EUROCHOCOLATE" 2006 ITALIA
CIOCOLATA PRODUSA MANUAL
PRODUS BIO (AT-O-02-BIO)- ingrediente provenite din culturi organice
PRODUS CERTIFICAT FAIRTRADE -
Produsele nu contin lecitina de soia.
Produsele sunt certificate BIO si FairTrade, laptele provine de la fermieri B IO din Austria, iar zaharul de trestie nerafinat si brut provine din Paraguay si este extras direct din trestia de zahar.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
3 847 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse bio - produse de nisa - ciocolata

PRODUSE ASEMANATOARE CU CIOCOLATA BIO

Marmelada BIOMarmelada BIO
Marmelada BIO
Am intalnit oameni care, purtati de pasiune, s-au dedicat intru-totul muncii lor si au reusit sa creeze minunatii de ...
Cadouri de IarnaCadouri de Iarna
Cadouri de Iarna
In 1559 in Bad Leonfelden, incepea o mica afacere care avea sa devina multe secole mai tarziu un brand cunoscut in ...
Sucuri BIOSucuri BIO
Sucuri BIO
Sucurile BIo sunt produse prin stoarcere directa a fructelor si adaugarea de apa plata sau minerala. Nu sunt produse din ...

CIOCOLATA BIO ESTE LISTAT IN: